Café Magasinet

Svalkande glass och saltstänkta bad

Vem blir inte sugen på en svalkande glass, en varm sommardag på Lagunen? Spring direkt från badet upp till Café Magasinet! Här kan man köpa sig en god glass eller varför inte en panini när energin tryter efter allt badande och lek bland måsar, krabbor och musslor? Här hyr du golfklubbor och bollar för en spännande turnering på äventyrsbanan alldeles intill. Glass, mat och dryck avnjuter du på den härliga uteplatsen alldeles vid vattnet – lika populär för såväl barn som vuxna!

I Café Magasinet är det lätt att vara gäst – här kan du enkelt betala med ditt Lagunenkort eller kontantladdningsbara armband. Skönt att slippa ha med sig plånboken till stranden.

Uthyrning i Boden

Alldeles intill Café Magasinet finns uthyrningen i mysiga Boden. Vår hjälpsamma personal hjälper dig att förbereda just ditt äventyr för dagen – kanske blir det en trampbåtstur i viken eller en spännande skärgårdsupplevelse i en motorbåt? Kanske vill du köpa leksaker för en härlig dag på stranden? Eller kanske bara ta en lugn dag och glida runt på en SUP-bräda och känna den salta doften av tång i näsan och höra det skvalpande ljudet från vågorna som slår mot klipporna?

I Boden kan du enkelt och smidigt betala med ditt Lagunenkort eller armband. Under höst och vinter hänvisar dig till receptionen för uthyrning, som har öppet året runt. Välkommen in så hjälper vi dig att planera ditt äventyr!

Öppettider

Campingen på Lagunen har öppet året runt. Klicka här för aktuella öppettider.

LÄS MER
En man på en SUP-bräda paddlar i vattnet en solig dag på västkusten i Bohuslän utanför Strömstad.

Jobba på Lagunen

Karriär

Lagunen är en campingplats vid vackra Kosterhavet ett stenkast från Strömstad. Läs mer om karriärmöjligheter på Lagunen.

LÄS MER

Lagunen
Kök & Bar

Välkommen till vår utmärkta restaurang alldeles vid strandkanten.

LÄS MER

Grillstugan

Använd vår fina grillstuga på Solsidan, för en härlig och stämningsfull grillkväll i goda vänners sällskap.

LÄS MER

Café Magasinet

En svalkande glass och spännande äventyrsgolf är perfekt för varma sommardagar.

LÄS MER

Strömstad och Kosterhavet

Här hittar du restauranger och caféer med smaker från hela världen.

LÄS MER