Aktiviteter på västkusten

Upplev västkusten hela året

För många är västkusten förknippat med sommaren, men vi vet hur mycket som finns att uppleva hela året. Varje årstid har sin unika charm. Njut av sommarens havsbad, lek i vattnet och lata dagar på stranden, eller ta en välbehövlig paus i vardagen under höst, vinter eller vår. Lagunen är perfekt när du vill komma iväg på en weekendresa hela året och oavsett om du söker avkoppling, ett spännande äventyr, en helg med vännerna eller en mysig get-away på tu man hand, ger Bohuslän dig ett oförglömligt minne. Vad sägs om båtturer i juli, skaldjur i oktober, bastubad i december eller golf i april?

Det finns alltid något att göra

På Lagunen finns det alltid något att göra. Med havet och skogen precis utanför dörren är Norra Bohuslän den perfekta destinationen för en aktiv semester. Här finns något för alla, stora som små. Stanna på Lagunen, upptäck stadspulsen i Strömstad eller utforska Bohusläns smultronställen – du bestämmer ditt äventyr.

Påsk på Lagunen

28 mars - 2 april 2018


Fira påsken på Lagunen! På påskafton ordnar vi pysselstuga och äggjakt för barnen, korvgrillning i grillstugan och traditionsenlig påskbrasa på stranden. Spara 300 kr på boendet!
LÄS MER

Vandra på västkusten

Bohusläns häftiga natur är fantastisk att upptäcka på en av många vandringsleder.

Paddla kanot & kajak

Vad är bättre än att uppleva Kosterhavet från havsytan! Hyr kanot och kajak och upptäck skärgården som du aldrig gjort tidigare.

Träna på Lagunen

Träna på stranden, delta i Koster Swimrun eller ha Lagunen som bas för ditt träningsläger!

Åk på en dagsutflykt

Från Lagunen har du ett perfekt läge att göra en dagsutflykt.

Hyr motorbåt

På Lagunen har du havet ett stenkast från ditt boende. Hyr motorbåt och upptäck den fantastiska skärgården.

Bikepark Mini

Ta en tur med cykeln på vår spännande pump track-bana – fart och fläkt när det är som bäst!

Hyr cykel

På Lagunen kan du hyra cykel från VästkustCycles – perfekt för en dagsutflykt på Bohusläns utmärkta cykelleder.

Träna med Strömstad CK

Cykelklubbens träningar på Lagunen passar såväl nybörjaren som avancerade cyklister.

Spela äventyrsgolf på Lagunen

Utmana familjen eller vännerna på en spännande runda äventyrsgolf!

Spela golf

I närheten av Lagunen finns flera vackra golfbanor att njuta av.

För barn

Lagunen passar perfekt för hela familjen! Upptäck hur mycket skoj Lagunen har att erbjuda för de yngre.
LÄS MER

Håll koll på allt som händer

Följ vår Facebooksida och håll koll på evenemang och aktiviteter på Lagunen och i Strömstad när just du är här.
LÄS MER

Se dig omkring på västkusten

Med Lagunen som utgångspunkt är det lätt att se dig omkring på västkusten och utforska hela Bohuslän med närområden. Här finns något för alla, oavsett om du letar efter häftig natur, gastronomiska upplevelser, genuin historia eller stadens puls.

Kusten med sina berg och klippor och de mystiska skogarna är en guldgruva för dig som vill klättra, vandra och cykla genom det Bohuslänska landskapet. Bara ett stenkast från Lagunen hittar du Tanums Världsarv, där historiska berättelser inristade i bohusgraniten än idag fascinerar och förundrar. Skärgården bjuder på upplevelser i absolut världsklass. Testa själv att upptäcka Kosterhavets öar från kanoten nästa gång du är här.

Med närheten till Bohusläns pittoreska städer – Strömstad, Grebbestad, Fjällbacka och Smögen för att nämna några – har du alltid en dagsutflykt nära till hands. Söker du storstadspulsen når du Göteborg city och äventyren på Liseberg på bara ett par timmar. Åt andra hållet, når du istället Norge och Oslo på bara 1,5 timme från Strömstad. Så – vad väntar du på?