Äta på Kosteröarna

Våra favoritrestauranger

På Koster och Kosteröarna finns det inte bara en magisk natur och skärgårdsmiljö, här hittar du också ett flertal riktigt bra och mysiga restauranger. Nedan kan du läsa mer om våra absoluta favoriter. Behöver du hjälp med att hitta rätt restaurang? Vi guidar dig gärna till en restaurang som passar just er, hör av dig till receptionen så hjälper vi dig!

Kosters Trädgårdar

Med en knapp timmes båtresa från Strömstad når du Kosters Trädgårdar ute på Sydkoster, som ensamma är värda resan dit. På köpet får du en fantastisk resa i skärgården med utsikt över kobbar, öar och skär. Kosters Trädgårdar bjuder på rena, enkla smaker där råvarorna spelar huvudrollen och ett stort fokus på ekologiskt, närproducerat och rättvisemärkt.

kosterstradgardar.se

Kosters rökeri

Kosters Rökeri, grundat 1999, är beläget alldeles vid havet, endast en armslängds avstånd från Naturum, huvudentrén till Kosters nationalpark. Sitt ner och njut av en storslagen utsikt och en fantastisk miljö. Kosters Rökeri strävar efter att ge deras gäster en helhetsupplevelse; förstklassig mat ackompanjerad av goda drycker i familjär atmosfär på en av de vackraste platserna på jorden.

kostersrokeri.se

Kosterhavets Ekobod

Sveriges västligaste restaurang och kulturscen! Havet, naturen och människorna på Koster skapar en levande meny som varierar från dag till dag. Förutom kärleken till unika smakupplevelser baserat på hållbara råvaror och ett välkomponerat dryckessortiment anordnas öppna event med underhållning, utställningar och inspirerande föreläsningar som bygger hållbara samhällen.

kosterhavetsekobod.se

Vandra på Kosteröarna

Upplev Kosteröarna till fots, vandra längs karga klippor, genom strandängar och grönskande lövskogar. Ständigt med havet närvarande.

Boka paketet
Lagunen Beach Bar

Välkommen till vår utmärkta restaurang alldeles vid strandkanten.

Ta reda på mer
Café Magasinet

En svalkande glass och äventyrsgolf är perfekt för varma sommardagar.

Ta reda på mer
Äta på Kosteröarna

Upptäck maten på västkusten! Se våra favoritrestauranger på Koster.

Ta reda på mer
Äta i Strömstad

Här hittar du restauranger och caféer med smaker från hela världen.

Ta reda på mer