Båtluffa i Bohuslän

Båtluffa på västkusten från Lagunen Camping & Stugor

Bohuslän har en av världens vackraste arkipelager. Upptäck skärgården på en båtluff! Att båtluffa är ett roligt, fritt och vackert sätt att ta sig runt i Bohuslän på och det finns massor av mysiga hamnar och pittoreska fiskelägen att upptäcka. Åk på en dagstur och njut av skärgården över dagen, stanna en eller flera nätter på ett ställe – bara du bestämmer hur din båtluff på västkusten ska se ut.

Det är enkelt att ta sig runt på västkusten på en båtluff. Med färja kan du åka ända från Lagunen Camping & Stugor och Strömstad i norr ned till Göteborgs södra skärgård. Bara du bestämmer hur långt du vill åka, hur länge du vill vara borta och hur mycket du vill upptäcka! Från Lagunen går avgångar med båt flera dagar i veckan till Strömstad och Sydkoster, där du sedan kan nå hela Bohuslän. Kommer du från Kosteröarna eller Strömstad, varför inte stanna en natt eller två på Lagunen och njut av lugnet, närheten till både skog och hav och den familjära stämningen på vår camping? Välkommen att börja ditt äventyr hos oss.

Vinter i Husbilsparken

1 november–26 mars


Vill du använda din husbil på vintern och på ett enkelt sätt se mer av Bohuslän året runt? Ställ husbilen hos oss och njut av västkusten när du vill. Boka din vinterplats i Husbilsparken! Pris 5495 kr + el.
LÄS MER

Avgångar från Lagunens brygga

Från Lagunen går avgångar med båt till Strömstad och Koster flera dagar i veckan.

LÄS MER

Boka boende på Lagunen

Stanna en natt eller två på vår vackra camping! Bo i stuga eller ta med tältet.

LÄS MER

Hyr en cykel på Lagunen

Stanna till på land, upptäck naturen och utforska mysiga Strömstad.

LÄS MER

När du blir hungrig

Ät på Lagunen Kök & Bar eller upptäck restauranger i Strömstad och Koster.

LÄS MER

Allt om att båtluffa i Bohuslän

På Turistrådet Västsveriges webbplats finns allt du behöver veta för att båtluffa i Bohuslän! Här hittar du tips på resvägar och mycket annat.
LÄS MER

Vandringsleder

Runt Lagunen Camping & Stugor, Strömstad och på Kosteröarna finns fantastiska vandringsleder, när du vill se lite mer av land och komma nära naturen.
LÄS MER

Båtluffa på västkusten

Från Lagunen Camping & Stugor vid Strömstad har du ett perfekt läge när du ska starta eller avsluta din båtluff på västkusten. Med avgångar från Lagunens brygga varje vecka, når du hela Bohuslän. Lagunen Camping & Stugor är perfekt när du vill ta en paus – bo på vår camping i Strömstad eller i stuga och upplev lugnet, närheten till havet och Norra Bohusläns vackra natur.