Äta i Strömstad

Våra smultronställen

I Strömstad med omnejd gömmer sig några av våra absoluta favoriter och smultronställen. Vi guidar dig gärna till en restaurang som passar just er och hjälper er gärna att boka bord i förväg så ni slipper vänta. Här är några av våra favoriter just nu!

Göstases

För den som vill ha liv och rörelse är ett besök på Göstases ett måste! Göstases är en mycket populär fisk- och skaldjursrestaurang utmed strandpromenaden där stämningen alltid är på topp. Njut av show, uppträdanden, livemusik och quiz och den äkta känslan av Bohuslän finns ända upp till taknocken.

gostases.com

Park

Restaurangbiografen Park är favoriten för många av lokala invånare. Strömstads enda biograf bjuder på, förutom film, fantastisk pizza och grillat kött som lockar hungriga långväga ifrån. Med sitt centrala läge på på Skolgatan, en generös barnmeny som mättar de minsta och ett kök som har öppet ända till 23:00 är det väl värt ett besök.

biopark.se

Restaurang Hamnen

Restaurang hamnen är en fisk och skaldjurs restaurang med inslag från den svenska västkusten. Här kan du bland annat förvänta dig en god skaldjurssoppa, en dagens fisk rätt från Kosterhavet eller en matig skaldjursplatå. Restaurangen ligger på Torskholmen i Södra hamnen, inne i Strömstad. Ett hett tips till dig som önskar fisk och skaldjur till lunch eller middag!

Restaurang Hamnen

Heat

Restaurang Heat är en modern thai och sushirestaurang som ligger i norra hamnen med en härlig uteservering med havsutsikt. Här kan du förvänta dig god mat med högkvalitativa råvaror i form av sushi, olika typer av woker, asiatiska tapas, sashimi och mycket mer.

heat.nu

Backlunds

På Backlunds Bageri, Bistro & Bar möter du lilla krogen med stor tanke och omsorg. Här ryms både nybakade kanelbullar, läckra drinkar och middagsrätter med lokala såväl som spännande internationella smaker, under samma tak från morgon till kväll.

backlunds.nu

Laholmen Fisk

Laholmen Fisk är en restaurang med fokus på lokalfiskad fisk och skaldjur. Mycket av det du hittar på menyn är fiskat i Kosterhavets nationalpark, lokalt och bra. Så är du ute efter högkvalitativa rätter med råvaror från havet, så är det här du ska äta. Restaurangen ligger i norra hamnen med havsutsikt.

Laholmens Fisk

Shoppa loss i Strömstad

Läs mer
Lagunen Beach Bar

Välkommen till vår utmärkta restaurang alldeles vid strandkanten.

Ta reda på mer
Café Magasinet

En svalkande glass och äventyrsgolf är perfekt för varma sommardagar.

Ta reda på mer
Äta på Kosteröarna

Upptäck maten på västkusten! Se våra favoritrestauranger på Koster.

Ta reda på mer
Äta i Strömstad

Här hittar du restauranger och caféer med smaker från hela världen.

Ta reda på mer