Ordningsregler

Alla är olika!

Det är det som vi tycker är så härligt med camping, att vi möter olika slags människor hela tiden. Oavsett om du campar i tält, egen husbil, har en säsongsuppställd husvagn eller bara stannar över helgen i en av våra stugor har du alltid grannarna runt omkring dig. Det innebär att vi måste respektera varandra, visa hänsyn och följa några enkla ordningsregler, för att alla ska trivas tillsammans på Lagunen.

1. Ordning

På Lagunen skall det vara lugnt och ordning dygnet runt. Mellan kl. 23-07 skall det vara tyst och ingen fordonstrafik får förekomma.

Jourtelefon +46 (0) 526 75 50 01 för akuta ärenden när receptionen är stängd.

2. Rent och snyggt

Sanitära byggnader skall hållas rena och snygga och det är inte tillåtet att förtära alkohol inne i byggnaderna. Rökning är förbjudet i samtliga inomhusmiljöer.

Sopor skall slängas i papperskorgar eller på våra sopstationer. Endast hushållssopor tillåts i våra containrar. Grovsopor hänvisas till närmaste återvinningsstation i Strömstad. Grillkol och aska skall tömmas i avsedda behållare på våra sopstationer. För plast- och glasbehållare har vi iglos att kasta dessa i. Panten går till välgörande ändamål.

3. Säkerhet

Grillning får endast ske i grillar. Engångsgrillar är ej tillåtna på campingområdet. Öppen eld på mark är inte heller tillåten.

El – gästen ansvarar för att kontrollera att alla kablar är hela och att all elektronisk utrustning är CE-märkt.

4. Husdjur

Husdjur är hjärtligt välkomna hos oss. Vi har en egen hundstrand norr om Äventyrsgolfen med sötvatten att spola av hunden. Bad med hund på övriga stränder är numera också okej. Det är dock viktigt att ta hänsyn till andra gäster runtomkring. På restaurangen är husdjur välkomna och där finner ni till och med en egen hundbar. I gengäld kräver vi att alla djur är kopplade och rastas utanför tomtområdena. Givetvis använder ni hundbajspåse (finns i butiken).