Bo i husbil

Välkommen till husbilsparken

Välkommen till husbilsparken, det perfekta boendet när du vill uppleva Bohuslän tillsammans med din husbil. Vår husbilspark är unik i sitt slag, då vi som första campingplats i Sverige stolt kunnat erbjuda ett område enbart för husbilar sedan 2011. Här bor du trivsamt och bekvämt på egen tomt med närhet till socialt umgänge och bästa utsikt över vikens vackra solnedgång och lagunens glittrande vatten.

Anpassat för husbilens behov

I husbilsparken bor du på egen tomt med privat uteplats, vatten, avlopp, el, internet och TV – detta perfekta boende är väl anpassat för husbilens behov. Här finns även husbilsplatser med privat eldstad med grillfunktion, perfekt när du vill grilla en god middag tillsammans med vännerna. husbilsparken finns både på Havssidan och Solsidan.

På Havssidan bor du antingen intill den saltdoftande stranden eller högre upp på höjden med utsikt över Lagunen, och på Solsidan har du områdets bästa läge för sol och vackra kvällar med fantastisk vy över viken. I anslutning till husbilsparken på Solsidan finns även den populära Grillstugan, där du kan avnjuta en trevlig kväll i goda vänners lag året runt.

Vinter i Husbilsparken

1 november–26 mars


Vill du använda din husbil på vintern och på ett enkelt sätt se mer av Bohuslän året runt? Ställ husbilen hos oss och njut av västkusten när du vill. Boka din vinterplats i Husbilsparken! Pris 5495 kr + el.
LÄS MER

Gilla oss på Facebook!

Följ vår Facebooksida och håll dig uppdaterad med vad som händer på Lagunen.

Perfekt för husbilsträffar

På Lagunen är det perfekt att bo och ordna era husbilsträffar. Lagunen, Strömstad och Bohuslän har utmärkta förutsättningar för att samla husbilsvännerna och umgås tillsammans, året runt. Upplev havets salta dofter, skärgårdens unika vyer med karg bohusgranit och stormiga vågor och den härliga stämning som bara en träff med likasinnade kan skapa.

På Lagunen kan vi hjälpa er att planera er husbilsträff om ni önskar. Vad sägs om en spännande båttur i Kosters skärgård, bastubad från Malis brygga med ett snabbt dopp i det iskalla havet en oktoberkväll, eller en skrattfylld runda äventyrsgolf? Vår mysiga Grillstuga står öppen året runt, där ni själva lagar en väldoftande grillmiddag, och när ni behöver extra tak över huvet ordnar vi gärna med ett partytält där ni kan uppleva härliga skratt under en kräftskiva eller över läckerheter som Fårikål.

Vill ni höra sprakandet från en levande brasa och värma händerna framför elden är en eftermiddag vid vår vackra grillplats vid vindskyddet att rekommendera, med oslagbar utsikt över viken. Åk på hummerfiske på hösten när skaldjuren smakar som bäst och i december får ni inte missa Furholmens mysiga julbord i idyllisk skärgårdsmiljö. Här kan ni också välja att bara njuta av naturen och promenera runt de vackra omgivningarna. Ni bestämmer själva hur just ert äventyr ser ut.

norsk bobilförening Logotyp för Norsk Bobilförening med tecknad husbil.

Upplev gemenskap med Bobilföreningen

Upplev äkta gemenskap i Bobilföreningen, där likasinnade möts. Lagunen har sedan länge ett nära samarbete med Norsk Bobilförening, som etablerades 1984 och är en av Nordens största husbilsföreningar. Norsk Bobilförening förenar vänner med likasinnade intressen.

De lägger stor vikt på gemenskap och ordnar gärna gemensamma träffar för föreningens medlemmar, såväl inrikes i Norge som runt om i Europa och världen över. De ger även ut sin egen medlemstidning “Bobilen”, med 8 utgåvor varje år.

Norsk Bobilförening återkommer gärna till Lagunen och Strömstad år efter år, för att njuta av den vackra skärgården, den blåsiga kusten och den härliga stämningen tillsammans med andra husbilsentusiaster. I augusti varje år får Lagunen besök av ett hundratal medlemmar av Norsk Bobilförening som kommer till oss för sin årliga Äventyrsgolf-träff. Föreningen har ett stort antal medlemmar från olika länder och samordnar gärna träffar runt om i världen för att värna om gemenskapen. Missa inte Norsk Bobilförening för dig som söker härligt umgänge med likasinnade inbitna husbilsälskare.

Läs mer om Norsk Bobilförening här ».

Stuga

I våra stugor bor du bekvämt och mysigt, antingen ensam eller flera personer.

BOKA NULÄS MER

Vandrarhem

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill övernatta enkelt nära naturen och havet.

BOKA NULÄS MER

Husbil

I husbilsparken bor du socialt och trivsamt med närhet till umgänge och aktiviteter.

BOKA NULÄS MER

Husvagn och tält

Vår vackra camping finns tillgänglig för husvagnar och tält året runt.

BOKA NULÄS MER

För grupper och träffar

Samla vännerna och håll era träffar på Lagunen. Här skapar ni en härlig semester som passar hela gruppen. Vi hjälper er att ordna er vistelse.
LÄS MER

Områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!
LADDA NER

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.