Shopping

Shopping i Strömstad

Med sin närhet till den norska gränsen har Strömstad sedan länge varit ett mecka för shopping. Här finns både mysiga småbutiker där du kan strosa runt med en kaffe och beundra lokala hantverk, och stora shoppingcenter där du hittar allt du kan önska. Det enorma utbudet av shopping och restauranger i förhållande till stadens storlek, gör faktiskt Strömstad till Sveriges fjärde största handelsstad!

Butiker i Strömstads innerstad

Strömstad är en perfekt stad att strosa runt i och här finns många mysiga butiker att besöka. Här finner du allt från hantverksbutiker och kläder till speceriaffärer och konfektyr. När du shoppat dig trött i benen är det en välkommen paus att slå sig ner på ett av de många mysiga caféer passa på att ta en glass i hamnen och kika på fiskebåtarna som kommer in med dagens fångst och havets läckerheter. Glöm inte att köpa med dig färska räkor hem och duka upp en mysig picknick på Malis brygga utanför Lagunens sjöbodar – ett underbart avslut på en härlig dag i Strömstad.

Gallerian Strömstad

Regniga dagar är tur till Gallerian Strömstad den perfekta utflykten! I det moderna köpcentret hittar du det senaste inom mode och inredning, trendiga caféer och mat från alla världens hörn. Här hittar du unika koncept som Strömstad Mat, med färska, lokala råvaror som tillreds och bakas direkt i butiken. Ett måste när du är på besök i Strömstad!

Läs mer om Gallerian Strömstad här »

Strömstad Köpcentrum

I Strömstad Köpcentrum må vara ett av de mindre köpcentren i området, men här ryms mycket under samma tak! Här hittar du allt från kläder och skor till Apotek och hälsokost. När hungern smyger på finns här även både restaurang med Asiatiska smaker och godiskiosker för de sötsugna.

Läs mer om Strömstad Köpcentrum här »

Nordby Shopping

Med över 100 butiker och en yta på över 80 000 kvadratmeter är Nordby Shopping Sveriges största handelsområde. Här hittar du allt du kan önska och lite till och det är svårt att komma hem tomhänt! Vare sig du är ute efter kläder, inredning, mat eller något helt annat, hittar du det garanterat på Nordby Shopping.

Läs mer om Nordby Shopping här »

Välkommen till Strömstad!


Upptäck västkustens saltaste vatten, Kosterhavets spännande skrymslen och vrår, trevlig shopping och matupplevelser i världsklass.
LÄS MER PÅ VASTSVERIGE.COM