Paket: Guidad vandring på Nordkoster

Vandra med guide på Nordkoster!

April - september 2019


Att vandra på Nordkoster är något alldeles särskilt. Det varierande landskapet och rika djurlivet är perfekt att uppleva till fots. Här vandrar du med havet som ständig granne och går i omväxlande natur: över salta klippor, böljande ljunghedar och skalklädda sandstränder.

Nordkoster är fantastiskt att upptäcka i alla årstider, men självklart är det lite extra inbjudande att upptäcka under sommarhalvåret när solen värmer de karga klipporna och måsarnas tjut ljuder i bakgrunden. Med vår guide Stefan von Bothmer, biolog och utomhuspedagog, kommer du nära naturen och du lär dig hitta till alla gömda guldkorn och hemliga vrår. Välkommen att vandra med guide på Nordkoster!

Boka nu

Hitta ditt boende på Lagunen och boka plats för guidad vandring på Nordkoster redan idag. För att boka, ring eller maila oss. Du kan också fylla i en intresseanmälan, klicka på knappen nedan.

+46 (0)526 – 755000
 info@lagunen.se

Skicka en intresseförfrågan
Boka direkt

Allt du behöver veta

Här får du svar på de viktigaste frågorna inför vandring med guide på Nordkoster. Om du inte hittar svar på din fråga, kontakta oss. Vi uppdaterar löpande texten med priser och information.

Program:

Här hittar du schemat för “Guidad vandring på Nordkoster”. Med reservation för ändringar.

Fredag 17 maj:
Ankomst och incheckning
Lördag:
Båttur till Nordkoster
  • 10.00 Samling vid Västra bryggan på Nordkoster
  • 10.00 - 13.30 Guidad vandringstur med Stefan von Bothmer, biolog och utomhuspedagog
  • 13:30 Utforska Nordkoster på egen hand eller ta linfärjan över till Sydkoster för egen vandring
Söndag 19 maj:
Utcheckning och avresa

Information:

Innan vandringen börjar tar du dig ut på egen hand till Nordkoster med färjan från Norra hamnen i Strömstad. Färjan går flera turer om dagen året om, se turlistan här. Biljett till färjan köper du i Västtrafiks app, ombord på båten eller via automaten vid kajen.

Från Lagunen Camping & Stugor tar du dig enkelt in till Strömstad med cykel. Det finns en vacker cykelbana på ca 3 km som löper mellan Lagunen och Strömstad. Mot en extra avgift kan du om du vill även ta med dig cykeln till Nordkoster. Vill du hellre ta bussen går det busstrafik in till Strömstad hela året, se turlistan här.

Paketpris 595 kr per person*

Detta ingår i paketpriset:

*Valfritt boende tillkommer

Bokningsbara datum

  • 20 mars 2019
  • 20 mars 2019
  • 20 mars 2019
  • 20 mars 2019
  • 20 mars 2019

Minst 6 st anmälda per tillfälle krävs för att vi ska kunna genomföra den guidade vandringen.

Skicka en intresseförfrågan

Är du inte redo att boka än? Fyll i formuläret så återkommer vi!


Välj ankomst- och avresedatum:

Vilken boendeform är ni intresserade av?

Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

Jag ger mitt samtycke!