Bo på camping

Säsongsgäst på Lagunen

Som säsongsgäst är du precis som det låter – gäst hela säsongen! På Lagunen camping har du din husvagn i en vacker miljö med skärgården som granne. Här kan du uppleva västkusten året om, och njuta av alla årstider så som du vill. Säsongscamping på Lagunen camping består av två säsonger – en vintersäsong och en sommarsäsong. Lagunen camping är öppet året om!

Säsongscamping

Lagunen camping är belägen vid Kosterhavets nationalpark i norra Bohuslän med närhet till fantastisk natur. Campingen erbjuder flera områden för våra säsongsgäster, dessa kallas Laxen, Räkan, Hummern, Ålen, Torsken och Krabban. Platserna är mellan 80–100 kvm stora och ligger alla på Havssidan. Campingtomterna har lite olika karaktär – därför varierar priserna lite beroende på plats, storlek och område.

Våra campingområden för säsongsgäster hittar du på Havssidan – områdena kallas Laxen. Räkan, Hummern, Ålen, Torsken och Krabban. Lagunen camping karaktäriseras av en spännande och kuperad terräng vilket gör att många säsongstomter har havsutsikt, och det är aldrig långt till ett dopp i havet.

Priser för säsongsplatser
  • Sommarsäsong 2021: från 25 495 kr (Pris beroende på tomtens storlek och placering)
  • Vintersäsong 2021/2022: 7 495 kr.
  • Elförbrukning: 2,50 kr/kWh
  • Sommarvatten: från 250–1 000 kr (Pris beroende på om man har en egen eller delad vattenstation)
Boka säsongsplats

Boka säsongsplats

Är du intresserad av att vara säsongsgäst på Lagunen camping? Genom att fylla i och skicka nedan formulär ställer du dig i kö till våra populära platser.

    Vilken säsong vill du boka?

    Upplev Strömstad skärgård

    På Lagunen camping bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka – eller vad sägs om en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag på Malis brygga? Oavsett vad du väljer att göra så finns vi här för dig! Som säsongsgäst kan du dessutom njuta av Bohuslän och västkusten hela sommaren – och vintern för den delen! Du visste väl att vi har öppet året om? På Lagunen camping vaknar du till vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken. Välkommen!