Grillstugan

Samlas i Grillstugan

I anslutning till Bobilparken på Solsidan ligger Grillstugan, en given plats att samlas på för både familj och vänner. Det är den naturliga knutpunkten som finns att boka utan kostnad för Lagunens alla gäster. Här umgås vänner och bekanta och nya relationer skapas, för barnen såväl som de vuxna. Ha en trevlig kväll tillsammans och känn den läckra doften av nygrillat sprida sig över området medan solen sakta försvinner bakom de karga klipporna i viken.

Person dricker kaffe vid öppen eld.
Inzoomad bild på vedklabbar.

Grilla året runt

I Grillstugan kan du grilla året runt. Grillstugan är gratis att använda för alla våra gäster när som helst på året. Här lagar ni en gemensam, härlig middag till ljudet av elden som sprakar i den vedeldade ugnen. Avnjut middagen inomhus tillsammans i den mysiga trästugan på det gamla ekbordet eller i den varma solen ute på soldäcket. Oavsett väder, har ni alltid utsikt ända bort till vattnet och ser ljuset förändras från en strålande dag till en krispig kväll på västkusten.

Observera att bokning av Grillstugan alltid krävs sommartid. Ta kontakt med receptionen, så hjälper vi dig att boka grillstugan för en härlig kväll med familj och vänner. Om ni önskar hjälper vi er även gärna att ordna en större middag med läckerheter som helgrillad gris och annat.

Lagunen
Kök & Bar

Välkommen till vår utmärkta restaurang alldeles vid strandkanten.

LÄS MER

Grillstugan

Boka vår fina grillstuga på Solsidan, för en härlig och stämningsfull grillkväll i goda vänners sällskap.

LÄS MER

Café Magasinet

En svalkande glass och spännande äventyrsgolf är perfekt för varma sommardagar.

LÄS MER

Strömstad och Kosterhavet

Här hittar du restauranger och caféer med smaker från hela världen.

LÄS MER