Grupp och läger

Bo tillsammans

Vi fixar gruppresan! Lagunen camping är det perfekta stället att bo på när du vill uppleva Bohuslän och västkusten tillsammans med din skolklass, förening eller kompisgäng. Vi har lång erfarenhet av att ordna skräddarsydda gruppresor utefter särskilda önskemål!

Boka Grupp och läger

Skolresor

På Lagunen camping med omnejd finns massor av möjligheter för dig och din skolklass att ha en härlig resa tillsammans. Upplev strandexkursioner med marinbiologer, vandring på vandringsleder, kajak, kanot, SUP eller besök till Kosterhavets nationalpark. Vi utformar resan så som du vill ha den!

Kontakta oss gärna om du har frågor ››

Träningsläger

När du bokar träningsläger hos oss på Lagunen camping fixar vi allt du behöver – mat, träningstider och såklart bekvämt boende i våra stugor i Bergsbyn. Vi samarbetar med Aktivitet Strömstad och kan där erbjuda träningstider, både inomhus och utomhus. Fotboll, innebandy eller handboll – vi ordnar lägret för dig!

Kontakta oss gärna om du har frågor ››

Gruppträff

Lagunen camping är det perfekta stället att ordna din gruppträff på – vare sig det handlar om husbilsklubben, föreningen eller kompisgänget så fixar vi träffen, året runt. I perioder ställer vi upp två stora partytält med plats för 120–130 sittande personer. Varje träff är unik så tveka inte på att kontakta oss med just dina önskemål – vi löser det mesta!

Kontakta oss gärna om du har frågor ››

Boka grupp och läger

Är du intresserad av att boka eller veta mer om en gruppresa eller ett läger på Lagunen camping? Fyll i och skicka nedan formulär:

    Välj typ av gruppresa:


    HelpensionHalvpension

    Träffas vid Strömstads skärgård

    Vi på Lagunen camping har stor erfarenhet av att anordna gruppträffar utformade efter dina önskemål. Genom åren har vi fixat läger och resor för handbollslag, cykelklubbar, syjuntor, skolklasser, orkestrar och andra gäng som delar intresse. Här på västkusten finns det alltid något ni kan upptäcka – eller va sägs om en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på Malis brygga? På Lagunen camping vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris – året runt!