Höstlov på Lagunen

Höstlov på västkusten

Välkommen till Lagunen Camping & Stugor på höstlov! Vår camping i Strömstad har alla förutsättningar för ett härligt höstlov för hela familjen. Oavsett om du vill koppla av eller hitta nya äventyr, är hösten en magisk tid i Bohuslän. Det är nu som skaldjuren smakar som allra bäst, vinden skapar häftiga vågor på havet och den stämningsfulla dimman sänker sig över campingen på kvällen.

Bo i våra fina stugor i Bergsbyn eller ta med dig husbilen eller husvagnen för en rolig, mysig och avkopplande vecka på Lagunen tillsammans med familjen. Grilla korv tillsammans vid vindskyddet över sprakande eld, värm dig i grillstugan med en kopp varm choklad eller ta en cykeltur med mountainbike på skogsvägarna runt Lagunen. Vandra på vandringsleder i skogen eller på kusten där vågorna slår mot klipporna, eller varför inte följa med en färja från Strömstad ut i Strömstads skärgård? Att utforska Kosterhavets mysiga öar på hösten, när det är lugnt och stilla, är något alldeles extra. På kvällen kopplar du av i vår underbara varma bastu och badtunna, medan du njuter av utsikten från bryggan över den stilla viken.

Bo på Lagunen Camping & Stugor på höstlovet och njut av västkusten. Vandra, cykla, fiska hummer, grilla, bada bastu och mycket mer. Välkommen att fira ditt höstlov på vår camping i Bohuslän!

3 for 2

Selected dates


Book camping or cottage for 3 nights, pay only for 2. The offer is valid when staying at us 1 January–12 April, 22 April–29 May, 10 June–20 June, 18 August–31 December. Discover Bohuslän all year around!Enter code 3FOR2 when booking.
READ MORE

Boka boende på Lagunen

Bo i en fullt utrustad stuga eller boka plats för din husbil, husvagn eller ditt tält.

LÄS MER

Cykla på västkusten

På Lagunen kan du hyra cykel, perfekt för en utflykt på Bohusläns cykelleder.

LÄS MER

Bastu och badtunna

Koppla av i vår härliga bastu och badtunna – ren njutning med fantastisk utsikt.

LÄS MER

Middag i grillstugan

Värm dig i grillstugan och laga din egen middag efter en mysig dag i naturen.

LÄS MER

Outdoor

Lagunen Camping & Cottages is perfectly situated for outdoor activities in Bohuslän. Go kayaking in Kosterhavet or get on one of the many biking and hiking trails through magnificent nature.
READ MORE

For Groups and Gatherings

Gather your friends and meet up at Lagunen. Here you will create a wonderful vacation suitable for everyone in the group. We will help you to arrange your stay.
READ MORE

På höstlovet finns massor att göra på
Lagunen för hela familjen.

Upptäck Lagunens grillplatser

Vad säger höst mer än en dagsutflykt i skogen med varm choklad och korvgrillning? Runt Lagunen finns gott om skog och mark när du vill göra en skogsutflykt med avslutande grillning. Uppe vid vindskyddet har vi ved och redskap för dig som vill grilla och laga en härlig middag tillsammans över den sprakande elden. Perfekt för dig som vill komma ut i friska luften och vill ha en mysig stund ihop och när barnen som vill leka, bygga koja, leta skatter och upptäcka skogens alla hemligheter.

LÄS MER

För dig som vill vara aktiv

På hösten finns det massor för dig som vill vara aktiv och hitta på saker att göra. Cykla på cykellederna i skog och mark runt Lagunen eller ta dig ut på någon av de utmärkta vandringslederna. Efteråt samlar du vännerna för en härlig grillmiddag vid vindskyddet och njuter av den fantastiska utsikten.

I Bohuslän finns mycket spännande att upptäcka – vilket blir ditt äventyr?

Expedition Bohuslän

Längtar du efter äventyr? Bohuslän bjuder på många häftiga upplevelser året runt. För dig som vill se något mer än Lagunen finns mycket att upptäcka, det är bara du som sätter gränserna. Se de vilda djuren på Nordens Ark, upptäck det spännande havslivet i Kosterhavets Nationalpark på Naturum Kosterhavet, hör berättelserna om de fascinerande hällristningarna på Vitlycke museum, och mycket mer.

LÄS MER

Bohuslän på hösten

Besök Bohuslän på hösten för en äkta och genuin upplevelse. Här finns alla möjligheter för dig som vill vara aktiv och upptäcka naturupplevelser i Bohuslän. Paddla kajak, vandra och cykla är bara några aktiviteter som du kan göra på västkusten på hösten. Koppla av på hösten på Lagunen Camping & Stugor i Strömstad i vår bastu och badtunna, ät färska skaldjur på västkusten och följ med på hummerfiske i Strömstads skärgård. Välkommen att upptäcka Bohuslän på hösten.