Höstlov

Höstlov i Sverige

Höstlov på västkusten!

Vandra, cykla, paddla kajak och massa mer

Vad händer på Lagunen under höstloven?

Höstloven är en härlig tid på Lagunen med ett lugnare tempo än sommaren, men fortfarande så vackert och mysigt. Naturen pryds med vackra höstfärger, och svamp och bär finns i massor. Hösten är den perfekta årstiden för aktiviteter i naturen. På Lagunen kan du uppleva cykling i Lagunen Bikepark, vandring i Kosterhavets nationalpark, Kuststigen eller Bohusleden och såklart vårt höstlovsprogram. Välkommen att spendera höstlovet på Lagunen!

BOKA BOENDE FÖR HÖSTLOVET

Höstlov på Lagunen
Program vecka 40 – 44

På Lagunen händer det massa skoj för hela familjen i höst. Här har ni alla möjligheter att uppleva MTB cykling i bikepark, matlagning över öppen eld, bastu och badtunna, äventyrsgolf, Kosterhavets Nationalpark, poängpromenad, höstjakt för barnen och massa massa mer! Nedan finner du ett program för höstlovsveckorna:

 • Bastun står öppen för alla gäster mellan 12.00 – 17.00 varje onsdag.
 • Höstpromenad med frågor – Man kan vinna fina priser i form av övernattningar i våra olika boendetyper.
 • Höstjakt för barnen: Barnen går (tillsammans med vuxen) en utmärkt slinga och ska hitta alla färgade utplacerade ”höstlöv”. Hittar man alla löv så vinner man en godispåse.
 • Äventyrsgolf med dragning: Lämna in scorekortet efter din runda och ha chansen att vinna fina priser.
 • Boka höstlovskit 50kr/familj: Höstlovs-kittet innehåller höstkrans, ståltråd, höstjakt, höstpromenad. Maila info@lagunen.se för att förboka!

 

Alla dragningar sker efter v44 då tävlingarna gäller från vecka 40 – 44.

Boka boende

Vandra på västkusten i höst!

Hösten på Lagunen är något alldeles speciellt… Och vandring på hösten… På västkusten… Kan det bli bättre? Här finns alla möjligheter för dig och din familj att uppleva ett magsikt höstlov fyllt med vandring i magiska miljöer. Det som är unikt med vandringen kring Lagunen är att du kan uppleva en såpass varierad vandring som bara går att uppleva just här, på Västkusten.

Vill man uppleva den magiska skärgårdsvandringen så har vi nära till Kosterhavets Nationalpark där du kan vandra vid Sveriges första marina nationalpark. Hösten på Koster är verkligen något alla borde få uppleva… Vill du boka vårt färdiga paket med allt inkluderat (boede, städ, sänkläder, båtbiljetter osv) så kan du boka det här: Vandra på Kosteröarna

Du kan också välja att vandra Bohusleden eller Kuststigen som erbjuder en annan typ av vanding i skogsområden, klippor och över ängar.

Här kan du läsa mer om: Bohusleden
Här kan du läsa mer om: Kuststigen

Boka boende

Våra bästa boenden

Wooden Camp

Våra mindre stugor, eller trätält, kallar vi för Wooden Camp. Stugorna rymmer två personer och är perfekta för dig som vill ha det allra viktigaste under din glamping – en sovplats och en terrass att möta morgonsolens strålar på. Även husdjur är välkomna i dessa krypin!

Gemensam grillplats, Egen grillplats, Eget utekök, Lampor, Bord, Stolar, Dubbelsäng, Litet kylskåp, Stekfat, Stekpanna, Kaffekanna, Popcorn kastrull, tallrikar, vinglas, glas, bestick, vattendunk med tapp, wokpanna, grillhandskar, Lyktor, Ljusslingor, Sängkläder, Ca 200m från servicehus.

Boka Wooden Camp

Bergsbyn Terass

För dig som vill hyra en lite lyxigare stuga så har vi det perfekta valet för dig – Bergsbyn Terrass. Här bor du bland trädtopparna med en magisk vy över landskapet. Stugorna har 5+1 bäddar och en härlig hotellkänsla.

2 bäddar + 4 på sovloft, 24 kvm, TV, Kök, Dusch och toalett, Egen uteplats, Free Wi-Fi

En klassisk stuga i enklare standard där du har nära till stranden, receptionen och restaurangen. Här bor ni bekvämt på två våningsplan och vaknar upp till ljudet av skvalpande vågor. Till stugan hör en privat altan där du kan njuta av solen från morgon till kväll.

Boka Canvas Camp

Ta en cykeltur till Kosteröarna!

Upplev Kosteröarna på cykelsadeln! Ta med dig cykeln från Lagunen och gå på Kosterbåten från Norra hamnen i Strömstad. Båtbiljetter och cykel får du vid incheckning. Sen är det bara att njuta av allt Koster har att erbjuda! Vi lovar, du kommer inte bli besviken.

Boka ditt boende idag!

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn

MTB i Lagunen Bikepark - selfguided

MTB i Lagunen Bikepark - selfguided

Kul för alla oavsett erfarenhet!

BOKA PAKETET

Ett fartfyllt äventyr

Lagunen Bikepark erbjuder fantastiska upplevelser för mountainbike-åkaren. Här finns utmaningar för alla
oavsett om du är nybörjare eller en mer van cyklist. I bikeparken finns flera olika hinder och utmaningar du kan
uppleva. Vi har flow-trail bana, MTB slinga, pumptrack, teknikzone, kidszone och jumplines! Allt som behövs för
en lyckad MTB dag! Bo på Lagunen, med havet som granne och spendera dagarna på cykelsadeln i Lagunen
Bikepark! Vad väntar du på? Boka paketet idag!

Vad ingår?

 • Spåravgift i Lagunen Bikepark
 • Karta över spår och leder i Strömstad och runt Lagunen
 • Karta Lagunen Bikepark
 • Tillgång till cykelservice och verktyg.
 • Tillgång till Grill Templet i Lagunen Bikepark (ved ingår)
 • ”Aktivitets-kit” innehållande Tygpåse, proteinbar, sportdryck, tändstickor.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. I Bikeparken finns utmaningar för alla.

Markering

Markering till och från Bikeparken finns. Alla stigar och leder är också markerade. Allt finns på kartan som du får vid ankomst.

Incheckning

Incheckning sker i vår reception. Ni får nyckel till stugan eller kort till campingtomten, samt all information och material ni behöver för er vistelse.

Hur svettigt?

Du väljer själv nivån du cyklar på i Bikeparken, och därmed också hur svettigt det blir 😉

Tid

När du bokar detta paket så har du full tillgång till Bikeparken under hela din vistelse.

Cykelparken är indelad i sex olika ytor som alla är av olika karaktär.
 • På området så finns det tre olika ”Jumplines” med olika svårighetsgrad. Vill man hoppa högre och längre tar man den tuffaste linjen, annars väljer man en lättare.
 • Det finns också ”Flowtrails” där man följer en linje med flera kurvor, och som även innehåller små kullar som man antingen kan hoppa över eller rulla över. Om man har utvecklat sin teknik kommer man kunna ta fart både från kullarna och kurvorna. Om man associerar med skidåkningen kan man likna banan med en skicrossbana.
 • I ”pumptracken” som liknas vid en liten berg-och-dalbana, kan du öva dig på att pumpa fart. Du använder dig av kullarna för att skapa fart utan att trampa. Detta är en teknik man sedan kan ta med sig ut i terrängen och som gör att du kan skapa fart i ojämn terräng utan att trampa. Det är jättekul!
 • ”MTB-trail” banan är en slinga som kommer höja din puls och testa din kurvtagning. Alla kan cykla på denna slinga, men ju mer fart du har desto tuffare blir den.
 • Till sist har vi också en ”Kids zone” för de allra minsta, och en så kallad ”Skill zone” där du kan träna på specifika moment som att ta dig över ett hinder, position på cykeln, öva balansen och mycket mer.

Priset för detta paket är 200kr p/p + det valda boendet du önskar. Bokning av paket och boende sker i bokningsformuläret nedan. Skriv gärna längden på ditt ekipage om du vill boka en campingtomt.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll datum för ankomst och hemresa:

  Välj typ av boende

  Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

  Jag ger mitt samtycke!

  ...eller boka boende direkt!


  Lyxweekend med vinterbad

  Vinter på Lagunen

  Lyxweekend med vinterbad

  BOKA LYXWEEKEND

  Vinterbada på Lagunen

  Sjöbodarna på Lagunen bjuder på unika upplevelser. Alldeles intill bryggan och vattenbrynet hittar du våra vackra sjöbodar, byggda i klassisk bohuslänsk stil, som du kan hyra året om. Här är det extra härligt att vara på vintern, när frosten lägger sig över bryggan och sjöbodarna är som allra mysigast att vara i. Basta i Evas Sjöbod med utsikt över den krispiga viken, ät en god, privat middag framför den sprakande elden i kaminen i Malis Sjöbod och om du vågar, ta ett snabbt havsdopp ner i det iskalla vattnet innan du springer upp och värmer dig i vår vedeldade badtunna. Visst låter det härligt?

  Praktisk info

  Du har möjlighet att boka tre sjöbodar. Mali, den största av bodarna, här har du långbord och bänkar för tio till fjorton personer. Eva rymmer en vedeldad bastu med utsikt över havet, bryggan och badtrappan precis utanför. Bredvid Eva ligger Klara, som är ett omklädningsrum. På bryggdäcket står badtunnan. Plats för sex till åtta personer. Även den vedeldad.

  Tänk dig att på vinterkvällarna sitta i ett varmt bad och titta upp på en stjärnklar himmel. Du andas frisk, klar och kall luft samtidigt som slitna muskler återhämtar sig i det salta, varma och friska vattnet. Ta sedan ett dopp i havet – en kick för blodomloppet! Efter vinterbadet, bastandet och badtunnan avslutar ni kvällen i Malissjöbod där ni kan avnjuta en god middag framför brasan.

  Priser för bastu/badtunna/sjöbod:

  • Bastu: 695kr för 2 timmar
  • Badtunna + bastu: 1895kr kl 17.00 – 21.30
  • Sjöbod: 600kr kl 17.00 – 21.30

  Boka din lyxweekend idag!

  Ta med dig kompisgänget, familjen eller kollegorna och avnjut en lyxweekend med vinterbad. Bo på Lagunen, vinterbada i havet och njut av sjöbodarna precis vid havskanten.

  Priser boende:

  Husvagn/husbil: Pris från 300 kr/natten
  Stuga: Pris från 1 295 kr/natten

  BOKA NU

  Skicka en bokningsförfrågan

  Fyll datum för ankomst och hemresa:

   Välj boende

   Datum och tid för bastubokningen

   Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››Jag ger mitt samtycke!

   ...eller boka boende direkt!


   Julbord

   Äkta traditionellt julbord

   Julbord på Furholmen

   Boka julbordspaket

   Upplev julstämning i idyllisk skärgårdsmiljö!

   Möt julen i äkta skärgårdsmiljö! Upplev julstämningen i Strömstad och se Kosterhavet i den magiska vintertiden. Bo på Lagunen och följ med båten ut till Furholmen för ett klassiskt svenskt julbord i de mysiga sjöbodarna. Väl där njuter vi av bohuslänsk julmat och underhållning av Strömstads egen trubadur Fredrik Lundqvist, som framför traditionella julsånger och klassiska bohusvisor. Från Furholmen får du en fantastisk vy over skärgården och Strömstad som glimrar i fjärran. Välkommen att fira jul med oss!

   Detta ingår i paketet

   • Båttur från Lagunen – Avresa 18.00 från Lagunens brygga
   • Glögg och pepparkakor på båten
   • Klassiskt svenskt julbord med kaffe och efterrätt
   • Stort utbud av olika sorters inläggningar av sill & makrill
   • Underhållning med traditionella julsånger och bohusvisor
   • Båttur från Furholmen – Ankomst Lagunen ca 22.00

   Pris: 695kr per person

   Pris för valda boendet tillkommer.

   Såhär gör du för att boka

   Steg 1:
   Börja med att välja datumet du vill boka julbordet på. Påbörja sedan bokningen.
   Steg 2:
   Välj sedan boendetypen du vill boka och tryck på boka (OBS. datumen för bokningen är förinställda på boende fredag – söndag. Korrigera datumen om du vill lägga till dagar)
   Steg 3:
   Nu är det dags att fylla i alla uppgifter för din bokning och lägga till antal julbord du vill boka. Det kostar 695kr per person.
   Steg 4:
   Slutför bokningen.


   Midsommar på Lagunen

   Aktiviteter för hela familjen

   Midsommar på Lagunen

   Säkra din plats!

   Traditionellt midsommarfirande på Västkusten!

   På Lagunen kan du fira en äkta traditionell midsommar med familjen. På midsommar har vi dans kring midsommarstången, pyntning och resning av årets stång och det spelas såklart midsommarvisor på stranden under dagen. Ta på dig blomsterkransen, fram med jordgubbstårta och dansa några varv kring midsommarstången! En sommardag i världsklass.

   Vad händer på Lagunen i midsommar?

   Program:

   Måndag – Söndag 17 – 23:e juni
   Tipspromenad med frågor för vuxna och barn
   Midsommarkampen för familjen

   Torsdag 20:e juni
   12.00 – 16.30 Midsommar-bastu

   Fredagen 21:e juni
   10.00 – 11.30 Midsommarkrans-bindning på Magasinets Terass. Biljett köps i receptionen (begränsat antal biljetter) 169kr per biljett.
   12.00 – 13.30 Gemensam pyntning av årets midsommarstång. Alla gäster får delta!
   13:45 – 14.30
    Resning och dans kring årets midsommarstång. Självklart står Fredrik Lundquist för musiken! Välkommen!
   14.45 – 16.00 Spelar Fredrik sommarvisor på stranden, sätt er på uteserveringen och njut av härlig musik. 
   20.00 – 23.00 Trubadurer spelar musik på restaurangen.

   Lördag 22:e juni
   20.00 – 23.00 Linda & The Gubbz – Livemusik på Lagunen Beach Bar

   Säkra din plats i midsommar!

   Midsommarkampen

   Utmana familjen på midsommarkampen!
   Vem är egentligen bäst i familjen? Midsommarkampen består av 5 aktiviteter som ni ska genomföra. Personen med flest vunna aktiviteter står som vinnare!

   Aktiviteterna består av:
   – Art-bingo
   – Krabbrace
   – Sandslottstävling
   – Balansera golfboll på en sked
   – Bäst av 3 hål på äventyrsgolfbanan

   Kostnad 199kr/familj (4 personer)

   Boka midsommarkampen

   Hur vill du bo i midsommar?

   Upplev glamping i midsommar!

   Välkommen att glampa i midsommar! När du ska boka glamping så kan du välja mellan Canvas Camp, Ocean Camp och Wooden Camp. En naturnära upplevelse på västkusten!

   OBS… När du bokar en glamping i midsommar så måste du boka minst 2 sammanhängande nätter. Det är viktigt att du tänker på det när du söker på datum i onlinebokningen. 

   Boka Glamping

   Bo i stuga!

   Välkommen att bo i stuga på Lagunen i midsommar! Här finns stugor som passar alla! Våra stugor är utrustade med allt du och din familj kan tänkas behöva. Ta med familjen och upplev en äkta midsommar på västkusten!

   OBS… När du bokar en stuga i midsommar så måste du boka minst 3 sammanhängande nätter. Det är viktigt att du tänker på det när du söker på datum i onlinebokningen. 

   Boka Stuga

   Campa på Lagunen i midsommar!

   Välkommen att campa på Lagunen i midsommar! Här kan du bo med husbil, husvagn och tält. Du kan välja mellan vanliga grästomter med ström… Till exklusiva tomter med ström, vatten, avlopp och hårdgjord yta. Här finns något för alla i midsommar!

   När du bokar en camping i midsommar så kan du välja fritt antal nätter du vill boka. 

   Boka Camping

   Svenskt midsommarfirande är en av de mest älskade och traditionella högtiderna i Sverige. Det är en tid för familj och vänner att samlas och fira tillsammans i naturen.

   Äkta traditionellt midsommarfirande på västkusten!

   Välkommen till Lagunen Camping & Stugor i Strömstad – det perfekta stället att fira midsommar tillsammans med hela familjen!

   På fredagen den 21:e juni bjuder vi in alla våra gäster att delta i pyntningen av årets midsommarstång, en rolig och kreativ aktivitet för både stora och små. Efter det är det dags att resa stången och dansa runt den till musik av Fredrik Lundquist – en fantastisk upplevelse för hela familjen att uppleva svensk tradition på ett autentiskt sätt.

   På eftermiddagen kan ni unna er en paus på vår uteservering där ni kan koppla av och ta in den fantastiska utsikten över havet.

   Kvällen fortsätter med musikunderhållning av trubadurer på Lagunen Beach Bar – en perfekt avslutning på en fantastisk dag tillsammans med familj och vänner.

   Vi på Lagunen Camping & Stugor vet hur viktigt det är att erbjuda roliga och spännande aktiviteter för hela familjen, och det är precis vad vårt midsommarfirande handlar om. Kom och fira med oss och upplev en oförglömlig midsommar i naturen tillsammans med era nära och kära.

   Boka boende

   Vad kan du göra på Lagunen i midsommar?

   Utöver ert eget lilla midsommarpyntande och firande så finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva. Nedan ser du några av många aktiviteter du och familjen kan göra hos oss i midsommar!

   Spela äventyrsgolf

   Utmana familjen på en spännande runda äventyrsgolf! Vår vackra bana för äventyrsgolf ligger på Havssidan, precis intill Café Magasinet, med fantastisk utsikt över vattnet.

   Cykla i Bikeparken

   I Lagunen Bikepark finns möjligheter till en fartfylld midsommar! Här kan alla cykla och ha roligt, oavsett förkunskaper. Öva svängar eller hopp på teknikytan eller lär dig hur man får fart utan att trampa. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan. Här finns något för alla, en perfekt aktivitet för hela familjen.

   Grilla på våra grillplatser

   På Lagunen har vi ca 30 grillplatser och eldstäder samt en vedeldad pizzaugn. När du bor hos oss har du alltid tillgång till ved. En del av våra grillplatser hör ihop med ett visst boende. Om du tex bokar en campingtomt i Husbilsparken på Solsidan 1-14, har varje tomt sin egen eldstad med grillgaller.

   Ta en båttur i Kosterhavets nationalpark

   På Koster finns det massa möjligheter för en härlig dag för hela familjen. Cykla eller vandra i unik natur som bara går att uppleva just här. Ta ett midsommardopp på någon av alla badstränder. Efter en förmiddag full av aktivitet så finns det flera mysiga restauranger att koppla av och äta gott på. Vill du ta en sväng till Koster under din vistelse så finns det båtbiljetter att köpa i receptionen.

   Ät middag på Lagunen Kök och Bar

   Direkt vid strandkanten hittar du Lagunen Kök & Bar med fantastisk havsutsikt över viken. Här kan du njuta av god mat och dryck. Vad sägs om en härlig drink i solen? Eller en god räkmacka med räkor fångade i Kosterhavet? Till Lagunen Kök & Bar är alla välkomna, även våra fyrbenta vänner!

   Paddla SUP, kajak eller kanot

   Med SUP, kajak eller kanot kan du komma riktigt nära klippornas alla små gömställen i viken och utforska skärgården på egen hand. Kanske har du turen att få se en makrill snabbt simma förbi, eller en knubbsäl sticka upp huvudet ovanför vattenytan just när du passerar? Eller så stannar du i vattnet kring Lagunen och hör måsarnas skri på avstånd eller fångar dina egna, salta musslor längs med klippväggen intill bryggan.

   Se dig omkring på cykel

   Runt Lagunen och Strömstad finns några av Sveriges vackraste cykelleder och det finns mycket att upptäcka. Hyr din cykel på Lagunen och köp en båtbiljett till Koster i receptionen.

   LÄS MER

   Outdoor cooking

   Vi på Lagunen gillar att laga mat över öppen eld! Vill du lära dig mer om utomhusmatlagning inför din vistelse?

   Jag vill veta mer!

   Boka midsommar på Lagunen idag!


   Kajakpaket med guide

   En saltstänkt upplevelse

   Kajakpaket i Kosterhavets nationalpark

   Boka boende

   Paddla kajak i Kosterhavet och bo på Lagunen

   Kajakpaddling på västkusten är en upplevelse alla borde få uppleva. Nu har du chansen att boka vårt kajakpaket! Du bor på Lagunen i valfritt boende och vår samarbetspartner Koster Adventures bidrar med kunskap och guidar er till den kompletta kajak-upplevelsen.

   Kosterhavet är Sveriges första marina nationalpark och här finns Sveriges enda korallrev och havsdjur som du inte hittar någon annanstans i svenska vatten. Visst låter det härligt? Kanske får du sällskap av någon av nationalparkens många knubbsälar?

   GUIDAD KAJAKTUR RUNT TJÄLLESKÄREN

   Guidad kajaktur runt Tjälleskären (3-4 timmar)

   Vi paddlar över 2 vilda ostronbankar där vi enkelt når dem från kajakerna, efter ungefär en timmes paddlande går vi iland på lämplig plats där det bjuds på fika och tid för bad eller snorkling. Efter strandhugget paddlar vi hemåt Kyrkosund, förhoppningsvis ser vi säl på vägen. Turen är totalt 7-8 km beroende på dagens väder.

   Boendet och upplevelsen bokar du för sig via knapparna nedan:

   Boka boendeBoka kajakupplevelse

   Förkunskaper

   Ingen tidigare erfarenhet krävs men Du måste vara simkunnig.

   Fika

   På lämplig vacker plats bjuds det på hembakad fika.

   Incheckning

   Incheckning sker i receptionen från kl 15.00. Du får stugnyckel, bomkort, karta över närområdet och annan information ni behöver inför vistelsen.

   Transport

   Kosterbåtarna når du med en cirka 4 km lång gång- och cykelväg. Cykel finns att hyra på Lagunen om så önskas.

   Boka din resa idag!

   Välkommen till Lagunen och Kosterhavet, paddla kajak på natursköna leder med magiska vyer, koppla av med nära och kära och sov sedan gott på Lagunen med havet som granne.

   Vilka är Koster adventures?

   Koster Adventures är ett familjeföretag på Sydkoster. Familjens vision är att så många som möjligt ska kunna få uppleva Kosterhavets Nationalpark på ett säkert och trevligt vis genom att paddla kajak i ett av världens bästa kajakvatten. Gustav är kajakguiden och surfaren som tar med er på en säker och härlig kajaktur. Är ni ett större sällskap följer Janne eller Agneta med som tailguide.

   Koster Adventures med Gustav, Janne & Agneta ser fram emot att ta hand om er och visa upp deras hemmiljö – Kosterhavets Nationalpark.

   Priset för själva kajakupplevelsen är 1200kr per person i en dubbelkajak. Utöver detta kommer kostnad för boendet ni väljer på Lagunen.

    

   Utrustning
   Kompletta stabila kajaker, skor, handskar, våtdräkt och flytväst under kajakturen.

   Hur ska jag klä mig?
   Att paddla kajak är en intensiv aktivitet och du kommer att svettas – så klä dig i oömma kläder. Vi rekommenderar kläder så som tights/träningskläder, badkläder undertill, tränings t-shirt och en eventuell vindjacka. Keps och solglasögon kan också vara bra att ha med. Tag med en varm tröja till fikastoppet.

   Vad händer vid för mycket vind?
   Vi anpassar turen efter väderförhållandena. Däremot så kan vi behöva ställa in turen om det blåser för mycket av rena säkerhetsskäl. Området vi paddlar i ligger en bit ut i Kosterarkipelagen och vädret kan därför skifta snabbt. Koster Adventures tar beslut utifrån deras bedömning av säkerhet. Om vi skulle behöva ställa in turen blir du som gäst återbetalad alla kostnader för själva kajakupplevelsen. Kostnader för boendet står kvar. Om detta skulle hända så tipsar vi såklart om andra aktiviteter ni kan göra på Koster eller runtom Lagunen.

   Medicinska tillstånd
   Som deltagare har du ett eget ansvar för ditt medicinska tillstånd. Meddela oss vid bokning samt guiden innan avfärd om du har några fysiska eller medicinska besvär.

   Vad är lägsta ålder på deltagare?
   Lägsta ålder på deltagare är 12år och bör då dela en dubbelkajak med målsman.

   Max och minst antal deltagare:
   Minsta antal deltagare – 4 personer
   Maxantal deltagare – 12 personer

   Säljperiod
   Detta paket går att boka från maj – september.

   Boka ditt boende här!


   Vi ordnar träffen

   Blev du festgeneral? Lugn, vi hjälper dig!

   Vi ordnar träffen!

   Boka ditt festpaket

   Få saker slår en fest i skärgården med husbilskompisarna eller föreningen, men vägen dit kan vara krånglig. Låt oss hjälpa dig ordna den ultimata festen eller träffen för just din grupp med vänner. Båtsafari, grillkväll eller kräftskiva för 150 personer – varje träff är unik men med vår erfarenhet och lokalkännedom kan vi lösa de flesta önskemål.

   På Lagunen har vi ordnat träffar för husbilsklubbar, veteranbilar, orkestrar, dykklubbar etc. Träffarna kan hållas året runt och i perioder ställer vi upp två stora partytält med plats för 120 – 130 sittande gäster. Med läget intill Kosterhavet kommer festen bli något ni sent kommer att glömma.

   Kontakta oss så skapar vi den perfekta träffen för er!

   Ingredienser i Festpaketet under våren och hösten

   • Evenemangstält med bord och stolar (120 – 130 pers)
   • Scen med PA-anläggning och mikrofon
   • Musikhögtalare
   • Badtunna på bryggan
   • Tillgång till sjöbodarna med bastu och öppen spis
   • Tillgång till grillstugan med öppen spis
   • Slottsgrill för matlagning
   • Båttur i Kosters skärgård
   • Vandring med guide på Koster
   • Besök i Kosterhavets Nationalpark och Naturum
   • Middag i Lagunen Kök & Bar
   • Eldkorgar och ved

   Boka din träff idag!

   Vi ser fram mot din förfrågan och återkommer inom kort. Har du några särskilda önskemål, skräddarsyr vi gärna en lösning som passar dig.

    Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

    Jag ger mitt samtycke!


    Vinter i husbilsparken

    2024 - 2025
    1 november - 31 mars

    Vintersäsong på Lagunen!

    Boka din vinterplats

    Vår campingplats ligger strax intill Strömstad, direkt vid Kosterhavets början – en perfekt utgångspunkt för dagsturer längs västkusten. Passa på att vinterbada och tina sedan upp dig i vår bastu eller badtunna. Ta med dig vännerna och grilla uppe vid vindskyddet eller kom in i grillstugans värme. Älskar du som vi skaldjur kanske en räkfrossa med dopp i havet kan vara något? Våra sjöbodar passar perfekt för det.

    Områdena vi erbjuder för vintercamping har hårdgjorda ytor, antingen med asfalt eller grus. Du kan välja mellan Husbilsparken Solsidan, Husbilsparken Strand, Husbilsparken Terrass samt Rödspättan och Big Rig som även fungerar med husvagn. Vaktmästarna på Lagunen sköter snöröjningen och sandning hela vintern. Självklart är våra servicehus öppna och receptionen är bemannad året runt. När vår egen restaurang inte är öppen har vi också bra samarbeten med flera restauranger varifrån du kan beställa take away. Dessutom är räkorna och skaldjuren som bäst på vintern.

    Detta ingår Vinterplats-paketet

    När du inte nyttjar din husbil står den tryggt parkerad hos oss. Din personbil parkerar du på bekvämt avstånd från din campingtomt. Du behåller din husbilsplats under hela vinterperioden, från 1 november till 31 mars 2024/2025.

    • Gratis bokning av grillstugan (1 tillfälle under vistelsen) med fri tillgång till ved. Därefter kostar det 500kr per bokning.
    • 1 november - 31 mars 2024/2025
    • Kostnad: 6 495 kr/plats (för hela perioden)
    • El tillkommer (3,70kr/kwh)

    Boka din vinterplats idag!

    Det är klart att du ska uppleva vintercamping på västkusten! På Lagunen Camping & stugor kan du campa året runt med din husbil – perfekt om du vill se Bohuslän i vinterskrud.

     Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

     Jag ger mitt samtycke!


     Företagspaket

     Boende för företaget

     Boka Företagspaket

     Letar du företagsboende? I våra moderna Bergsbynstugor på 28 – 30 kvm bor du bekvämt och ändamålsenligt. Varje stuga har egen fiberanslutning med höghastighet wifi och två separata sovrum. Du får dessutom en egen terrass med havet och naturen som granne. Mat lagar du i köket som är utrustat med diskmaskin, kyl/frys och micro. Bilen parkerar du bredvid din stuga.

     Med närheten till Strömstad har du ett perfekt utgångsläge. Bara tre kilometer in till staden och tre mil till norska gränsen. Från E6:an kommer du snabbt och lätt till Lagunen. I våra stugor bor du i din egen hotellsvit med allrum och soffa, i stället för ett trångt hotellrum. Varje stuga är byggd med klimatsmarta alternativ, och med solcellerna på taket producerar den sin egen el. Det här gör inte bara dig glad – även ekonomichefen blir nöjd.

     I företagspaketet ingår

     • Boende i Bergsbynstuga
     • Två separata sovrum
     • 1 dubbelsäng + 3 separata bäddar
     • Egetkök och badrum
     • Kyl/frys/spis/micro/diskmaskin
     • Sängkläder och handdukar
     • Avresestädning
     • Fri parkering bredvid din stuga
     • Fri Wi-Fi – egen fiber till varje stuga
     • Flexibel bokning som underlättar din planering

     Prisexempel 4 personer:
     Från 316kr pp/natt
     Priset för paketet varierar beroende på prisperiod.
     Detta ingår: 3 nätter i Bergsbyn, 4 personer, avresestäd, sängkläder, handduk, gratis wifi (fiber), bastu 1 dag/veckan.

      

     Prisexempel 2 personer:
     Från 632kr pp/natt
     Priset för paketet varierar beroende på prisperiod.
     Detta ingår: 3 nätter i Bergsbyn, 2 personer, avresestäd, sängkläder, handduk, gratis wifi (fiber), bastu 1 dag/veckan.

      

     Priset för stugan är 3 495 kr per vecka och gäller måndag-torsdag mellan datumen 1 januari – 24 juni och 23 augusti – 31 december (exklusive storhelger). Max antal boende är 4 personer per stuga.

     Boka din resa idag!

     Vi ser fram mot din förfrågan och återkommer inom kort. Har du några särskilda önskemål, skräddarsyr vi gärna en lösning som passar dig.

      Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

      Jag ger mitt samtycke!

      ...eller boka boende direkt!