Samarbetspartners

Möt våra samarbetspartners

Lagunen samarbetar med noga utvalda partners som går i linje med vår verksamhet. Vi tror på att ständigt sträva efter att utvecklas och lära av varandra. Läs mer om några av våra samarbetspartners nedan.

Är du och din förening intresserad av att inleda ett samarbete med oss på Lagunen Camping och Stugor? Hör av dig till oss!

Campingkort

Få campingkortet direkt i din smartphone. Köp ditt mobila Camping Key Europe här.

Köp

SCR

Svensk Camping- och Stugföretagarnas Riksorganisation ansvarar bland annat för att marknadsföra svensk camping både i Sverige och utomlands. Organisationen ger även rådgivning och utbildning till sina medlemmar.

Camping Västkust

En regional verksamhet som strävar efter att utveckla campingnäringen i Halland, Göteborg och Bohuslän. I nära samarbete med SCR arbetar Camping Västkust för att utveckla Västsverige som campingdestination.

OLKA Sportresor

Med många års erfarenhet i branschen ordnar OLKA Sportresor träningsläger och idrottsresor för grupper och företag. Lagunens samarbete med OLKA är fokuserat på ungdomsträningsläger.

Tui Ferienhaus

En av Tysklands största förmedlare av fritidsboende med mer än 90 års erfarenhet. TUI arbetar med uthyrning av stugor och lägenheter i över 20 europeiska länder, kryssningar, äventyrsresor och mycket mer!

Norsk Bobilförening

Störst av sitt slag i Norge. Lagunen har ett nära samarbete med dessa husbils-entusiaster och tillsammans anordnar vi allt ifrån äventyrsgolf-turneringar till BBQ-events för dess medlemmar.

Strömstad Golfklubb

Belägen vid Kebalviken utanför Strömstad är denna Sveriges västligaste golfbana! På Lagunen kan du boka en golfhelg med boende hos oss och golfspel på Strömstads Golfbana. Perfekt på höst och vår!

Turistrådet Västsverige

Turistrådet Västsverige ägs av Västra Götalandsregionen och har uppdrag att utveckla och marknadsföra Västsverige som destination, d.v.s. Bohuslän, Dalsland, Västergötland och Göteborg.

Strömstad badanstalt

Anrika och fantastiska Strömstads Badanstalt – gym, bad, hälsa och motion. Ett relativt nystartat samarbete för Lagunen där vi samlas kring aktiviteter och träning.

Vår historia

I över 60 år har vår campingplats varit en populär semesterort i Bohuslän.

LÄS MER

Vårt miljöansvar

På Lagunen tar vi ansvar för miljön och den Bohuslänska naturen omkring oss.

LÄS MER

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster.

LÄS MER

Press

Hitta allt vårt pressmaterial med fakta, bilder och logotyper här.

LÄS MER