Vinter på Lagunen

Lyxweekend med vinterbad

BOKA LYXWEEKEND

Vinterbada på Lagunen

Sjöbodarna på Lagunen bjuder på unika upplevelser. Alldeles intill bryggan och vattenbrynet hittar du våra vackra sjöbodar, byggda i klassisk bohuslänsk stil, som du kan hyra året om. Här är det extra härligt att vara på vintern, när frosten lägger sig över bryggan och sjöbodarna är som allra mysigast att vara i. Basta i Evas Sjöbod med utsikt över den krispiga viken, ät en god, privat middag framför den sprakande elden i kaminen i Malis Sjöbod och om du vågar, ta ett snabbt havsdopp ner i det iskalla vattnet innan du springer upp och värmer dig i vår vedeldade badtunna. Visst låter det härligt?

Praktisk info

Du har möjlighet att boka tre sjöbodar. Mali, den största av bodarna, här har du långbord och bänkar för tio till fjorton personer. Eva rymmer en vedeldad bastu med utsikt över havet, bryggan och badtrappan precis utanför. Bredvid Eva ligger Klara, som är ett omklädningsrum. På bryggdäcket står badtunnan. Plats för sex till åtta personer. Även den vedeldad.

Tänk dig att på vinterkvällarna sitta i ett varmt bad och titta upp på en stjärnklar himmel. Du andas frisk, klar och kall luft samtidigt som slitna muskler återhämtar sig i det salta, varma och friska vattnet. Ta sedan ett dopp i havet – en kick för blodomloppet! Efter vinterbadet, bastandet och badtunnan avslutar ni kvällen i Malissjöbod där ni kan avnjuta en god middag framför brasan.

Priser för bastu/badtunna/sjöbod:

 • Bastu: 695kr för 2 timmar
 • Badtunna + bastu: 1895kr kl 17.00 – 21.30
 • Sjöbod: 600kr kl 17.00 – 21.30

Boka din lyxweekend idag!

Ta med dig kompisgänget, familjen eller kollegorna och avnjut en lyxweekend med vinterbad. Bo på Lagunen, vinterbada i havet och njut av sjöbodarna precis vid havskanten.

Priser boende:

Husvagn/husbil: Pris från 300 kr/natten
Stuga: Pris från 1 295 kr/natten

BOKA NU

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll datum för ankomst och hemresa:

  Välj boende

  Datum och tid för bastubokningen

  Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››Jag ger mitt samtycke!

  ...eller boka boende direkt!

  Ankomst
  Avresa
  Vuxna
  Barn