Webbkamera Lagunen

Välkommen tillLagunen Camping & Stugor

Här hittar du allt du behöver inför ditt besök hos oss. Lagunen är en plats för avkoppling, lek och bus, för upptäcksfärder på Kosterhavet och lugna promenader i de djupa skogarna. Vi finns precis vid vattnet i en vik vid Strömstad och varje år kommer våra gäster hit för att njuta av naturen, ha roligt med familj och vänner, eller bara koppla av. På Lagunen finns både stugor och campingtomter för husbil, husvagn och tält och massor att göra, året runt.

Hur ser det ut på Lagunen just nu? Kolla in vår webbkamera så får du svaret!

Ladda ner områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!

Ladda ner

Öppettider

Campingen har öppet året om. Läs mer om våra öppettider.

Läs mer

På området

Ladda ner områdeskartan och lär dig hitta på Lagunen.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta Lagunen via telefon eller kontaktformuläret här.

Läs mer

Frågor och svar

Undrar du något? Hitta svar på de vanligaste frågorna här.

Läs mer

Bokningsvillkor

Se bokningsvillkor och vad som gäller om du behöver boka av.

Läs mer

Ordningsregler

Läs mer om våra ordningsregler på Lagunen.

Läs mer

Boka båtplats

Boka plats för båten över ett dygn eller för hela säsongen.

Läs mer

Hållbarhetsklivet

Hållbarhetsklivet är Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Här kan du läsa mer om hur Lagunen bidrar till en hållbar besöksnäring. Tillsammans gör vi Västsverige till ett föredöme.

jag vill veta mer!

Ladda ner områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!

Ladda ner

Bo på västkusten året om

På Lagunen kan du bo på Västkusten året om. Här ser du Kosterhavet under alla årstider: det skimrande ljuset på våren, de saltdoftande vindarna på sommaren, höstens mäktiga vågor och vinterns krispiga frosttäcke över viken. På Västkusten hittar du alltid något att göra, oavsett när på året du längtar efter upplevelser utöver det vanliga. På Lagunen har du nära att upptäcka Bohusläns alla små smultronställen och här bor du bekvämt på dina villkor.