Träna på Lagunen

Var aktiv på din semester

På Lagunen finns alla möjligheter att träna! Cykla i skogen, paddla kajak i den klippiga skärgården eller vandra över gröna fält och granitklädda kustremsor. I närheten av Lagunen finns fina golfbanor och gott om småvägar när du vill ta en löprunda. På sommaren kan du bada i Lagunens egen simbassäng – Det vill säga havet! Här finns en uppmärkt 50 meter lång simbana, perfekt när du vill göra dig av med lite energi.

Gruppträningar på Lagunen

Bryt av de lata dagarna på semestern med lite träning på stranden! Under sommarveckorna ordnar Strömstad Badanstalt inspirerande gruppträningspass på Lagunen som alla kan vara med på, oavsett om du är nybörjare eller motionerar regelbundet. Både boende på Lagunen och andra är välkomna. Rörlighet, kondition, styrka och ordentligt svettiga pass utlovas!

26 juni – 11 augusti 2022
Måndag, onsdag & fredag, 9.00-10.00

Måndag & Onsdag – Sommarstark på Lagunen, högintensiv träning.
Fredag – Yoga

Träningsläger på Lagunen

Med Strömstads aktivitetshall ett stenkast bort är Lagunen perfekt att bo på under ditt träningsläger! Här bor ni på bekvämt avstånd till träningshallen och socialt när ni vill umgås på kvällarna, samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om träningsläger här »

Koster Swimrun

Ett utmanande lopp genom både land och hav. Med sundet mellan Nord- och Sydkoster som startplats simmar och springer deltagarna genom magnifik natur, i oktober när höstvädret gör landskapet som allra mest dramatiskt!

Läs mer om Koster Swimrun här »

Se dig omkring på västkusten

Med Lagunen som utgångspunkt är det lätt att se dig omkring på västkusten och utforska hela Bohuslän med närområden. Här finns något för alla, oavsett om du letar efter häftig natur, gastronomiska upplevelser, genuin historia eller stadens puls.

Kusten med sina berg och klippor och de mystiska skogarna är en guldgruva för dig som vill klättra, vandra och cykla genom det Bohuslänska landskapet. Bara ett stenkast från Lagunen hittar du Tanums Världsarv, där historiska berättelser inristade i bohusgraniten än idag fascinerar och förundrar. Skärgården bjuder på upplevelser i absolut världsklass. Testa själv att upptäcka Kosterhavets öar från kanoten nästa gång du är här.