Höstlov i Sverige

Höstlov på västkusten!

Vandra, cykla, paddla kajak och massa mer

Vad händer på Lagunen under höstloven?

Höstloven är en härlig tid på Lagunen med ett lugnare tempo än sommaren, men fortfarande så vackert och mysigt. Naturen pryds med vackra höstfärger, och svamp och bär finns i massor. Hösten är den perfekta årstiden för aktiviteter i naturen. På Lagunen kan du uppleva cykling i Lagunen Bikepark, vandring i Kosterhavets nationalpark, Kuststigen eller Bohusleden och såklart vårt höstlovsprogram. Välkommen att spendera höstlovet på Lagunen!

BOKA BOENDE FÖR HÖSTLOVET

Höstlov på Lagunen
Program vecka 40 – 44

På Lagunen händer det massa skoj för hela familjen i höst. Här har ni alla möjligheter att uppleva MTB cykling i bikepark, matlagning över öppen eld, bastu och badtunna, äventyrsgolf, Kosterhavets Nationalpark, poängpromenad, höstjakt för barnen och massa massa mer! Nedan finner du ett program för höstlovsveckorna:

  • Bastun står öppen för alla gäster mellan 12.00 – 17.00 varje onsdag.
  • Höstpromenad med frågor – Man kan vinna fina priser i form av övernattningar i våra olika boendetyper.
  • Höstjakt för barnen: Barnen går (tillsammans med vuxen) en utmärkt slinga och ska hitta alla färgade utplacerade ”höstlöv”. Hittar man alla löv så vinner man en godispåse.
  • Äventyrsgolf med dragning: Lämna in scorekortet efter din runda och ha chansen att vinna fina priser.
  • Boka höstlovskit 50kr/familj: Höstlovs-kittet innehåller höstkrans, ståltråd, höstjakt, höstpromenad. Maila info@lagunen.se för att förboka!

 

Alla dragningar sker efter v44 då tävlingarna gäller från vecka 40 – 44.

Boka boende

Vandra på västkusten i höst!

Hösten på Lagunen är något alldeles speciellt… Och vandring på hösten… På västkusten… Kan det bli bättre? Här finns alla möjligheter för dig och din familj att uppleva ett magsikt höstlov fyllt med vandring i magiska miljöer. Det som är unikt med vandringen kring Lagunen är att du kan uppleva en såpass varierad vandring som bara går att uppleva just här, på Västkusten.

Vill man uppleva den magiska skärgårdsvandringen så har vi nära till Kosterhavets Nationalpark där du kan vandra vid Sveriges första marina nationalpark. Hösten på Koster är verkligen något alla borde få uppleva… Vill du boka vårt färdiga paket med allt inkluderat (boede, städ, sänkläder, båtbiljetter osv) så kan du boka det här: Vandra på Kosteröarna

Du kan också välja att vandra Bohusleden eller Kuststigen som erbjuder en annan typ av vanding i skogsområden, klippor och över ängar.

Här kan du läsa mer om: Bohusleden
Här kan du läsa mer om: Kuststigen

Boka boende

Våra bästa boenden

Wooden Camp

Våra mindre stugor, eller trätält, kallar vi för Wooden Camp. Stugorna rymmer två personer och är perfekta för dig som vill ha det allra viktigaste under din glamping – en sovplats och en terrass att möta morgonsolens strålar på. Även husdjur är välkomna i dessa krypin!

Gemensam grillplats, Egen grillplats, Eget utekök, Lampor, Bord, Stolar, Dubbelsäng, Litet kylskåp, Stekfat, Stekpanna, Kaffekanna, Popcorn kastrull, tallrikar, vinglas, glas, bestick, vattendunk med tapp, wokpanna, grillhandskar, Lyktor, Ljusslingor, Sängkläder, Ca 200m från servicehus.

Boka Wooden Camp

Bergsbyn Terass

För dig som vill hyra en lite lyxigare stuga så har vi det perfekta valet för dig – Bergsbyn Terrass. Här bor du bland trädtopparna med en magisk vy över landskapet. Stugorna har 5+1 bäddar och en härlig hotellkänsla.

2 bäddar + 4 på sovloft, 24 kvm, TV, Kök, Dusch och toalett, Egen uteplats, Free Wi-Fi

En klassisk stuga i enklare standard där du har nära till stranden, receptionen och restaurangen. Här bor ni bekvämt på två våningsplan och vaknar upp till ljudet av skvalpande vågor. Till stugan hör en privat altan där du kan njuta av solen från morgon till kväll.

Boka Canvas Camp

Ta en cykeltur till Kosteröarna!

Upplev Kosteröarna på cykelsadeln! Ta med dig cykeln från Lagunen och gå på Kosterbåten från Norra hamnen i Strömstad. Båtbiljetter och cykel får du vid incheckning. Sen är det bara att njuta av allt Koster har att erbjuda! Vi lovar, du kommer inte bli besviken.

Boka ditt boende idag!

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn