Aktiviteter för hela familjen

Midsommar på Lagunen

Boka midsommar

Traditionellt midsommarfirande på Västkusten!

Fira midsommar på västkusten! På Lagunen kan du fira en äkta traditionell midsommar med familjen, såklart anpassad efter restriktionerna som råder. Bor du torsdag – söndag hos oss i midsommar så får du ditt eget lilla midsommar-kit för att du och familjen ska kunna fira en äkta midsommar tillsammans. Ta på dig blomsterkransen, fram med jordgubbstårtan och dansa några varv kring er egen lilla midsommarstång!

Detta ingår när du bor hos oss torsdag - söndag

  • Egen stomme till midsommarstång (ca 1m hög)
  • Björkris för att klä er egen midsommarstång
  • Boende nära havet
  • Restaurangen på stranden är öppen
  • Barnvänligt
  • Lekplatser, hoppkuddar, äventyrsgolf, pumptrack
  • Bikepark

Fredrik Lundqvist kommer spela midsommarvisor på området under dagen.

14.00 – 16.00 Spelar Fredrik midsommarvisor runt om på området.
19.00 – 21.00 Spelar Fredrik midsommarvisor på stranden.

Boka midsommar

Vad kan du göra på Lagunen i midsommar?

Utöver ert eget lilla midsommarpyntande och firande så finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva. Nedan ser du några av många aktiviteter du och familjen kan göra hos oss i midsommar!

Spela äventyrsgolf

Utmana familjen på en spännande runda äventyrsgolf! Vår vackra bana för äventyrsgolf ligger på Havssidan, precis intill Café Magasinet, med fantastisk utsikt över vattnet.

Cykla i Bikeparken

I Lagunen Bikepark finns möjligheter till en fartfylld midsommar! Här kan alla cykla och ha roligt, oavsett förkunskaper. Öva svängar eller hopp på teknikytan eller lär dig hur man får fart utan att trampa. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan. Här finns något för alla, en perfekt aktivitet för hela familjen.

Grilla på våra grillplatser

På Lagunen har vi ca 30 grillplatser och eldstäder samt en vedeldad pizzaugn. När du bor hos oss har du alltid tillgång till ved. En del av våra grillplatser hör ihop med ett visst boende. Om du tex bokar en campingtomt i Husbilsparken på Solsidan 1-14, har varje tomt sin egen eldstad med grillgaller.

Ta en båttur i Kosterhavets nationalpark

På Koster finns det massa möjligheter för en härlig dag för hela familjen. Cykla eller vandra i unik natur som bara går att uppleva just här. Ta ett midsommardopp på någon av alla badstränder. Efter en förmiddag full av aktivitet så finns det flera mysiga restauranger att koppla av och äta gott på. Vill du ta en sväng till Koster under din vistelse så finns det båtbiljetter att köpa i receptionen.

Ät middag på Lagunen Kök och Bar

Direkt vid strandkanten hittar du Lagunen Kök & Bar med fantastisk havsutsikt över viken. Här kan du njuta av god mat och dryck. Vad sägs om en härlig drink i solen? Eller en god räkmacka med räkor fångade i Kosterhavet? Till Lagunen Kök & Bar är alla välkomna, även våra fyrbenta vänner!

Paddla SUP, kajak eller kanot

Med SUP, kajak eller kanot kan du komma riktigt nära klippornas alla små gömställen i viken och utforska skärgården på egen hand. Kanske har du turen att få se en makrill snabbt simma förbi, eller en knubbsäl sticka upp huvudet ovanför vattenytan just när du passerar? Eller så stannar du i vattnet kring Lagunen och hör måsarnas skri på avstånd eller fångar dina egna, salta musslor längs med klippväggen intill bryggan.

Se dig omkring på cykel

Runt Lagunen och Strömstad finns några av Sveriges vackraste cykelleder och det finns mycket att upptäcka. Hyr din cykel på Lagunen och köp en båtbiljett till Koster i receptionen.

LÄS MER

Outdoor cooking

Vi på Lagunen gillar att laga mat över öppen eld! Vill du lära dig mer om utomhusmatlagning inför din vistelse?

Jag vill veta mer!

Boka midsommar på Lagunen idag!

Ankomst
Avresa