Äkta traditionellt julbord

Julbord på en ö i skärgården!

Boka julbordspaket

Upplev julstämning i idyllisk skärgårdsmiljö!

Möt julen i äkta skärgårdsmiljö! Upplev julstämningen i Strömstad och se Kosterhavet i den magiska vintertiden. Bo på Lagunen och följ med båten ut till Furholmen för ett klassiskt svenskt julbord i de mysiga sjöbodarna. Väl där njuter vi av bohuslänsk julmat och underhållning av Strömstads egen trubadur Fredrik Lundqvist, som framför traditionella julsånger och klassiska bohusvisor. Från Furholmen får du en fantastisk vy over skärgården och Strömstad som glimrar i fjärran. Välkommen att fira jul med oss!

Detta ingår i paketet

  • Båttur från Lagunen – Avresa 18.00 från Lagunens brygga
  • Glögg och pepparkakor på båten
  • Klassiskt svenskt julbord med kaffe och efterrätt
  • Stort utbud av olika sorters inläggningar av sill & makrill
  • Underhållning med traditionella julsånger och bohusvisor
  • Båttur från Furholmen – Ankomst Lagunen ca 22.00
Pris julbord: 725kr per person
Priset för boendet du väljer tillkommer.

Såhär gör du för att boka:

Steg 1

Börja med att välja datum för vilket julbord du vill boka nedan. Påbörja sedan bokningen.

Steg 2

Välj sedan boendetypen du vill boka och tryck på boka (OBS. datumen för bokningen är förinställda på boende fredag – söndag. Korrigera datumen om du vill lägga till dagar)

Steg 3

Nu är det dags att fylla i alla uppgifter för din bokning. Därefter trycker du på boka aktiviteter. Där väljer du då antal julbord du vill boka. Det kostar 725kr per person.

Steg 4

Slutför bokningen.

Välkommen till ett julbord du sent ska glömma...

Vinden viner, regnet piskar i backen eller snön yr över skären… Välkommen in i vår varma och ombonade sjöbod!

När du går ombord i båten får du en värmande glögg med pepparkaka på resan. Framme på Furholmen möts du av marschaller och ljus. Inne i restaurangen är det varmt och välkomnande. Julmusiken finns i bakgrunden och julbordet är dukat. Sill i långa banor, närmare 40 olika sorter av sill och makrill från egna recept. Sedan går man över till julskinkan, rostbiff, olika korvar, patér och mycket mer från det kalla. Jansson, köttbullar, revben och lutfisk från det varma. Sedan följer desserter naturligtvis. Ris ala malta, fruktsallad, ostkaka, kakor och godis.

Ett julbord i nordbohuslänska traditioner i en helt magisk miljö