Campingens vandrarhem

Med närhet till allt

Välkommen till vårt vandrarhem där du kan bo enkelt och vackert på västkusten med närhet till allt du kan tänkas behöva. Vårt vandrarhem bjuder på en prisvärd upplevelse i bohuslänsk miljö nära havet, stranden och de karga klipporna.

2-bäddsrum

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill bo enkelt och istället satsa på att upptäcka så mycket av Bohuslän som möjligt. I huset finns allrum, kök, toalett och dusch som du delar med övriga gäster. I 2-bäddsrummet hittar du en dubbelsäng, en mysig sitthörna, kylskåp och TV.

Gemensam toalett och dusch, Gemensamt allrum, Gemensam uteplats, Gemensam trädgård, TV i rummet, Dubbelsäng, Sitthörna, Litet kylskåp, Free Wi-Fi

Boka 2-bäddsrum

4-bäddsrum

I 4-bäddsrummet hittar du en dubbelsäng, en våningssäng, en mysig sitthörna, kylskåp och TV. Allrum, kök, toalett och dusch delar du med övriga gäster. Till huset hör också en mysig trädgård med uteplats där du kan njuta av lugnet och utsikten. För dig som vill bo enkelt medan du är ute och upptäcker Bohuslän!

Gemensam toalett och dusch, Gemensamt allrum, Gemensam uteplats, Gemensam trädgård, TV i rummet, Dubbelsäng, Två enkelsängar, Sitthörna, Litet kylskåp, Free Wi-Fi

Boka 4-bäddsrum

Vandra på Kosteröarna

Upplev Kosteröarna till fots, vandra längs karga klippor, genom strandängar och grönskande lövskogar. Ständigt med havet närvarande.

Boka paket

Grillväder?

På Lagunen kan du välja mellan flera olika grillplatser, alla i vacker miljö nära skog och hav.

Läs mer om våra grillplatser

Bo på vandrarhem på Västkusten

Vårt vandrarhem är perfekt när du vill upptäcka Bohuslän och få ut det mesta av din semester, istället för att ägna tiden på rummet. På Lagunen camping hör du måsarnas skrik, känner den västkustbrisen i ansiktet en kylig höstdag och doften av nygrillat som sakta sänker sig över området på kvällen. Härifrån campingen har du nära när du ska upptäcka hela västkusten med dess genuina sjöbodar, den idylliska skärgården med sina kobbar och skär, de knarrande skogslederna och det stormiga havet. Du tar dig dessutom från Lagunens camping till Strömstad på ett ögonblick och där du kan ta chansen att varva naturupplevelserna med mysig stadsmiljö. En ny upptäckt väntar alltid runt hörnet–välkommen in i receptionen så hjälper vi dig att planera ditt nästa äventyr!