Teknikträning på MTB

Lagunen Bikepark

Boka boende direkt

Cykla Mountainbike i Lagunen Bikepark!

Lagunen har sin egen bikepark bara några stenkast från campingen. Här har vi byggt en spännande park med många möjligheter. Vill du lära dig hur man får fart utan att trampa så är vår pump track ett perfekt alternativ. Vill du öva svängar eller hopp ska du börja på teknikytan. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan.

Cykling genom skogen till Lagunen Bikepark!

Den här turen visar hur du på ett lätt sätt tar dig till Bikeparken genom skogen. När du och din grupp väl är på plats, kan alla hitta sin egen utmaning. Att träna teknik här, är både roligt och användbart. Eftersom Bikeparken är på en begränsad yta, är det ingen som behöver köra ifrån någon annan. Var och en vilar när det passar, och möjligheterna att umgås och ha roligt tillsammans med teknisk cykling är optimalt. Vill du få lite instruktioner och tips finns det möjligheter att hyra en cykelguide via Lagunen.

Ladda ner GPX-fil

Svårighetsgrad

Det är en lätt cykling upp till parken. Vägen hem är lite svårare.

Ungefärlig tid

Vi tycker man bör sätta av en halvdag. Använd gärna den fina grillplatsen! Ved finns.

Längd

Den här rutten är uppmätt till knappt 4km. Sedan bestämmer du själv hur mycket du vill cykla i parken.

Markering

Finns inga markeringar. Du cyklar på stigar och grusvägar. Använd en app och ladda ner GPX-filen.

Hyr mountainbike!

Har du ingen egen mountainbike så kan du hyra det hos oss! Våra mountainbikes är dämpade både fram och bak och har en droppsadel som du lätt kan höja och sänka för bästa och säkraste upplevelsen.

Vill du hyra cykel så gör du det enkelt online via knappen nedan.

Hyr MTB

Boka boende redan nu!

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn

Bo vid Strömstads skärgård

På Lagunen bor du precis där havet och Strömstads skärgård börjar. Här finns alltid något att upptäcka. Blir det en heldag i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske på mage från Malis brygga, alldeles intill Lagunens badstrand? På Lagunen vaknar du till ljudet av vågornas skvalpande, måsarnas skrik och Kosterhavets havsbris som letar sig in i viken året runt – det är bara du som bestämmer när.