För grupper och träffar

Semester tillsammans på Lagunen

På Lagunen är det lätt att ha semester tillsammans. Upplev Bohusläns saltstänkta skärgård med stormiga vindar, granitklädda klippor och solglittrande vatten året om. När du planerar era träffar är Lagunen perfekt som bas för både boende och aktiviteter och västkusten bjuder på fantastiska upplevelser. Här finns alltid något att göra som passar hela gruppen, oavsett vilka ni är eller vad ni söker. Lagunen passar perfekt som mötesplats för husbilsträffen eller när ni vill ses med husvagnsgänget – på området finns allt ni behöver och Strömstads skärgård bara väntar på att låta sig upptäckas av er. Med närheten till Strömstads aktivitetshall är Lagunen perfekt att bo på under ert träningsläger. Dra med tjejgänget, fiskekompisarna, kollegorna, skolklassen, föreningen eller träningsklubben på en härlig helg eller vecka tillsammans!

I Bergsbyn bor ni enkelt och bekvämt med närhet till havet och händelsernas centrum. Här kan ni sova, äta och vara på era egna villkor. Välj själva om ni vill laga mat i stugan eller njuta av en bit mat på Lagunen Kök & Bar när orken eller lusten inte finns där. Eller varför inte prova på en riktig saltstänkt bohuslänsk måltid på någon av Strömstads mysiga restauranger?

Det finns många gruppaktiviteter som vi kan hjälpa till att ordna med under er vistelse. Vad sägs om en båttur på Kosterhavet, grillmiddag i Grillstugan eller en härlig skaldjursplatå med avslutande bastubad och badtunna vid Malis brygga? Ni bestämmer ert äventyr.

Vi ordnar träffen

Boka datum 2020


Upplev västkusten med vännerna! Boka ett stort partytält med plats för 130 personer och möjlighet att grilla och basta tillsammans. Perfekt för er träff med husbilsgänget eller campingföreningen.
LÄS MER

Det här är Lagunen

Ett stenkast från Strömstad hittar du Lagunen Camping & Stugor, paradiset vid vattnet. Här doftar det av tång och hav, saltstänkta klippor, nygrillad fisk, musselstränder och tallskog, året om. Till vår camping på västkusten är du alltid välkommen när du behöver en paus, på sommaren såväl som året runt. Med vårt fantastiska läge vid Kosterhavet i norra Bohuslän har du alltid nära till mäktig natur, Strömstads vackra skärgård, spännande äventyr och upplevelser utöver det vanliga. Bada, vandra, paddla kanot, fiska krabbor, cykla, åk på båttur eller bara strosa i Strömstad – vad vill du göra på västkusten?