För barnen

Stängt för säsongen 2020

På grund av rådande situation så har vi blivit tvungna att hålla barnmagasinet stäng i sommar… Vi hoppas att vi kan ha öppet barnmagasinet som vanligt nästa sommar.

Rolig semester för hela familjen

På Lagunen är det lätt att skapa en rolig semester för hela familjen! Västkusten är ett riktigt paradis för de yngre, med saltstänkta klippor och havets spännande värld att upptäcka. Fiska krabbor på magen från bryggan, hoppa på hoppkudden, spela pingis utomhus eller testa farten med cykel i pump track-banan – du bestämmer vad dagens spännande äventyr ska vara.

På Lagunen kan du spela äventyrsgolf, beachvolleyboll, strandfotboll eller ge dig ut på spännande upptäcksfärder i vattnet. Här finns skogar att leka i och hela strandkanten utforska, kanske är det en liten marinforskare som följer med hem igen när semestern är slut? Under regniga dagar finns vårt lekcenter för alla barn som vill pyssla och leka inomhus. På Lagunen finns alltid något skoj!

Aktiviteter med och utan ledare

Under sommarveckorna finns massor av aktiviteter för barnen, med eller utan ledare. I lekrummet får barnen komma och gå som de vill och här kan de pyssla, rita, spela spel eller leka tillsammans med andra. Under de ledarledda aktiviteterna får barnen i sällskap av våra duktiga och roliga aktivitetsledare testa på krabbfiske, få en ansiktsmålning eller kanske lära sig några cirkustricks. Schemat hittar du i receptionen.

Jobba på Lagunen

Karriär

Lagunen är en campingplats vid vackra Kosterhavet ett stenkast från Strömstad. Läs mer om karriärmöjligheter på Lagunen.

LÄS MER

Stängt för säsongen 2020

På området

Ladda ner områdeskartan och lär dig hitta på Lagunen.

LÄS MER

Bokningsvillkor

Läs mer om våra bokningsvillkor.

LÄS MER

Ordningsregler

Läs mer om våra ordningsregler på Lagunen.

LÄS MER

Frågor och svar

Undrar du något? Hitta svar på de vanligaste frågorna här.

LÄS MER

Öppettider

Campingen har öppet året om. Läs mer om våra öppettider.

LÄS MER

Självincheckning

Checka in lätt och smidigt i vår självincheckningsstation.

LÄS MER

Boka båtplats

Boka plats för båten över ett dygn eller för hela säsongen.

LÄS MER

Kontakta oss

Kontakta Lagunen via telefon eller kontaktformuläret här.

LÄS MER

Det här är Lagunen

Ett stenkast från Strömstad hittar du Lagunen Camping & Stugor, paradiset vid vattnet. Här doftar det av tång och hav, saltstänkta klippor, nygrillad fisk, musselstränder och tallskog, året om. Till vår camping på västkusten är du alltid välkommen när du behöver en paus, på sommaren såväl som året runt. Med vårt fantastiska läge vid Kosterhavet i norra Bohuslän har du alltid nära till mäktig natur, Strömstads vackra skärgård, spännande äventyr och upplevelser utöver det vanliga. Bada, vandra, paddla kanot, fiska krabbor, cykla, åk på båttur eller bara strosa i Strömstad – vad vill du göra på västkusten?