Båtplats på Västkusten

Letar du efter en båtplats i Strömstad, en pärla på Västkusten? Nära Lagunen camping, vid Starekilen, hittar du våra båtplatser. Båtplatserna kan bokas för en natt eller för en hel säsong. Lägg till hos oss!

Boka båtplats

Hyr båtplats på Lagunen

Behöver du en brygga där du kan lägga till din båt och känna dig trygg med att den är i säkerhet? Hos oss kan du hyra säsongsplats för din båt. Vi erbjuder båtplats vid tre bryggor – platserna är två till fyra meter breda och ligger vid Starekilen i Strömstad.

Båtplatserna finns vid stabila och rejäla flytbryggor med bommar på båda sidor av båten. Den ena bommen vid varje båtplats är en så kallad ”gåbom” vilket innebär att den har en påstigningsyta för att du enkelt ska kunna gå av och på din båt. Starekilen och flytbryggorna ligger i direkt anslutning till cykelbanan längs med vägen vilket gör båtplatsen lättillgänglig.

Utforska västkusten

I området finns det mycket att utforska, oavsett om du är intresserad av fiske, segling eller bara avkoppling på vattnet. När du hyr en båtplats hos oss har du tillgång till just detta. 

Det finns flera alternativ när det gäller att hitta en båtplats på västkusten. Bohuslän är känt för sina vackra kustsamhällen och naturreservat. Här finns olika båtplatser som kan passa olika båtstorlekar och budgetar. 

Strömstad är en populär destination för båtägare på västkusten. Med sin skärgård och närhet till Norge kan Strömstad vara ett bra val om du vill ha en båtplats nära spännande utflyktsmål och vacker natur. 

Priser för båtplats

Priset är 2 500 kr per bryggmeter inklusive bommar per säsong. Vi erbjuder 2,5 m, 3 m och 4 m breda båtplatser. Behöver du en båtplats som är 3 meter bred blir priset 7 500 kr/säsong.

Vill du boka båtplats för ett eller flera dygn men inte för en hel säsong? Då är priset 150 kr/dygn.

Boka båtplats

Är du intresserad av att ha båtplats vid Lagunen och Starekilen?

    Välj önskad bredd på båtplats:

    Upptäck Strömstad skärgård

    På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.