Paket och erbjudanden

Här ser du våra aktuella paket och erbjudanden.

Hummerfiske

19 - 21 oktober 2018


Upptäck det spännande hummerfisket! Bo på Lagunen och njut av nyfångade skaldjur direkt från Kosterhavet. Hummerfiske med räkor och dryck, egen hummer att ta med hem och bastu och badtunna ingår! Paketpris från 1850 kr/person.
LÄS MER

Höstlov på Lagunen

Hösten 2018


Välkommen till Lagunen Camping & Stugor på höstlovet! Vår camping i Strömstad har alla förutsättningar för ett härligt höstlov för hela familjen. Oavsett om du vill koppla av eller hitta nya äventyr, är hösten en magisk tid att upptäcka Bohuslän på.
LÄS MER

Vi ordnar träffen

24 augusti - 13 oktober


Upplev västkusten på sensommaren och hösten! Boka ett stort partytält på Lagunen med plats för 130 personer och möjlighet att grilla och basta tillsammans. Perfekt för din stora fest eller träff med husbil- eller campingföreningen!

LÄS MER

Vinter i Bobilparken

1 november - 31 mars


Vill du använda din husbil på vintern och på ett enkelt sätt se mer av Bohuslän året runt? Ställ husbilen hos oss och njut av västkusten när du vill. Boka din vinterplats i Bobilparken! Pris 3495 kr + el.
LÄS MER

Boka online

Spara 150 kr


Boka din semester på Lagunen online, så slipper du bokningsavgiften. Du betalar ditt boende direkt online och sparar 150 kr! Hitta ditt drömboende på Lagunen och boka idag.
BOKA

Bo 3 för 2

Utvalda datum


Boka campingtomt eller stuga i 3 nätter, betala bara för 2. Erbjudandet gäller när du bor 1/1 - 23/3, 2/4 - 9/5, 21/5 - 21/6 och 19/8 - 31/12.Upptäck Bohuslän året runt!
LÄS MER

Julbord på Furholmen

November - december 2018


Upplev julstämning på västkusten! Boka boende på Lagunen och upptäck den magiska skärgården i juletider, med julbord på Furholmen. Paketpris från 795 kr/person.
LÄS MER

Boka boende för företaget

Från 2895 kr / 4 nätter


På Lagunen har vi allt ni behöver för er övernattning. Boka boende för era anställda och bo upp till 5 personer i egen stuga med privat kök och badrum. Kontakta oss för att boka.
LÄS MER