Camping i Bohuslän

Upptäck campinglivet på västkusten

Visste du att de flesta som övernattar i Bohuslän bor på camping, istället för hotell och vandrarhem? Och det är inte så konstigt. Våra moderna och familjära campingplatser ligger vackert belägna på just de natursköna platser, där de första camparna själva bestämde sig för att slå upp sina tält.

Till Bohusläns campingar är alla välkomna, oavsett om du är campingentusiast sedan barnsben eller helt nyligen har upptäckt friheten och gemenskapen det innebär att tillbringa din semester på en camping i Bohuslän. Bo i en toppmodern campingstuga, ta med dig husbilen eller husvagnen eller upplev friheten med att bo i tält – här finns något för alla.

På Lagunen Camping & Stugor kan du bo på camping året runt. Här kan du njuta av strand och bad, eller ge dig iväg på utflykt när du vill se lite mer av Bohuslän. Vandra, cykla och paddla kajak i Kosterhavet är bara några av alla aktiviteter du kan göra på västkusten. Oavsett vilken tid på året du bor på camping, finns det något spännande att uppleva.

Läs mer om att campa i Bohuslän och hitta fler campingplatser här!

Bo 3 för 2

Utvalda datum året runt


Boka boende i 3 nätter, betala bara för 2. Erbjudandet gäller när du bor 1 januari–12 april, 22 april–29 maj, 10 juni–20 juni, 18 augusti–31 december. Ange kod 3FOR2 när du bokar.
LÄS MER

I Bohuslän finns många campingplatser som lockar tusentals personer varje år.

Bo på camping och upplev gemenskapen

Att bo på camping i Bohuslän är för dig som vill andas havsdoft och njuta av skaldjur, som gärna upptäcker nya badvikar och vill se solen gå ner i horisonten på kvällen. Men det är framför allt för dig som gillar att vara tillsammans. På en camping i Bohuslän kan du bo på många olika sätt. Ta med dig familjen och bo i din egen husbil eller husvagn och känn friheten av att resa runt med ditt eget semesterboende, eller hyr en toppmodern och fräsch campingstuga som rymmer allt ni behöver och lite till. Vill du leva lite enklare, kanske det passar dig bättre att bo i tält. Hur vill du uppleva Bohuslän?

Vill du veta mer?

Hitta mer inspiration om camping i Bohuslän med tips på resvägar, vackra campingplatser, och mycket annat. Här finns allt du behöver veta för en campingsemester i Bohuslän:
LÄS MER

Camping i Bohuslän

Bo på en camping i Bohuslän och upptäck allt västkusten har att erbjuda! På Lagunen Camping & Stugor i Strömstad kan du bo i stuga, med husbil, husvagn eller i tält. Här kan du bo på en camping i Bohuslän året runt och njuta av västkusten under alla årstider. Att bo på camping i Bohuslän är för dig som gillar känslan av frihet, som vill njuta av havsbris och skaldjur och som gillar att ha semester tillsammans.