Jobba på Lagunen

Bli en del av vår familj!

Lagunen är mer än bara en campingplats: Lagunen är semesterparadiset dit du kan komma för att uppleva västkustens lugn, spänning och det genuina Bohuslän året runt. Här jobbar vi alla hårt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse: oavsett om du jobbar i receptionen, Café Magasinet eller som ledare nere på stranden. Gästerna ska få uppleva det lilla extra – DLX som vi kallar det – att bära med sig som ett minne långt in i framtiden.

Vår målsättning är att ha roligt på jobbet. Vi tror på att om du känner dig trygg i ditt jobb och arbetsmiljön och har roligt med kollegorna, så mår du bättre. Den glädje som kommer ur det smittar av sig på både kollegor och gäster. Då är det lättare att ge alla, inklusive dig själv, en oförglömlig upplevelse hos oss på Lagunen.

Lediga tjänster

Är du en social, ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att jobba i team och alltid bjuder på ett leende? Då ska du spana in våra lediga tjänster!

Teamet för sommaren 2023 är redan klart, men du kan lämna intresse för sommaren 2024 redan nu!

Reception

Som receptionist på Lagunen är du gästens första och sista möte därför söker vi dig som älskar att jobba med människor, brinner för god service och är lösnings orienterad!

Ditt jobb består av att ta hand om våra gäster, in och utcheckning, bokningar och svara på alla tänkbara frågor- alltid med ett leende på läpparna. Goda kunskaper i engelska är meriterande då många av våra gäster är internationella, ett plus om du kan tyska.

Vi söker dig som kan jobba hela sommaren, men också helger innan och påsk.

Vi ser helst att du är över 18 år för att jobba i receptionen, men viktigast för oss är att hitta dig med ett stort engagemang som kan bidra till vårt gäng – det du behöver kunna lär vi dig på plats!

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Café

Till caféet kommer gäster som vill ha något gott att äta och dricka, det blir ditt jobb att servera detta , du kommer göra allt ifrån att skopa glass, servera kaffe, hålla rent och sprida god stämning!

Vi söker dig som är social, alltid har ett leende på läpparna, vill ge det där lilla extra och kan arbeta i högt tempo!

Caféet är öppet hela sommaren alla dagar i veckan från morgon till kväll så arbetspassen varierar. Stort plus om du kan jobba helg från början av juni. Du bör vara minst 16 år.

Låter detta som något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Housekeeping

Kanske det viktigaste jobbet på Lagunen? Det finns inget viktigare än att allt är rent och fräscht för våra gäster! Detta fixar du tillsammans med dina kollegor i house keeping teamet för att ge guldkant på semestern åt våra gäster.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat; städ av stugor, glamping och servicehus så vi önskar att du som söker är noggrann, har ett öga för detaljer och kan jobba i ett högt tempo.

Dina arbetspass variera från tidig morgon till kväll. Vi söker personal för sommaren 2023 men ser gärna att du kan börja jobba helger redan från påsk.

Du som söker är över 18 år och innehar B körkort. Meriterande är om du tidigare arbetat inom Housekeeping.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Butiken

Vill du ha ett roligt och varierande jobb i sommar?

I butiken är du ansvarig för att hyllor och kylar är fulla med varor, att det finns nybakade frallor till frukost och fika hela dagen lång för våra gäster. Du tycker om att jobba i ett högt tempo, är effektiv, morgon pigg och älskar känslan av att ge det lilla extra.

Vi söker personal för sommaren 2023 men ser gärna att du kan börja jobba helger redan från påsk. 

Butiken är öppen alla dagar i veckan från tidig morgon till kväll så arbetspassen varierar, du bör vara minst 16 år. Låter detta som något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Boden

En dag i Boden kan se olika ut då det styrs främst av väder och vind, men oavsett så har boden öppet alla dagar i veckan. En dag med klarblå himmel och sol är det mycket gäster på stranden. Då består ditt jobb av att ge alla våra gäster den bästa upplevelsen i form av uthyrning av trampbåtar, cyklar, supar, och motorbåtar. Du kommer även att sälja massor med badleksaker och krabbfiske.

Vi söker dig som är social, tycker om att ha många bollar i luften, är positiv och älskar att ge våra gäster det lilla extra. Stort plus om du älskar outdoor livet, att ha sand mellan tårna och har erfarenhet av vattensport sen tidigare.  Vi erbjuder dig ett varierat arbete på en av det vackraste platserna i Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Skicka din skriftliga ansökan till:

personal@lagunen.se

Berätta om dig själv – till exempel dina intressen, ambitioner, egenskaper och spännande erfarenheter. Vi är nyfikna på dig och hur du kan bidra till vårt företags utveckling!

Frågor om oss, vårt företag eller om tjänsterna:

Butik, reception & Housekeeping:
Epost: camilla@lagunen.se

Café & Boden: josephine@lagunen.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu