Onsdag - Torsdag vecka 26 & 27!

 

Barnens sommarlabb

Vad är det för djur som bor i havet egentligen? 🐟

Prova på att vara marinbiolog!

Vad är det för sandkorvar som ligger på botten, finns det olika sorters räkor och kan man hålla i en brännmanet? Detta är några av många saker barnen kommer att lära sig under barnens sommarlabb. Här får barnen prova på att vara marinbiologer i två dagar. Barnen lär sig mer om livet i havet, genom berättelser, egna undersökningar och experiment. Barnen får på ett vetenskapligt och roligt sätt göra upptäckter i den marina miljön. Visst låter det häftigt?!

På onsdagen börjar upplevelsen där barnen tillsammans med en marinbiolog letar efter fiskar, djur och växter i havet. Denna dag spenderas på Saltö naturreservat. Dag två, alltså torsdagen spenderas dagen i Tjärnölabbet där barnen tillsammans med en marinbiolog får lära sig att forska på det arter som hittats dagen innan. Barnen får alltså testa på att vara riktiga marinbiologer!

Mer information

Ålder: 7 – 11år
Maximalt antal barn: 16
När: 28 – 29 juni & 5 – 6 juli
Tid: kl. 09.00 – 12.00 båda dagarna
Pris: 595kr per barn

Dag 1:
Plats: Samling på Saltös parkering 08.45, och hämtning 12.00 Saltö parkering.
Vad ska barnen ha med sig: Badkläder, handduk, och mellanmål.

Dag 2:
Samling 09.00 på Tjärnölabbet, och hämtning 12.00 på Tjärnölabbet.
Vad ska barnen ha med sig: Mellanmål.

Boka Barnens Sommarlabb idag!

För att boka gör du såhär:
  • Steg 1: Det första du gör är att scrolla ned på sidan till bokningen och välj de datum du vill boka hos oss. Se till att bokningen går över datumen 28 - 29 juni eller 5 - 6 juli beroende på vilken vecka du vill boka. Påbörja sedan bokningen.
  • Steg 2: Välj sedan boende typen du vill boka och tryck på boka.
  • Steg 3: Nu är det dags att fylla i alla uppgifter för din bokning och lägga till antal sommarlabb du vill boka. Det kostar 595kr per barn.
  • Steg 4: Slutför bokningen.

Boka paketet idag!

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn