En saltstänkt upplevelse

Skärgårdspaddling med guide

BOKA KAJAKPAKET

Paddla kajak mellan kobbar & skär och bo på Lagunen

I närområdet direkt från Lagunens stränder finns massor att upptäcka! Vår guide tar er till smultronställen och ser till att ni känner er trygga och trivs under turen. Vårt mål för dagen anpassas efter väder och gruppens nivå och lust. Vi har chans att uppleva marin kultur, passera smala sund, öppen horisont, se spännande djur och natur och ta salta dopp. I turen ingår fika och lunch.

Säljperiod: Fredagar 1/5 – 31/9

Detta ingår i paketet

 • Egen Kajakguide
 • Introduktionskurs samt säkerhet
 • Modern komplett kajak
 • Flytväst & paddel
 • Lunch & fika på vackra platser
 • Valfritt boende på Lagunen

Klicka för att se schema

Förkunskaper

Ingen tidigare erfarenhet krävs men du måste vara simkunnig.

Lunch

Lunch & fika för kajakdagen ingår. Guiden Karin delar ut detta till alla deltagare under samlingen.

Incheckning

Incheckning sker i receptionen från kl 15.00. Du får stugnyckel, karta över närområdet och annan information ni behöver inför vistelsen.

Hur svettigt?

Inga tidigare erfarenheter krävs. Vi anpassar tempot efter gruppen.

Boka din resa idag!

Välkommen till Lagunen, paddla kajak med magiska vyer, koppla av med nära och kära och sov sedan gott på Lagunen med havet som granne.

Vem är Karin Björk?

Karin Björk är en naturmänniska ut i fingertopparna, och spenderar största delen av dagarna ute i naturen. Hon har som vision att att ta ut människor i naturen för att visa upp allt det vackra som många missar. Karin är också utbildad kajakguide inom frilufsfrämjandet, paddelpasset nivå BLÅ och certifierad naturguide.

Karin ser väldigt mycket fram emot att få visa upp hennes ögonstenar runtom Lagunen. Och ser fram emot att få guida dig och ditt sällskap!

Prisexempel

 

Priset för själva guidningen 995kr/person
Detta ingår: Egen Kajakguide introduktionskurs samt säkerhet, modern komplett kajak, flytväst & paddel, Lunch & fika på vackra platser.

 

Pris för valfritt boende tillkommer!

 

Säljperiod
Detta paket går att boka fredagar 09.00 – 15.00 perioden: 1/5 – 31/9

Utrustning
Det ingår kompletta moderna 3-lagers kajaker i nedbrytningsbar plast. Ni får också låna flytväst & paddel.

Hur ska jag klä mig?
Att paddla kajak är en intensiv aktivitet och du kommer att svettas – så klä dig i oömma kläder. Vi rekommenderar kläder så som tights/träningskläder, badkläder undertill, tränings t-shirt och en eventuell vindjacka. Keps och solglasögon kan också vara bra att ha med. Tag med en varm tröja till fikastoppet.

Medicinska tillstånd
Som deltagare har du ett eget ansvar för ditt medicinska tillstånd. Meddela oss vid bokning samt guiden innan avfärd om du har några fysiska eller medicinska besvär.

Vad är lägsta ålder på deltagare?
Lägsta ålder på deltagare är 12år.

Max och minst antal deltagare:
Minsta antal deltagare – 4 personer
Maxantal deltagare – 12 personer

Utanför Lagunen camping & Stugor ligger ett stort antal större och mindre öar som skapar goda möjligheter för varierade turer i skyddat vatten. Inom paddelavstånd ligger Tjärnö marinbiologiska laboratorium, gott om badstränder och klippor, mussel-/ ostronodlingar, småbåtshamnar och pittoreska skärgårdshus.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll datum för ankomst och hemresa:

  Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

  Jag ger mitt samtycke!

  ...eller boka boende direkt!

  Ankomst
  Avresa
  Vuxna Från 12 år
  Barn 2-12 år