Upplev Kosteröarna till fots

Vandra på Kosteröarna

Boka vandringspaketet

Du som alltid drömt om att vandra i Bohuslän kommer älska det dramatiska landskapet och det rika djurlivet dom du får uppleva när du vandrar på Kosteröarna. Det föränderliga landskapet bjuder på en helt unik vandringsupplevelse, perfekt att dela med den du gillar. Under samma tur vandrar du på Kosteröarnas karga klippor, genom strandängar och grönskande lövskogar. Ständigt med havet närvarande, redo att bjuda på ett svalkande dopp.

Att vandra på Kosteröarna är något alla borde få uppleva, kanske är det dags för dig att nu uppleva detta härliga paket?

Boende och bokning

Vandringspaketet är tillgängligt för alla boende typer. Det vill säga du kan boka detta paket och välja mellan boendetyperna husbil, husvagn, glamping, vandrarhem och stuga.

  1. För att boka paketet så söker du på datum och boendetyp nedan.
  2. Därefter väljer du ditt boende och går vidare med bokningen.
  3. I nästa steg får du ett alternativ att gå vidare till ”Aktiviter” som du ska klicka på. I detta steg lägger du till antal vandringspaket.
  4. Därefter är det bara att slutföra din bokning.

Pris per person: 369kr

I priset ingår:
Båtbiljetter t/r
Lunch
Entré Naturum
Kartmaterial
Vandringsryggsäck (att låna)

Då vi vill att alla ska kunna ta del av detta vandringspaket så bokar man valfritt boende, för att sedan lägga till vandringspaketet till ditt valda boende.

Båttider

Här kan du läsa mer om Kosterbåtarnas avgångar.

Hitta din avgång ››

Lunch

Lunch för vandringsdagen ingår, du hämtar upp lunch-paketen i receptionen.

Incheckning

Incheckning sker i vår reception från kl 15.00.

Transport

Kosterbåtarna når du med en cirka 4 km lång gång- och cykelväg. Cykel finns att hyra på Lagunen om så önskas.

Vandring på Kosteröarna

Upplev den oslagbara skönheten av Sveriges västkust genom en oförglömlig vandring på Kosteröarna. Dessa pittoreska öar, kända för sina kritvita stränder och rika marina liv, erbjuder vandringsleder som tar dig genom lummiga skogar, förbi historiska landmärken och direkt ut till havets brus.

När du planerar din vandring på Kosteröarna, kom ihåg att varje stig avslöjar en ny hemlighet. Kanske stöter du på ett gammalt fiskartorp, en sällsynt fågelart eller bara en perfekt plats för en picknick med havsutsikt. För de som är intresserade av både natur och kultur är detta en destination som inte får missas.

Om du drömmer om frisk havsluft, storslagna vyer och en chans att koppla av från vardagens stress, är en vandring på Kosteröarna svaret. Boka din resa idag och upplev ett äventyr som du kommer att bära med dig länge.

Båt till kosteröarna

För att komma till Koster så tar du dig in till Strömstad (Norra hamnen) från Lagunen (det tar ca 5min med bil, och parkering finns nära båtarna). Väl där så går du på Kosterbåtarna som dom heter för att sedan åka ut mot Kosteröarna. Båtturen tar ca 35 – 65min beroende på vilken båt du väljer att ta. Här kan du kolla avgångarna: https://www.vasttrafik.se/reseplanering/reseplaneraren/

Välj
Från: Strömstad norra hamnen
Till: Ekenäs hotell Sydkoster

Boka din resa idag!

Välkommen till Lagunen och Kosterhavet, vandra på natursköna leder med magiska vyer, koppla av med nära och kära och sov sedan gott i en av våra Bergsbynstugor med havet som granne. Visst låter det härligt?

Vill du läsa mer om vandringsleder i Västsverige? Då kan du göra det här…

Boka din resa idag!

Välkommen till Lagunen och Kosterhavet, vandra på natursköna leder med magiska vyer, koppla av med nära och kära och sov sedan gott i en av våra Bergsbynstugor med havet som granne. Visst låter det härligt?

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll datum för ankomst och hemresa:

    Vänligen ge ditt samtycke till att din data lagras enligt de riktlinjer som anges i vår integritetspolicy och insamling av personuppgifter. Läs mer här››

    Jag ger mitt samtycke!