Vandra på Västkusten

Vandra på Bohuslänsvandringsleder

Att vandra på västkusten är en fantastisk naturupplevelse som ständigt bjuder på nya scener. Från de närmast oändliga vyerna över granitklipporna vid Kosterhavet till de täta, gröna skogarna in mot landet. Dessutom kan du vandra på just din nivå, oavsett om du är nybörjare, medelvan entusiast eller ett rutinerat vandringsproffs. Packa den stora ryggsäcken och vandra någon av de längre lederna, eller ta med ett lunchpaket för en dagsvandring i närområdet. Att vandra på västkusten är ett äventyr du inte vill vara utan.

Turförslag

Det finns flertalet vidunderliga vandringsleder att välja bland. Du kan välja kortare vandringsturer nära Lagunen, eller du kan vandra på öar eller i storskog. Våra turförslag bygger på att du ska få en behaglig och minnesvärd upplevelse.

Vandra på Kosteröarna

Upplev Kosteröarna till fots, vandra längs karga klippor, genom strandängar och grönskande lövskogar. Ständigt med havet närvarande.

BOKA PAKET

Grillväder?

På Lagunen kan du välja mellan flera olika grillplatser, alla i vacker miljö nära skog och hav.

Läs mer om våra grillplatser

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.