Välkommen till Lagunen

Bohuslänsk semester året runt

Bland sjöbodar och tång, musslor och saltvatten, klippor och kall bohusgranit, hittar du Lagunen. Som en oas i norra Bohuslän bjuder Lagunen in till bohuslänsk semester året runt. Hit har campare och semestersökare kommit sedan 50-talet för lek, upptäckter och avkoppling. Till vår vackra campingplats i viken återkommer många gäster år efter år med sina tält och husvagnar för att spendera sommarlov, helger eller kortare övernattningar när det behövs en paus i vardagen.

Vårt fantastiska läge gör det lätt att vara gäst på Lagunen. Med två badstränder, klippor, skogar och skärgården alldeles utanför dörren är Lagunens camping något alldeles extra. Här kan barnen leka tryggt medan föräldrar kopplar av och när hela familjen vill hitta på saker tillsammans finns det mycket att göra. På Lagunen trivs stora som små, året runt!

Jobba på Lagunen

Karriär

Lagunen är en campingplats vid vackra Kosterhavet ett stenkast från Strömstad. Läs mer om karriärmöjligheter på Lagunen.

LÄS MER

Vår historia

I över 60 år har vår campingplats varit en populär semesterort i Bohuslän.

LÄS MER

Vårt miljöansvar

På Lagunen tar vi ansvar för miljön och den Bohuslänska naturen omkring oss.

LÄS MER

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster.

LÄS MER

Press

Hitta allt vårt pressmaterial med fakta, bilder och logotyper här.

LÄS MER

Biking Strömstad

Fart och fläkt på mountainbike! Tillsammans med Strömstad CK skapar vi häftiga cykelupplevelser för barn och ungdomar i projektet Biking Strömstad.
LÄS MER

Områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!
LADDA NER

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.