Träna på Lagunen

Var aktiv på din semester

På Lagunen är det lätt att vara aktiv på din semester. Här finns alla möjligheter att träna i fantastisk vacker bohuslänsk miljö, med utsikt över det glittrande vattnet och måsarna som seglar över viken. Cykla i de snåriga skogarna, paddla kajak i den klippiga skärgården eller vandra över gröna fält och granitklädda kustremsor. I närheten av Lagunen finns fina golfbanor och gott om småvägar när du vill ta en löprunda. På sommaren kan du bada i Lagunens egen simbassäng – den vackra viken i äkta, salt havsvatten! Här finns en uppmärkt 50 meter lång simbana, som är perfekt när du vill göra dig av med lite energi efter alla lata strandhäng och mysiga stunder med en bra bok på bryggan. På Lagunen finns något för alla.

Gruppträningar på Lagunen

Bryt av de lata dagarna på semestern med lite träning på stranden! Under sommarveckorna ordnar Strömstad Badanstalt inspirerande gruppträningspass på Lagunen som alla kan vara med på, oavsett om du är nybörjare eller motionerar regelbundet. Både boende på Lagunen och andra är välkomna. Rörlighet, kondition, styrka och ordentligt svettiga pass utlovas!

22 juni – 7 augusti 2020
Måndag, onsdag & fredag
9.00-10.00

Måndag & Onsdag – Sommarstark på Lagunen, högintensiv träning.

Fredag – Yoga

Bo på Lagunen på ditt träningsläger

Med Strömstads aktivitetshall ett stenkast bort är Lagunen perfekt att bo på under ditt träningsläger! Här bor ni på bekvämt avstånd till träningshallen och socialt när ni vill umgås på kvällarna, samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om träningsläger här »

Koster Swimrun

Finns det någon mer unik och vacker plats för ett utmanande lopp genom både land och hav? Med sundet mellan Nord- och Sydkoster som startplats simmar och springer deltagarna genom magnifik natur, i oktober när höstvädret gör landskapet som allra mest dramatiskt!

Läs mer om Koster Swimrun här »

Träna med Strömstad CK

Pass varje vecka


Var med på cykelträningar på Lagunen under ledning av Strömstad CK. Utmanande pass varje vecka från tidig vår till sen höst, för både nybörjare och avancerade.
LÄS MER