Spela golf på västkusten

Golf i Strömstad och på Lagunen

Nybörjare eller golfproffs? På Lagunen finns vår vackra bana för äventyrsgolf som passar hela familjen och Strömstad med omnejd bjuder på flera vackra golfbanor. En golfrunda är perfekt när du vill ha en paus från lata dagar på stranden. Vad passar dig idag?

Utmana i äventyrsgolf

Utmana vännerna på en spännande runda äventyrsgolf! Vår vackra bana för äventyrsgolf ligger på Havssidan, precis intill Café Magasinet, med fantastisk utsikt över vattnet. Här kan alla vara med, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Är ni ett större sällskap hjälper vi er gärna att ordna en turnering efter era önskemål.

För dig som vill öva på dina puttkunskaper finns möjlighet att hyra PRO-klubbor med tillhörande PRO-golfboll. Upplev äkta känsla och spetsa till färdigheterna! Med den oslagbara utsikten är vår golfbana något alldeles extra och bättre miljö för att träna på golfkunskaperna finns knappast.

Golfklubbor och bollar hyr du i magasinet. De månader magasinet är stängt hyr du istället i receptionen. Du hittar våra aktuella öppettider här ››

Golfbanor i närheten

Runt Lagunen finns goda möjligheter för dig som vill ta en runda på golfbanan. I närheten av Strömstad finns flera utmärkta golfbanor där du kan öva på dina färdigheter. Koppla av under några timmar och njut av golfspel på dina villkor.

Strömstad GK
Sveriges västligaste golfbanan hittar du i Strömstad hos Strömstad Golfklubb. Den vackra banan bjuder in till utmärkt golfspel hela året och har både vackra miljöer att spela på utomhus som en inomhusbana att träna på när vädret är extra kyligt. Flera av banans hål ringlar genom det typiska bohuslänska landskapet som branta klippor och karg granit, så här finns tillfälle att både öva ditt golfspel och njuta av västkusten.

Läs mer om Strömstad GK här »

Dynekilens Golf
På vackra Dynekilens Golf finns både en 18-hålsbana och en korthålsbana där alla är välkomna, rutinerade golfspelare som nybörjare. Här kan alla vara med och njuta av underbart golfspel och vacker miljö! På Dynekilen spelar du i grönskande terräng som kantas av doftande tallskog, bra för både sinnet och precisionen i golfspelet.

Läs mer om Dynekilens Golf här »

Mjölkeröds Golfklubb
Mjölkeröds vackra golfbana hittar du mellan Strömstad och Grebbestad, mitt i den vackra bohuslänska naturen. Här omges du av doftande skog samtidigt som du känner de salta vindarna från havet på den behagliga och bitvis krävande 18-hålsbanan. Mjölkeröds bana är en av västkustens mest välbesökta och ett besök här skapar garanterat en skön paus i vardagen och spetsar till dina färdigheter lite extra.

Läs mer om Mjölkeröds Golfklubb här »