[:sv]

Fira påsk på västkusten!

På Lagunen finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva i påsk. Ni kan till exempel spendera dagarna cyklandes i Lagunen Bikepark eller utmana varandra i äventyrsgolf. Vem är egentligen golfproffset i familjen? Ta er en dagsutflykt till Koster och Kosterhavets nationalpark och upplev skärgården på riktigt. Efter alla dessa aktiviteter kan ni fylla på med energi i form av mat och dryck på Lagunen Kök & Bar.

Hoppas vi ses! 🐣

Vad händer på Lagunen i påsk?

På Västkusten spenderas tiden bäst utomhus, och det gäller också under påsken. Här kan du uppleva en aktiv påsk. Se några av våra förslag nedan!

Påskbrasa på stranden

På påskafton kommer vi som vanligt följa vår tradition med en stor påskbrasa på stranden. Vill du och familjen delta och titta på påskbrasan i solnedgången så är det bara att komma ner till stranden!

Lördagen 3 april, 21.00

Cykla i Lagunen Bikepark

Vill du ha en fartfylld påsksemester? I Lagunen Bikepark finns många möjligheter till det! I vår bikepark kan alla cykla och ha roligt, oavsett förkunskaper. Öva svängar eller hopp på teknikytan eller lär dig hur man får fart utan att trampa. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan. Här finns något för alla, en perfekt aktivitet för hela familjen.

Läs mer om vår Bikepark ››

Laga mat över öppen eld

På Lagunen har vi ca 30 grillplatser och eldstäder samt en vedeldad pizzaugn. När du bor hos oss har du alltid tillgång till ved. En del av våra grillplatser hör ihop med ett visst boende. Om du tex bokar en campingtomt i Husbilsparken på Solsidan 1-14, har varje tomt sin egen eldstad med grillgaller. Vi på Lagunen gillar att laga mat över öppen eld! Vill du lära dig mer om utomhusmatlagning inför din vistelse?

Läs mer om Outdoor cooking ››

Upplev kosterhavets nationalpark!

På Koster finns det massa möjligheter för en härlig dag för hela familjen. Cykla eller vandra i unik natur som bara går att uppleva just här. Vågar ni, så kan ni ta ett påskbad på någon av alla badstränder. Efter en förmiddag full av aktivitet så finns det flera mysiga restauranger att koppla av och äta gott på. Våren på Koster är något alldeles speciellt som alla någon gång borde få uppleva. Vi har många prisvärda paket för den som vill uppleva Kosteröarna.

Se alla paket ››

Spela äventyrsgolf med familjen!

Nybörjare eller golfproffs? På Lagunen finns vår vackra bana för äventyrsgolf som passar hela familjen. För oss ska en äventyrsbana både vara rolig att spela på och vacker att se och uppleva. När vi byggde denna golfbana hämtade vi inspiration från våra lokala riktiga golfbanor – Mjölkeröd, Strömstad och Dynekilen. Utmana familjen i påsk och kora familjens golfproffs!

Läs mer om golf på Lagunen ››

Lagunen Kök & Bar i påsk!

Direkt vid strandkanten hittar du Lagunen Kök & Bar med fantastisk havsutsikt över viken. Här kan du i påsk njuta av god mat och dryck. Vad sägs om en härlig drink i vårsolen? Eller en god räkmacka med räkor fångade i Kosterhavet? Till Lagunen Kök & Bar är alla välkomna, även våra fyrbenta vänner!

Läs mer om Lagunen Kök & Bar ››

Båtbiljetter på köpet!

Alla som bokar boende minst tre nätter hos oss i påsk, får två båtbiljetter till Koster på köpet. Hämtas i receptionen.

Boka boende nu

[:]