Bo i stuga

Hyra stuga i Bohuslän

På Lagunen Camping & Stugor bor du bekvämt i en stuga som passar just din semester. Här finns våra moderna stugor i Bergsbyn som rymmer hela familjen, de mysiga Höjden-stugorna eller vår klassiska Ekebostuga. Våra stugor ligger på bekvämt och nära avstånd till reception, badstrand, restaurang och aktiviteter, med närhet till både salta bad och spännande äventyr. När du vill hyra stuga i Bohuslän är det på Lagunen du hittar de bästa möjligheterna för att skapa den semester just du är ute efter – här finns en stuga för alla smaker.

Hitta din drömstuga på Lagunen Camping & Stugor

Vi har byggt alla våra stugor med extra omtanke för att ge en äkta känsla av Bohuslän. Klassiska signum som kulörer och material är noga utvalda och med Kosters häftiga hav och graniten alldeles utanför dörren har du alltid västkustens pärlor runt knuten. Samtidigt kompromissar vi inte med komforten och du väljer själv standard utifrån dina önskemål. Njut av ditt privata boende i en stuga nära Strömstad – på Lagunen, där du upplever genuina Bohuslän allra bäst.

Bo 3 för 2

Utvalda datum året runt


Boka boende i 3 nätter, betala bara för 2. Erbjudandet gäller när du bor 16 augusti–31 december. Ange kod 3FOR2 när du bokar.
LÄS MER

Bergsbyn

Bergsbyn är våra trevliga stugor i klassiskt bohuslänskt manér med modern touch. För vad är mer bohuslänskt än att vakna upp i en vit trästuga med rött tegeltak, en svag doft av tång, salt och hav och känslan av en ny dag med bad, klippor och upplevelser på västkusten framför sig?
Välkommen att upptäcka Bergsbyn!

Stugorna i Bergsbyn är våra nyrenoverade, moderna stugor i dalen alldeles nedanför berget. Här bor du i en så äkta Bohuslänsk miljö du kan, nära både salta bad och den karga bohusgraniten. Stugorna är fullt utrustade med allt du behöver för hela familjen och här bor du på bekvämt avstånd till både vattnet och receptionen.

I dessa mysiga och smakfullt inredda stugor bor du privat, samtidigt som du har nära till händelsernas centrum. Stugorna drivs av hållbar bergvärme och här är det lätt att vara gäst för hela familjen. Bergsbyn är det perfekta boendet när du vill få plats med hela familjen och se till att alla har en härlig semester. På den privata uteplatsen njuter du av ditt morgonkaffe i solen som smyger fram över bergskanten, medan barnen i förväg springer ner för lek på stranden alldeles i närheten.

SE PRIS OCH BOKA

Bergsbyn Terrass

Bergsbyn Terrass är våra mest lyxiga stugor i klassiskt bohuslänsk manér och fantastisk vy över den västerländska naturen. De klättrar på berget längs den karga graniten och här bor du uppe vid trädtopparna och möter solens strålar som letar sig in genom fönstret på morgonen.
Välkommen att upptäcka Bergsbyn Terrass!

Bergsbyn Terrass, med sin vita träpanel, sitt röda tegeltak och solfångare på taket, är äkta Bohuslänsk känsla som möter modernt nytänkande i en fantastisk kombination. I dessa lyxiga stugor kommer du så nära hotellkänslan du bara kan och bor som mest bekvämt på hela Lagunen. Stugorna är fullt utrustade med allt du behöver för att hela familjen ska trivas – med bland annat espressomaskin, hårtork och privat uteplats i trä slås du av bekvämligheten som bara Bergsbyn Terrass erbjuder.

Den magiska utsikten över Lagunens vackra miljöer sätter en extra guldkant på din morgon. Här ryms hela familjen i den smarta planlösningen och på taket sitter solpaneler som producerar din egen el under din vistelse hos oss – miljövänligt och naturnära.

SE PRIS OCH BOKA

Slide Slide

Wooden Camp

Våra små stugor som vi kallar Wooden Camp är vårt mysigaste krypin! Stugorna som rymmer 2 personer är perfekt för dig som bara vill ha det allra viktigaste – en sovplats och en terrass att möta morgonsolens strålar på. Välkommen till Wooden Camp!

Wooden Camp är våra enkla övernattningsstugor som passar utmärkt för dig som vill ha ett enkelt och privat boende men vill skippa tältet. Här bor du litet och mysigt i en alldeles unik upplevelse. Möt solens strålar på morgonen och känn havets salta dofter när du tar din morgonkopp på terrassen, ett oslagbart sätt att vakna på varje dag. Husdjur är tillåtna så du kan ta med dig fyrfotade vän på resan. Från Wooden Camp har du ett perfekt utgångsläge när du vill upptäcka Bohuslän bland kobbar, skär och glittrande vatten!

SE PRIS OCH BOKA

Ekebostugan

Ekebostugan är vår klassiska, rymliga stuga i äkta Bohuslänskt manér som passar perfekt för familjen. Här bor ni upp till 6 personer med oslagbart nära avstånd till både strandlekar, havsbad och spännande äventyr. Välkommen till Ekebostugan!

Ekebostugan är vår klassiska stuga där standarden är enklare och utrymmet gott. Vakna upp till ljudet av skvalpande vågor och njut av ännu en spännande dag på Lagunen framför dig. Här bor ni på två våningsplan med allt ni behöver och en privat altan där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Från Ekebostugan har ni nära till både stranden, receptionen och restaurangen och det lätt att ha semester med hela familjen och upptäcka det spännande västkusten!

SE PRIS OCH BOKA

Stuga

I våra stugor bor du bekvämt och mysigt, antingen ensam eller flera personer.

BOKA NULÄS MER

Vandrarhem

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill övernatta enkelt nära naturen och havet.

BOKA NULÄS MER

Husbil

I husbilsparken bor du socialt och trivsamt med närhet till umgänge och aktiviteter.

BOKA NULÄS MER

Husvagn och tält

Vår vackra camping finns tillgänglig för husvagnar och tält året runt.

BOKA NULÄS MER

För grupper och träffar

Samla vännerna och håll era träffar på Lagunen. Här skapar ni en härlig semester som passar hela gruppen. Vi hjälper er att ordna er vistelse.
LÄS MER

Områdeskarta

Var är receptionen? Hur nära är det från mitt boende till stranden? Var finns närmaste servicehus? Ladda ner områdeskartan här!
LADDA NER

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.