Bo på vandrarhem

Vandrarhem på camping i Bohuslän

Välkommen till vårt vandrarhem, perfekt när du vill bo enkelt och vackert på västkusten. Lagunen är inte bara ett utmärkt alternativ för dig som vill hyra stuga i Bohuslän eller bo på vår camping nära Strömstad, utan även för dig som kan tänka dig att dela boende med andra. Våra rum och Malis lägenhet bjuder på en prisvärd upplevelse i bohuslänsk miljö, nära havet, stranden och de karga klipporna. Här övernattar du enkelt och bekvämt med det viktigaste du behöver i nära anslutning till ditt boende. På Lagunen njuter du av camping och västkusten under alla årstider – krispiga vintrar, spirande vårar, saltstänkta somrar och stormiga höstar.

Bo enkelt och bekvämt på Lagunen Camping & Stugor

Vårt vandrarhem och Malis lägenhet är perfekt när du vill upptäcka Bohuslän och få ut det mesta av din semester, istället för att ägna tiden på rummet. På Lagunen hör du måsarnas skrik, känner den piskande vinden i ansiktet en kylig höstdag och doften av nygrillat som sakta sänker sig över området på kvällen. Härifrån har du nära att upptäcka hela västkusten med de genuina sjöbodarna, den idylliska skärgården med sina kobbar och skär, de knarrande skogslederna och det stormiga havet. Du tar dig dessutom från Lagunens camping till Strömstad på ett ögonblick och får chansen att varva naturupplevelserna med mysig stadsmiljö. En ny upptäckt väntar alltid runt hörnet – välkommen in i receptionen så hjälper vi dig att planera ditt nästa äventyr.

Välkommen till Strömstad!


Upptäck västkustens saltaste vatten, Kosterhavets spännande skrymslen och vrår, trevlig shopping och matupplevelser i världsklass.
LÄS MER PÅ VASTSVERIGE.COM

Vandrarhem

Vandrarhemmet på Lagunen finns på Havssidan, alldeles i närheten av stranden, receptionen och Lagunen Kök & Bar. Här finns 3 fina och ljusa rum i enklare standard och plats för 12 personer.

Vandrarhemmet är perfekt när du vill bo enkelt och istället satsa på att upptäcka så mycket av Bohuslän som möjligt. Kanske glida fram i en kajak mellan skärgårdens klippiga öar eller känna doften av tång och hav från cykelturen på Kosteröarna?

I trädgården som tillhör huset finns en gemensam uteplats där du kan njuta av lugnet och utsikten. I vandrarhemmet delar du toalett och dusch med övriga gäster och maten lagar du i det närliggande servicehuset. I varje rum finns fyra bäddar samt TV. Rum 1 och 3 är utrustade med dubbelsäng, våningsäng, mysig sitthörna, kylskåp och vattenkokare. Rum 2 är av något enklare standard och här finns två våningsängar och en balkong med underbar utsikt över havet.

SE PRIS OCH BOKA

Malis lägenhet

Malis lägenhet finner du på Solsidan och är det mysiga boendet för dig som vill ha en enkel men samtidigt bekväm vistelse. Här finns 4 bäddar och allt du behöver i enklare standard.

Malis lägenhet är perfekt för paret eller kompisgänget. På den privata terrassen njuter du av kvällssolen med utsikt över det glittrande vattnet året runt. Malis lägenhet är komplett inredd med fyra sovplatser, varav tre bäddar är i våning på varandra. Lägenheten är utrustad med dusch, toalett, TV och minikök. Strax intill finns även ett servicehus om det skulle behövas extra badrumsutrymme.

På bara en kort promenad genom tunneln under vägen når du kärnan på Lagunen med reception, restaurang och butik. Alldeles i närheten av Malis lägenhet på solsidan hittar du också den mysiga Grillstugan. Här kan du njuta av det varma skenet från solnedgången samtidigt som du avnjuter en grillad favoritmåltid tillsammans med andra gäster.

SE PRIS OCH BOKA

Stuga

I våra stugor bor du bekvämt och mysigt, antingen ensam eller flera personer.

LÄS MER

Vandrarhem

Vårt vandrarhem och Malis lägenhet är perfekt när du vill övernatta enkelt.

LÄS MER

Husbil

I Bobilparken bor du socialt och trivsamt med närhet till umgänge.

LÄS MER

Husvagn och tält

Vår vackra camping finns tillgänglig för husvagnar och tält året runt.

LÄS MER

För grupper och träffar

Samla vännerna och håll era träffar på Lagunen. Här skapar ni en härlig semester som passar hela gruppen. Vi hjälper er att ordna er vistelse.
LÄS MER

Områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!
LADDA NER

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.