Bo på vandrarhem

Vandrarhem på camping i Bohuslän

Välkommen till vårt vandrarhem, perfekt när du vill bo enkelt och vackert på västkusten. Lagunen är inte bara ett utmärkt alternativ för dig som vill hyra stuga i Bohuslän eller bo på vår camping nära Strömstad, utan även för dig som kan tänka dig att dela boende med andra. Våra rum bjuder på en prisvärd upplevelse i bohuslänsk miljö, nära havet, stranden och de karga klipporna. Här övernattar du enkelt och bekvämt med det viktigaste du behöver i nära anslutning till ditt boende. På Lagunen njuter du av camping och västkusten under alla årstider – krispiga vintrar, spirande vårar, saltstänkta somrar och stormiga höstar.

Bo enkelt och bekvämt på Lagunen Camping & Stugor

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill upptäcka Bohuslän och få ut det mesta av din semester, istället för att ägna tiden på rummet. På Lagunen hör du måsarnas skrik, känner den piskande vinden i ansiktet en kylig höstdag och doften av nygrillat som sakta sänker sig över området på kvällen. Härifrån har du nära att upptäcka hela västkusten med de genuina sjöbodarna, den idylliska skärgården med sina kobbar och skär, de knarrande skogslederna och det stormiga havet. Du tar dig dessutom från Lagunens camping till Strömstad på ett ögonblick och får chansen att varva naturupplevelserna med mysig stadsmiljö. En ny upptäckt väntar alltid runt hörnet – välkommen in i receptionen så hjälper vi dig att planera ditt nästa äventyr.

Välkommen till Strömstad!


Upptäck västkustens saltaste vatten, Kosterhavets spännande skrymslen och vrår, trevlig shopping och matupplevelser i världsklass.
LÄS MER PÅ VASTSVERIGE.COM

Bild på hus vid Lagunen Camping. En våningssäng i ett rum med en tv Insidan av ett rum på Lagunen Camping & Stugor Insidan av ett rum på Lagunen Camping & Stugor Skylt av vandrarhem Ekebo Ritning över rum.

Vandrarhem

Vandrarhemmet på Lagunen finns på Havssidan, alldeles i närheten av stranden, receptionen och Lagunen Kök & Bar. Här finns 5 fina och ljusa rum i enklare standard och plats för 12 personer.

Vandrarhemmet är perfekt när du vill bo enkelt och istället satsa på att upptäcka så mycket av Bohuslän som möjligt. Kanske glida fram i en kajak mellan skärgårdens klippiga öar eller känna doften av tång och hav från cykelturen på Kosteröarna?

I trädgården som tillhör huset finns en gemensam uteplats där du kan njuta av lugnet och utsikten. Inne i vandrarhemmet kopplar du av i det gemensamma allrummet och delar kök, toalett och dusch med övriga gäster. Rum 1 och 4 består av varsin dubbelsäng och i rum 2, 3 och 5 finns totalt fyra sovplatser varav två i dubbelsäng och två i våningsäng. Varje rum är utrustad med kylskåp, vattenkokare, en mysig sitthörna och TV. Rum 4 bjuder dessutom på en härlig balkong med vacker utsikt över Lagunen och havet.

SE PRIS OCH BOKA

Stuga

I våra stugor bor du bekvämt och mysigt, antingen ensam eller flera personer.

BOKA NULÄS MER

Vandrarhem

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill övernatta enkelt nära naturen och havet.

BOKA NULÄS MER

Husbil

I husbilsparken bor du socialt och trivsamt med närhet till umgänge och aktiviteter.

BOKA NULÄS MER

Husvagn och tält

Vår vackra camping finns tillgänglig för husvagnar och tält året runt.

BOKA NULÄS MER

För grupper och träffar

Samla vännerna och håll era träffar på Lagunen. Här skapar ni en härlig semester som passar hela gruppen. Vi hjälper er att ordna er vistelse.
LÄS MER

Områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!
LADDA NER

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.