Jobba på Lagunen

Bli en del av vår familj!

Lagunen är mer än bara en campingplats: Lagunen är semesterparadiset dit du kan komma för att uppleva västkustens lugn, spänning och det genuina Bohuslän året runt. Här jobbar vi alla hårt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse: oavsett om du jobbar i receptionen, Café Magasinet eller som ledare nere på stranden. Gästerna ska få uppleva det lilla extra – DLX som vi kallar det – att bära med sig som ett minne långt in i framtiden.

Vår målsättning är att ha roligt på jobbet. Vi tror på att om du känner dig trygg i ditt jobb och arbetsmiljön och har roligt med kollegorna, så mår du bättre. Den glädje som kommer ur det smittar av sig på både kollegor och gäster. Då är det lättare att ge alla, inklusive dig själv, en oförglömlig upplevelse hos oss på Lagunen.

Lediga tjänster

Är du en social, ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att jobba i team och alltid bjuder på ett leende? Då ska du spana in våra lediga tjänster!

Ansökan för sommaren 2024 är nu stängd. Varmt välkommen med din ansökan inför sommaren 2025!

Reception

Vad det är

Till receptionen – hit kommer alla, antingen skall gästen checka in eller så är det dags att säga adjö. Det kan vara gästen som inte har ström på sin campingtomt och frågar vad det kan vara för fel. Eller så kan det vara barnfamiljen som kommer in en mulen dag och frågar vad dom kan hitta på här runtomkring.

Ditt jobb består utav att svara på alla möjliga sorters frågor, ta hand om våra gäster vid in och utcheckning, svara på mail och telefon, göra områdescheckar m.m.
Som receptionist på Lagunen är du gästens första och sista möte så det är viktigt att du brinner för god service och älskar att jobba med människor.

Vad vi söker

Vi söker dig som är lösnings orienterad och vågar ta egna beslut. Som tidigare nämnt så älskar du att ge god service – alltid med ett leende på läpparna. Goda kunskaper i engelska är meriterande då många av våra gäster är internationella. Ett plus om du kan tyska.
Vi ser helst att du är över 18 år, men viktigast för oss är att hitta dig som har ett stort engagemang som kan bidra till vårt gäng.
Det du behöver kunna lär vi dig på plats.
Vi söker dig som kan börja redan från påsk, helger och sedan hela sommaren.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Café

Vad det är

Till caféet som ligger precis vid stranden, intill Äventyrsgolfen på Lagunen kommer boende gäster på campingen eller badgäster som bara är här under dagen för att köpa sig något lättare att äta, glass till hela familjen eller någonting att dricka.

Ditt jobb är att serva våra gäster med det dom önskar beställa. Allt från glass, glassmenyer, kaffe, smörgåsar och fika. Detta gör du genom att sprida god stämning, i ett bra tempo och håller i ordning runtomkring dig.

Vad vi söker

Vi söker dig som ser vikten i att ge bra service, som är social mot dina arbetskollegor och gäster och vill ha ordning och reda runtomkring dig. Du vill ge det där lilla extra vid varje kundbemötande och du kan arbeta i högt tempo. Om du kan ta på dig en ledarroll och vågar ta egna initiativ är ett stort plus. Du bör vara minst 16 år gammal.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Housekeeping

Kanske det viktigaste jobbet på Lagunen? Det finns inget viktigare än att allt är rent och fräscht för våra gäster! Detta fixar du tillsammans med dina kollegor i house keeping teamet för att ge guldkant på semestern åt våra gäster.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat; städ av stugor, glamping och servicehus så vi önskar att du som söker är noggrann, har ett öga för detaljer och kan jobba i ett högt tempo.

Dina arbetspass variera från tidig morgon till kväll. Vi söker personal för sommaren 2023 men ser gärna att du kan börja jobba helger redan från påsk.

Du som söker är över 18 år och innehar B körkort. Meriterande är om du tidigare arbetat inom Housekeeping.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Butiken

Vad det är

I butiken kommer gästerna tidigt på morgonen för att köpa frallor till frukosten eller sent på kvällen för att chipspåsen tog slut mitt i filmen. Dom hittar allt från dricka och middagsmat till strandleksaker, campingartiklar och äventyrsgolf hos oss. Du ansvarar för att butikshyllor och kylar är fulla med varor, att det finns fikabröd till våra gäster hela dagen och att varje gäst känner sig välkommen. Du har koll på varorna vi säljer och hjälper gästerna när dom har frågor om tillexempel innehåll m.m. Du tar emot varor, packar upp och ställer upp varorna snyggt i hyllorna. Ordning och reda för oss är A och O.

Vad vi söker

Vi söker dig som tycker om att jobba i högt tempo, är effektiv, morgonpigg och älskar känslan av att ge det där lilla extra. Du har ett öga för ordning och reda och springer fort till lagret för att hämta nya varor om det gapar tomt i hyllan.
Vi söker dig som kan jobba tidig morgon och kvällar, du bör vara minst 16 år.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Boden

Vad det är

En dag i Boden kan se olika ut då det styrs främst av väder och vind. En dag med klarblå himmel och solsken fylls vår strand på Lagunen med våra boende gäster eller gäster som bara kommer hit över dagen. En mulen dag blir lugnare och då är det städning och påfyllning och sortering som står på ”att-göra” listan.
Från Boden säljer vi strandleksaker, flytmadrasser, krabbmetor och ting som hör till på en dag på stranden. Härifrån hyr vi även ut MTB, paddelboards, trampbåtar, kanoter, kajaker och motorbåtar.

Vad vi söker

Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo, positiv, hjälpsam och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du ser vad som behöver göras. Stort plus om du älskar outdoor-livet och att ha sand mellan tårna samt att du har erfarenhet av vattensport sen tidigare.
Vi erbjuder dig ett varierat arbete på en av dom vackraste platserna i Sverige.
Du bör vara minst 16 år.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skicka din skriftliga ansökan till:

personal@lagunen.se

Berätta om dig själv – till exempel dina intressen, ambitioner, egenskaper och spännande erfarenheter. Vi är nyfikna på dig och hur du kan bidra till vårt företags utveckling!

Frågor om oss, vårt företag eller om tjänsterna:

Butik, reception & Housekeeping:
Epost: camilla@lagunen.se

Café & Boden: josephine@lagunen.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu