Aktiviteter för hela familjen

Midsommar på Lagunen

Säkra din plats!

Traditionellt midsommarfirande på Västkusten!

På Lagunen kan du fira en äkta traditionell midsommar med familjen. På midsommar har vi dans kring midsommarstången, pyntning och resning av årets stång och det spelas såklart midsommarvisor på stranden under dagen. Ta på dig blomsterkransen, fram med jordgubbstårta och dansa några varv kring midsommarstången! En sommardag i världsklass.

Vad händer på Lagunen i midsommar?

Program:

Måndag – Söndag 17 – 23:e juni
Tipspromenad med frågor för vuxna och barn

Onsdag 19:e juni
12.00 – 16.30 Midsommar-bastu

Fredagen 21:e juni
10.00 – 12.00 Gemensam pyntning av årets midsommarstång. Alla gäster får delta!
11.00 – 13.00 Midsommarkrans-bindning på Magasinets Terass. Biljett köps i receptionen (begränsat antal biljetter) 169kr per biljett. 
13:45 – 14.30
 Resning och dans kring årets midsommarstång. Självklart står Fredrik Lundquist för musiken! Välkommen!
14.45 – 16.00 Spelar Fredrik sommarvisor på stranden, sätt er på uteserveringen och njut av härlig musik. 
20.00 – 23.00 Trubadurer spelar musik på restaurangen.

Lördag 22:e juni
11.00 – 15.00 Sandslottstävling på stranden
20.00 – 23.00 Linda & The Gubbz – Livemusik på Lagunen Beach Bar

Säkra din plats i midsommar!

Hur vill du bo i midsommar?

Upplev glamping i midsommar!

Välkommen att glampa i midsommar! När du ska boka glamping så kan du välja mellan Canvas Camp, Ocean Camp och Wooden Camp. En naturnära upplevelse på västkusten!

OBS… När du bokar en glamping i midsommar så måste du boka minst 2 sammanhängande nätter. Det är viktigt att du tänker på det när du söker på datum i onlinebokningen. 

Boka Glamping

Bo i stuga!

Välkommen att bo i stuga på Lagunen i midsommar! Här finns stugor som passar alla! Våra stugor är utrustade med allt du och din familj kan tänkas behöva. Ta med familjen och upplev en äkta midsommar på västkusten!

OBS… När du bokar en stuga i midsommar så måste du boka minst 3 sammanhängande nätter. Det är viktigt att du tänker på det när du söker på datum i onlinebokningen. 

Boka Stuga

Campa på Lagunen i midsommar!

Välkommen att campa på Lagunen i midsommar! Här kan du bo med husbil, husvagn och tält. Du kan välja mellan vanliga grästomter med ström… Till exklusiva tomter med ström, vatten, avlopp och hårdgjord yta. Här finns något för alla i midsommar!

När du bokar en camping i midsommar så kan du välja fritt antal nätter du vill boka. 

Boka Camping
Svenskt midsommarfirande är en av de mest älskade och traditionella högtiderna i Sverige. Det är en tid för familj och vänner att samlas och fira tillsammans i naturen.

Äkta traditionellt midsommarfirande på västkusten!

Välkommen till Lagunen Camping & Stugor i Strömstad – det perfekta stället att fira midsommar tillsammans med hela familjen!

På fredagen den 23:e juni bjuder vi in alla våra gäster att delta i pyntningen av årets midsommarstång, en rolig och kreativ aktivitet för både stora och små. Efter det är det dags att resa stången och dansa runt den till musik av Fredrik Lundquist – en fantastisk upplevelse för hela familjen att uppleva svensk tradition på ett autentiskt sätt.

På eftermiddagen kan ni njuta av den vackra naturen runt omkring oss medan ni lyssnar på Fredrik som spelar sommarvisor på stranden. Unna er en paus på vår uteservering där ni kan koppla av och ta in den fantastiska utsikten över havet samtidigt som ni njuter av härlig livemusik.

Kvällen fortsätter med musikunderhållning av trubadurer på Lagunen Beach Bar – en perfekt avslutning på en fantastisk dag tillsammans med familj och vänner.

Vi på Lagunen Camping & Stugor vet hur viktigt det är att erbjuda roliga och spännande aktiviteter för hela familjen, och det är precis vad vårt midsommarfirande handlar om. Kom och fira med oss och upplev en oförglömlig midsommar i naturen tillsammans med era nära och kära.

Boka boende

Vad kan du göra på Lagunen i midsommar?

Utöver ert eget lilla midsommarpyntande och firande så finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva. Nedan ser du några av många aktiviteter du och familjen kan göra hos oss i midsommar!

Spela äventyrsgolf

Utmana familjen på en spännande runda äventyrsgolf! Vår vackra bana för äventyrsgolf ligger på Havssidan, precis intill Café Magasinet, med fantastisk utsikt över vattnet.

Cykla i Bikeparken

I Lagunen Bikepark finns möjligheter till en fartfylld midsommar! Här kan alla cykla och ha roligt, oavsett förkunskaper. Öva svängar eller hopp på teknikytan eller lär dig hur man får fart utan att trampa. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan. Här finns något för alla, en perfekt aktivitet för hela familjen.

Grilla på våra grillplatser

På Lagunen har vi ca 30 grillplatser och eldstäder samt en vedeldad pizzaugn. När du bor hos oss har du alltid tillgång till ved. En del av våra grillplatser hör ihop med ett visst boende. Om du tex bokar en campingtomt i Husbilsparken på Solsidan 1-14, har varje tomt sin egen eldstad med grillgaller.

Ta en båttur i Kosterhavets nationalpark

På Koster finns det massa möjligheter för en härlig dag för hela familjen. Cykla eller vandra i unik natur som bara går att uppleva just här. Ta ett midsommardopp på någon av alla badstränder. Efter en förmiddag full av aktivitet så finns det flera mysiga restauranger att koppla av och äta gott på. Vill du ta en sväng till Koster under din vistelse så finns det båtbiljetter att köpa i receptionen.

Ät middag på Lagunen Kök och Bar

Direkt vid strandkanten hittar du Lagunen Kök & Bar med fantastisk havsutsikt över viken. Här kan du njuta av god mat och dryck. Vad sägs om en härlig drink i solen? Eller en god räkmacka med räkor fångade i Kosterhavet? Till Lagunen Kök & Bar är alla välkomna, även våra fyrbenta vänner!

Paddla SUP, kajak eller kanot

Med SUP, kajak eller kanot kan du komma riktigt nära klippornas alla små gömställen i viken och utforska skärgården på egen hand. Kanske har du turen att få se en makrill snabbt simma förbi, eller en knubbsäl sticka upp huvudet ovanför vattenytan just när du passerar? Eller så stannar du i vattnet kring Lagunen och hör måsarnas skri på avstånd eller fångar dina egna, salta musslor längs med klippväggen intill bryggan.

Se dig omkring på cykel

Runt Lagunen och Strömstad finns några av Sveriges vackraste cykelleder och det finns mycket att upptäcka. Hyr din cykel på Lagunen och köp en båtbiljett till Koster i receptionen.

LÄS MER

Outdoor cooking

Vi på Lagunen gillar att laga mat över öppen eld! Vill du lära dig mer om utomhusmatlagning inför din vistelse?

Jag vill veta mer!

Boka midsommar på Lagunen idag!

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn