Höstlov i Sverige

Höstlov på västkusten!

Vandra, cykla, paddla kajak och massa mer

Vad händer på Lagunen under höstloven?

Höstloven är en härlig tid på Lagunen med ett lugnare tempo än sommaren, men fortfarande så vackert och mysigt. Naturen pryds med vackra höstfärger, och svamp och bär finns i massor. Hösten är den perfekta årstiden för aktiviteter i naturen. På Lagunen kan du uppleva cykling i Lagunen Bikepark, vandring i Kosterhavets nationalpark, Kuststigen eller Bohusleden. Välkommen att spendera höstlovet på Lagunen!

BOKA BOENDE HÖSTLOV V44

Cykla MTB på västkusten i höst!

På Lagunen finns alla möjligheter för en grym cykelsemester. Här har du alla möjligheter att uppleva klipp-cykling på granitklippor längs havet, trailcykling på leder genom skog och mark med hopp, dropp, kurvor och massa roliga och utmanande sektioner. Vill du öva mer på din teknik, hopp eller känsla på cykeln? Då bör du uppleva våra olika delar i Lagunen Bikepark. Här kan du uppleva jumplines, MTB-slinga, skillzone, pumptrack och flow-bana. Här finns verkligen något för alla, oavsett om du är den erfarna eller oerfarna cyklisten.

När du bor på Lagunen så kan du boka till MTB-selfguided där det ingår kartmaterial, aktivitetskit och spåravgift. Boka gör du här: MTB Selfguided

Du kan också boka MTB guide i kombination med boende hos oss! Vi samarbetar med Cykel & Salt som har uthyrning av MTB cyklar samt erbjuder guidade turer.

Boka boende

Vandra på västkusten i höst!

Hösten på Lagunen är något alldeles speciellt… Och vandring på hösten… På västkusten… Kan det bli bättre? Här finns alla möjligheter för dig och din familj att uppleva ett magsikt höstlov fyllt med vandring i magiska miljöer. Det som är unikt med vandringen kring Lagunen är att du kan uppleva en såpass varierad vandring som bara går att uppleva just här, på Västkusten.

Vill man uppleva den magiska skärgårdsvandringen så har vi nära till Kosterhavets Nationalpark där du kan vandra vid Sveriges första marina nationalpark. Hösten på Koster är verkligen något alla borde få uppleva… Vill du boka vårt färdiga paket med allt inkluderat (boede, städ, sänkläder, båtbiljetter osv) så kan du boka det här: Vandra på Kosteröarna

Du kan också välja att vandra Bohusleden eller Kuststigen som erbjuder en annan typ av vanding i skogsområden, klippor och över ängar.

Här kan du läsa mer om: Bohusleden
Här kan du läsa mer om: Kuststigen

Boka boende

Våra bästa boenden

Wooden Camp

Våra mindre stugor, eller trätält, kallar vi för Wooden Camp. Stugorna rymmer två personer och är perfekta för dig som vill ha det allra viktigaste under din glamping – en sovplats och en terrass att möta morgonsolens strålar på. Även husdjur är välkomna i dessa krypin!

Gemensam grillplats, Egen grillplats, Eget utekök, Lampor, Bord, Stolar, Dubbelsäng, Litet kylskåp, Stekfat, Stekpanna, Kaffekanna, Popcorn kastrull, tallrikar, vinglas, glas, bestick, vattendunk med tapp, wokpanna, grillhandskar, Lyktor, Ljusslingor, Sängkläder, Ca 200m från servicehus.

Boka Wooden Camp

Bergsbyn Terass

För dig som vill hyra en lite lyxigare stuga så har vi det perfekta valet för dig – Bergsbyn Terrass. Här bor du bland trädtopparna med en magisk vy över landskapet. Stugorna har 5+1 bäddar och en härlig hotellkänsla.

2 bäddar + 4 på sovloft, 24 kvm, TV, Kök, Dusch och toalett, Egen uteplats, Free Wi-Fi

En klassisk stuga i enklare standard där du har nära till stranden, receptionen och restaurangen. Här bor ni bekvämt på två våningsplan och vaknar upp till ljudet av skvalpande vågor. Till stugan hör en privat altan där du kan njuta av solen från morgon till kväll.

Boka Canvas Camp

Ta en cykeltur till Kosteröarna!

Upplev Kosteröarna på cykelsadeln! Ta med dig cykeln från Lagunen och gå på Kosterbåten från Norra hamnen i Strömstad. Båtbiljetter och cykel får du vid incheckning. Sen är det bara att njuta av allt Koster har att erbjuda! Vi lovar, du kommer inte bli besviken.

Boka ditt boende idag!

Ankomst
Avresa
Vuxna Från 12 år
Barn 2-12 år