Grillplatser

Grilla på Lagunen

Få ställen är så vackra att grilla på som på Lagunen. Med utsikt över den stilla viken ser du solen gå ner bakom de tallklädda klipporna samtidigt som den underbara doften av nygrillat sprider sig över campingen. På Lagunen finns flera grillplatser för dig som vill ställa till med en mysig middag själva eller en riktigt festlig måltid tillsammans med vännerna – du bestämmer!

Grilla året runt vid Vindskyddet

Vid Vindskyddet kan du grilla med oslagbar utsikt året runt. Vindskyddet når du på en kort promenad genom skogen och härifrån ser du ut över hela Starekilen, där vikens vatten skiftar från stilla bleke till mäktiga vågor mellan årstiderna. Under höst och vinter är det extra mysigt att värma sig uppe vid Vindskyddet med vännerna framför den sprakande elden.

Vid Vindskyddet finns ved, och här har du alla möjligheter att laga dig en riktigt god middag, oavsett om du vill grilla dagens fångst från Strömstads lokala fiskare eller något enklare som korv med bröd. Glöm inte att avsluta middagen med att tälja egna grillpinnar och grilla härligt söta marshmallows, uppskattat av både stora och små!

Eld vid Lagunens vindskydd.
Person i läderhandskar håller i kaffe.

Grilla på Slottsgrillen vid strandkanten

Alldeles vid strandkanten på Havssidan finns vår Slottsgrill, där du kan grilla en härlig middag. Här samlar du vännerna runt den stora grillstaden och kan ställa till med en riktigt festmåltid. Slottsgrillen fyller du själv på med grillkol och här behöver ni inte trängas, det finns gott om plats för alla att värma sig runt grillen och se ut över den stilla viken. Och du behöver aldrig oroa dig för regn – Slottsgrillens tak skyddar middagen från ovädret.

Fler grillplatser på Lagunen

På Makrillen uppe på berget på Havssidan finns en mysig grillplats när ni i det mindre sällskapet vill äta en god grillad middag med slående utsikt över den glittrande viken. Grillstäder hittar du också i Bobilparken på Solsidan och på stugorna i Bergsbyn Terrass, där du kan grilla på din privata boplats! På Solsidan finns även vår fina grillstuga tillgänglig att boka för alla gäster på Lagunen, där du kan samla hela familjen eller vännerna för en trevlig och härlig middag tillsammans. Läs mer om Grillstugan här.