Båtturer i Kosterhavet

Följ med på en båttur

Följ med på en båttur i Strömstads magiska skärgård. Lagunen har ett fantastiskt läge vid Kosterhavets början, perfekt för att upptäcka de vindpinade öarna, det spännande djurlivet och Kosters fascinerande historia på nära håll. Upplev en av världens vackraste kustremsor på första parkett.

Båtturer från Lagunen

Direkt från Malis brygga på Lagunen kan du följa med på båtturer ut i Strömstads skärgård. Njut av Kosterhavet på nära håll och känn vinden i ansiktet medan du upptäcker det spännande havslivet och den vackra skärgården. På båten finns servering och du kan både kura inomhus och speja ut mot kobbar och skär från din plats runt ett av borden, eller uppleva havets salta vattenstänk ute på däck i vackert väder.
Hitta din resa och säkra din plats genom att boka nedan. Vill ni som grupp boka en egen tur genom den vackra skärgården, kontakta receptionen så hjälper vi er att ordna ert äventyr.

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.