Bo på camping

Upplev friheten på västkusten

Upptäck friheten på västkusten med din husvagn eller ditt tält året runt. På Lagunen upplever du västkusten på nära håll och bor bland karga klippor, gröna ängar, saltvatten och doftande tallskog. Möt de krispiga vintrarna och isen som lägger sig som ett täcke över viken, de vindpinade stormarna på hösten när skaldjuren är som bäst, njut av den spirande vårskogen och fiska sommarens krabbor på mage från bryggan där det doftar tång och salt hav. Med husvagn eller tält upplever du den totala friheten och väljer själv vart ditt äventyr ska ta dig härnäst.

Fritt och bekvämt med campingtomt

Att bo på campingtomt är ett fritt och bekvämt sätt att upptäcka Bohuslän på. På Lagunen finns något för hela familjen och du har allt du behöver nära till hands. Våra campingtomter ligger i oslagbart vacker terräng, oavsett var på Lagunen du bor. På Havssidan, där du hittar våra områden Makrillen, Rödspättan och Big Rig, har du nära till lek och bad och vaknar till dofterna av det salta havet. På Solsidan har du campingens bästa solchanser och här har du magisk utsikt över solnedgången i den glittrande viken.

Tips! Bokar du en campingtomt nu med ankomst v.28–32 får du 100kr rabatt på din bokning (Gäller vid bokning av plats på solsidan (områdena 300, 400, 500 eller 600).
Ange koden: CAMPING100 när du bokar online. 

Bo 3 för 2

Utvalda datum året runt


Boka boende i 3 nätter, betala bara för 2. Erbjudandet gäller när du bor 16 augusti–31 december. Ange kod 3FOR2 när du bokar.
LÄS MER
Tält och husvagnar.

Makrillen

På Makrillen på Havssidan hittar du våra tälttomter och tomter för mindre husbilar, ett stenkast från vattenbrynet med magisk utsikt över den saltdoftande viken.

SE PRIS OCH BOKA
Utsikt över husbilar och stranden.

Rödspättan

På Rödspättan på Havssidan finns våra rymliga platsbokningsbara tomter för husvagnar och husbilar, alldeles intill stranden med oslagbart nära till lek och bad.

SE PRIS OCH BOKA
Bild på en husbil när det är mörkt ute.

Big Rig

På Big Rig på Havssidan hittar du våra platsbokningsbara tomter för husvagnar och husbilar med minsta längd 10 meter, för dig som behöver lite extra utrymme.

SE PRIS OCH BOKA
Överblick över Lagunen Camping som ligger i närheten av Strömstad.

Solsidan

På Solsidan bor du i husvagn, husbil eller tält. Här hittar du våra allra mest solbadande campingtomter, där kvällssolen är som vackrast och du har vacker utsikt över viken.

SE PRIS OCH BOKA

För grupper och träffar

Samla vännerna och håll era träffar på Lagunen. Här skapar ni en härlig semester som passar hela gruppen. Vi hjälper er att ordna er vistelse.
LÄS MER

Områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!
LADDA NER

Stuga

I våra stugor bor du bekvämt och mysigt, antingen ensam eller flera personer.

BOKA NULÄS MER

Vandrarhem

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill övernatta enkelt nära naturen och havet.

BOKA NULÄS MER

Husbil

I husbilsparken bor du socialt och trivsamt med närhet till umgänge och aktiviteter.

BOKA NULÄS MER

Husvagn och tält

Vår vackra camping finns tillgänglig för husvagnar och tält året runt.

BOKA NULÄS MER

Säsongscamping

På Lagunen har vi ca 200 campingtomter för säsongsgäster. Campingtomterna på Laxen, Ålen, Räkan, Hummern, Krabban och Torsken är perfekta att njuta av året om och det är lätt att förstå varför våra säsongsgäster kommer tillbaka år efter år. Vi har säsongsgäster som bott på Lagunen i över 30 år, något vi är både glada och stolta över! Ta en promenad i dessa vackra områden nästa gång du besöker Lagunen och njut av närheten till både skog och hav. Vi gör vårt bästa för att möta den stora efterfrågan på våra säsongstomter, är du intresserad av en säsongsplats är du välkommen att kontakta sasong@lagunen.se.