Öppettider

Lagunen har öppet året runt

Campingen på Lagunen har öppet året runt. På Lagunen kan du uppleva alla årstider i Bohuslän: den spirande våren, de saltstänkta havet och tången på sommaren, stormiga vågor på hösten och isen som lägger sig som ett krispigt täcke över viken på vintern. Varje dag under hela året kan du bo i stuga, husbil eller husvagn på Lagunen och något av våra servicehus är alltid öppna. När vi inte finns på området har vi en automatisk självincheckningsstation som hjälper dig med in- och utcheckning

Reception och butik

Måndag – Fredag
10:00 – 16:00
Lördag – söndag
Stängt

Lagunen kök och bar

Lagunen kök och bar har stängt under höst och vintersäsong och öppnar åter i juni 2021.

Måndag – Fredag
12:00 – 21:00
Lördag – Söndag
12:00 – 21:00

Café Magasinet

Öppet under sommarsäsong mellan 19 juni–9 augusti.

Måndag – Söndag
10:0 – 18:00

Boden

Boden håller öppet under sommarsäsong och öppnar åter 29 juni t.o.m 2 augusti. Övrig tid är du välkommen till receptionen så hjälper vi dig att hyra utrustning.

Måndag – Söndag
11:00–17:00

Våra aktiviteter

På grund av rådande Covid-19 situation kommer vi tyvärr att ha stängt aktiviteterna i år. Anordnade evenemang kommer fortfarande att finnas kvar.

Aktuella paket

Här hittar du Lagunens aktuella erbjudanden och paket. Allt för både stora och små.

Se alla paket

Sjöbodarna på Lagunen

Sjöbodarna på Lagunen bjuder på unika upplevelser. Basta, bada i badtunna eller ät middag precis vid havskanten.

Jag vill veta mer!

Bo på västkusten året om

På Lagunen kan du bo på Västkusten året om. Här ser du Kosterhavet under alla årstider: det skimrande ljuset på våren, de saltdoftande vindarna på sommaren, höstens mäktiga vågor och vinterns krispiga frosttäcke över viken. På Västkusten hittar du alltid något att göra, oavsett när på året du längtar efter upplevelser utöver det vanliga. På Lagunen har du nära att upptäcka Bohusläns alla små smultronställen och här bor du bekvämt på dina villkor.