Aktiviteter på västkusten

Vad vill du göra?

För många är västkusten förknippat med sommaren, men vi vet hur mycket som finns att uppleva hela året. Njut av sommarens havsbad, lek i vattnet och lata dagar på stranden, eller ta en välbehövlig paus i vardagen under höst, vinter eller vår.

Basta och bada
Lagunen Bikepark
Hyr motorbåt
Äventyrsgolf
Strandexkursioner
Fiska krabbor
Hyr Paddelbräda
Hyr trampbåt
Visor på bryggan
Hyr cykel
Träna
Hyr Kanot & Kajak
Cykelträning
Trubadur
Strandexkursioner
Prova på MTB med LO Bikes
Träna
Naturum Kosterhavet
Vitlycke
Daftöland
Strömstad
Gamla Svinesundsbron
Båtturer
Tjärnölabbet
Expedition Bohuslän
Haldens Fästning
Shopping

Det finns alltid något att göra

Lagunen är perfekt när du vill komma iväg på en weekendresa hela året och oavsett om du söker avkoppling, ett spännande äventyr, en helg med vännerna eller en mysig get-away på tu man hand, ger Bohuslän dig ett oförglömligt minne. Vad sägs om båtturer i juli, skaldjur i oktober, bastubad i december eller golf i april?

På Lagunen finns det alltid något att göra. Med havet och skogen precis utanför dörren är Norra Bohuslän den perfekta destinationen för en aktiv semester. Här finns något för alla, stora som små. Stanna på Lagunen, upptäck stadspulsen i Strömstad eller utforska Bohusläns smultronställen – du bestämmer ditt äventyr.

Aktiviteter sommaren 2023

Träning på stranden eller en båttur? När du bokar boende på lagunen i sommar kan du vara med på någon av våra ledarledda aktiviteter. Gäller veckorna 26 – 32.

Se aktivitetsschema

Cykelpaketet på Kosteröarna!

Ta med familjen till Kosteröarna för en härlig naturupplevelse på cykeln.

Boka paketet

Se dig omkring på västkusten

Med Lagunen som utgångspunkt är det lätt att se dig omkring på västkusten och utforska hela Bohuslän med närområden. Här finns något för alla, oavsett om du letar efter häftig natur, gastronomiska upplevelser, genuin historia eller stadens puls.

Kusten med sina berg och klippor och de mystiska skogarna är en guldgruva för dig som vill klättra, vandra och cykla genom det Bohuslänska landskapet. Bara ett stenkast från Lagunen hittar du Tanums Världsarv, där historiska berättelser inristade i bohusgraniten än idag fascinerar och förundrar. Skärgården bjuder på upplevelser i absolut världsklass. Testa själv att upptäcka Kosterhavets öar från kanoten nästa gång du är här.