Camping på västkusten

Bo granne med natur och skärgård

Våra boendeformer

Lagunen Camping är en vacker och naturnära campingplats som erbjuder allt det finaste av västkusten. Övernatta på vår camping, med husvagn och husbil eller hyr stuga för att avnjuta Bohusläns skönhet. Närheten till både Koster och Strömstad ger dig möjlighet att skapa oförglömliga minnen hos Lagunen Camping!

På klipporna, alldeles vid havet, har vi i Bohuslänsk tradition och med stor omsorg byggt våra stugor. Vi är ganska säkra på att det är svårt att hitta ett bättre och mer spektakulärt läge. Naturen har givit stugorna sin plats och bestämt förutsättningarna. Här bor precis så man ska bo på västkusten! Välkommen till Lagunen och västkusten! Här är det lätt att vara!

Läs mer

Vi ger dig möjlighet att uppleva glamping på västkusten när den är som allra bäst; när naturupplevelsen möter bekvämligheten. Visst låter det härligt? Vår glampingfilosofi handlar om ”outdoor living” med en touch av glamour och är det självklara valet för dig som älskar naturen men inte gärna tummar på bekvämligheten. 

Läs mer

På Lagunen camping har vi många olika husbilstomter du kan välja mellan. Upplev Bohuslän och västkusten på bästa sätt – hos oss bor du nära naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter som du behöver på en camping. Vi har fyra olika områden med uppställningsplatser specifikt för husbil – alla i härliga miljöer.

Läs mer

På Lagunen camping kan du bo i husvagn, husbil eller tält året om. Att bo på camping innebär en frihetskänsla där du själv kan välja vart ditt äventyr ska ta dig! Upplev ett naturnära campingliv på västkusten med salta hav, karga klippor och gröna ängar – allt på ett stenkasts avstånd. Att bo på camping på västkusten är något alla borde få uppleva!

Läs mer

Välkommen till vårt vandrarhem där du kan bo enkelt och vackert på västkusten med närhet till allt du kan tänkas behöva. Vårt vandrarhem bjuder på en prisvärd upplevelse i bohuslänsk miljö nära havet, stranden och de karga klipporna. Ett perfekt boende för dig som vill ha ett enkelt boende med närhet till allt!

Läs mer

Våra områden

Canvas Camp

För dig som vill hyra ett lite lyxigare tält för 4 personer så har vi det perfekta valet för dig – Canvas Camp. Här bor du med en magisk vy över landskapet. Tälten har 4 bäddar. Husdjur är tillåtna.

Wooden Camp

För dig som vill hyra en liten mysig stuga så har vi det perfekta valet för dig – Wooden Camp. Här bor du bland trädtopparna med en magisk vy över landskapet. Stugorna har 2 bäddar. Husdjur är tillåtna.

Bergsbyn Terrass

Välkommen att hyra stuga i Bergsbyn. Här hittar du hemtrevliga stugor med modern touch. Varje stuga har 5+1 bäddar med två separata sovrum – som gjort för barnfamiljen! Bad, klippor och upplevelser hittar du på ett stenkasts avstånd.

Bergsbyn

Välkommen att hyra stuga i Bergsbyn. Här hittar du hemtrevliga stugor med modern touch. Varje stuga har 5+1 bäddar med två separata sovrum – som gjort för barnfamiljen! Bad, klippor och upplevelser hittar du på ett stenkasts avstånd.

Husbilsparken Solsidan

I husbilsparken Solsidan finns uppställningsplatser bara för husbilar. Våra campingtomter är utvecklade och anpassade till livet i husbil och har öppet året om! Vi har hämtat inspiration från USA och fjällvärlden och utvecklat ett vinnande koncept för husbilar.

Ekebostugan

För dig som vill ha en kompakt stuga med loft så är Ekebostugan det perfekta valet för dig. Närheten till strandlekar, havsbad och spännande äventyr på västkusten gör det till ett perfekt val för barnfamiljen.

Husbilsparken Terrass

Här hittar du våra allra nyaste campingtomter för husbilar. Dessa husbilsplatser ligger ett stenkast bort från våra serviceutrymmen så som rymliga familjebadrum, där det finns gott om plats – två duschar, toalett och handfat – öppna året om.

Big Rig

För dig som har en stor husbil eller husvagn så finns de perfekta uppställningsplatserna på Big Rig. Här finns det gott om utrymme att manövrera på och du bor centralt på campingen med närhet till det du behöver.

Husbilsparken Strand

Som namnet antyder är de här tomterna designade för dig som vill ha det där lilla extra på husbilssemestern. Dessa uppställningsplatser ligger precis intill stranden på campingens havssida. Öppet året runt!

Aktuella paket!

Här hittar du Lagunens aktuella erbjudanden och paket. Allt för både stora och små.

Se alla paket

Basta och bada

Boka en dag för avkoppling med dina nära och kära, och njut av bastubad precis vid havet.

Läs mer

Bo på västkusten året om

På Lagunen kan du bo på Västkusten året om. Här ser du Kosterhavet under alla årstider: det skimrande ljuset på våren, de saltdoftande vindarna på sommaren, höstens mäktiga vågor och vinterns krispiga frosttäcke över viken. På Västkusten hittar du alltid något att göra, oavsett när på året du längtar efter upplevelser utöver det vanliga. På Lagunen har du nära att upptäcka Bohusläns alla små smultronställen och här bor du bekvämt på dina villkor.