Mat på västkusten

Njut av bohuslänska smaker

På Lagunen och i Strömstad kan du njuta av bohuslänska smaker i toppklass. Är det någonstans du ska avnjuta havets läckerheter i alla dess former, är det här på västkusten. Från Kosterhavet kommer fiskebåtarna dagligen in med färsk fångst till hamnen som du kan njuta av året om, men kanske framför allt på hösten då skaldjuren är som allra bäst. I Strömstad finns ett gott utbud av restauranger med fisk och skaldjur i världsklass på menyn. Eller varför inte köpa med dig skaldjur från hamnen och njuta av dem på Malis brygga på Lagunen, alldeles intill vår egna sjöbod, för den ultimata skärgårdskänslan?

Äta för semesterkänsla

Att äta en god middag ger semesterkänsla på riktigt. På Lagunen vet vi att maten är minst lika viktig på semestern som boendet. Här finns Lagunen Kök & Bar som dukar upp en härlig måltid för både stora och små och flera grillplatser när du vill grilla din egen middag året om. På Lagunen kan du ordna er egen picknick alldeles utanför husvagnen eller njuta av havets läckerheter på er terrass vid stugan. Maten på västkusten ger tillfällen att njuta, året om.

Bo 3 för 2

Utvalda datum året runt


Boka boende i 3 nätter, betala bara för 2. Erbjudandet gäller när du bor 16 augusti–31 december. Ange kod 3FOR2 när du bokar.
LÄS MER

Lagunen
Kök & Bar

Välkommen till vår utmärkta restaurang alldeles vid strandkanten.

LÄS MER

Grillstugan

Använd vår fina grillstuga på Solsidan, för en härlig och stämningsfull grillkväll i goda vänners sällskap.

LÄS MER

Café Magasinet

En svalkande glass och spännande äventyrsgolf är perfekt för varma sommardagar.

LÄS MER

Strömstad och Kosterhavet

Här hittar du restauranger och caféer med smaker från hela världen.

LÄS MER

Grillväder?

Grilla med utsikt över havet eller i mysig skogsmiljö. Upptäck våra fina grillplatser på Lagunen!
LÄS MER

Malis sjöbod

Lagunens charmiga, bohuslänska sjöbodar hittar du precis vid vattenbrynet. Hyr Malis Sjöbod för en härlig middag med avslutande bad och bastu.
LÄS MER

Måltider att njuta av

På Lagunen finns alla möjligheter att skapa måltider att njuta av. Här finns därför mycket gott att välja på för alla tillfällen och du hittar alltid något som passar hela familjen. Laga din egen festmåltid med lokala råvaror från Strömstads butiker eller besök Lagunen Kök & Bar när du inte orkar stå vid spisen. Upptäck det goda utbudet av restauranger och caféer i Strömstad som erbjuder, med en stor variation av rätter och smaker från hela världen. Vad är du sugen på idag?