Sjöbodarna på Lagunen

Unika upplevelser i sjöbodarna

Sjöbodarna på Lagunen bjuder på unika upplevelser. Alldeles intill bryggan och vattenbrynet hittar du våra vackra sjöbodar, nybyggda i klassisk bohuslänsk stil, som du kan hyra året om. Här är det extra härligt att vara på vintern, när frosten lägger sig över bryggan och sjöbodarna är som allra mysigast att vara i. Basta i Evas Sjöbod med utsikt över den krispiga viken, ät en god, privat middag framför den sprakande elden i kaminen i Malis Sjöbod och om du vågar, ta ett snabbt havsdopp ner i det iskalla vattnet innan du springer upp och värmer dig i vår vedeldade badtunna. Välkommen att upptäcka sjöbodarna på Lagunen!

Priser bastu, badtunna & Sjöbod:

Bastu & badtunna
Söndag – Torsdag: 1200kr för en heldag
Fredag – Lördag: 1900kr för en heldag

Sjöbod
Söndag – Torsdag: 450kr för en heldag
Fredag – Lördag: 600kr för en heldag

Boka bastu och bad

Tips!

Om du vill hyra bastu och badtunna är det bra om ni ankommer i god tid innan ni ska basta och bada, då ni själva eldar i tunna och bastu innan användning. Badtunnan tar ca 3 timmar att få varm, och bastun ca 30 minuter.

Ät middag i Malis Sjöbod

I Malis Sjöbod dukar ni upp till en riktig festmåltid på era villkor. Njut av färska skaldjur från Kosterhavet, gärna på hösten när hummer, kräftor, räkor och musslor smakar som allra bäst, eller välj andra middagsvarianter efter eget tycke och smak. I Malis Sjöbod kan ni välja hur ni till tillbringa just er kväll.

Malis Sjöbod passar perfekt att hyra för kompisgänget, husbilsträffen, familjesemestern eller konferensen. I Malis Sjöbod värmer ni er framför den vedeldade braskaminen och har fantastisk vy över den krispiga viken, de karga klipporna och de höga tallarna. Hyr Malis Sjöbod för en härlig middag tillsammans, innan ni känner er redo för bastubad och ett uppfriskande dopp i havet.

Bastu och badtunna

Hyr vår fina vedeldade bastu och badtunna, med havsbad direkt utanför, för en härlig kväll tillsammans! I Klaras Sjöbod byter ni om innan ni slår er ner och njuter av bastun i Evas Sjöbod. Luta dig tillbaka och njut av den behagliga värmen, den friska känslan och den magiska utsikten över viken utanför fönstret.

När du känner dig redo är det dags för ett havsdopp! Svalka dig med ett dopp direkt från bryggan – lika härligt uppfriskande året om. Efter ett snabbt dopp värmer du dig i bastun igen, eller sjunker ner i vår varma vedeldade badtunna, där det ångande vattnet värmer upp kroppen och får alla muskler och leder i kroppen att slappna av. Njut av en kall dryck tillsammans med goda vänner.