Hyr stuga på Västkusten

Hitta din drömstuga i Bohuslän!

Hyr stuga på Lagunen camping! Upptäck västkusten när den är som bäst – bo bekvämt i någon av våra mysiga stugor och upplev Bohuslän på nära håll. Att hyra stuga hos oss är enkelt och du får en unik, naturnära upplevelse när du vaknar till vågornas skvalp och måsarnas skrik – året om ifall du så vill!

Bergsbyn

Välkommen att hyra stuga i Bergsbyn. Här hittar du hemtrevliga stugor med modern touch. Varje stuga har 5 bäddar med två separata sovrum – som gjort för barnfamiljen! Bad, klippor och upplevelser hittar du på ett stenkasts avstånd.

5 bäddar, TV, Kök med diskmaskin, Dusch och toalett, Egen uteplats, Bergsvärme och solceller, Free Wi-Fi

I stuga nummer 1–10 är det tillåtet att ta med husdjur mot förfrågan när du bokar.

Stugorna är belägna i dalen nedanför berget på bekvämt avstånd till både vattnet och receptionen. De drivs av bergvärme och solpaneler, är fullt utrustade och nyrenoverade. På den privata terrassen kan du njuta av morgonkaffet i solen, som smyger sig upp över bergskanten, medan barnen springer ner till den närliggande stranden.

Boka Bergsbyn

Bergsbyn Terrass

För dig som vill hyra en lite lyxigare stuga så har vi det perfekta valet för dig – Bergsbyn Terrass. Här bor du bland trädtopparna med en magisk vy över landskapet. Stugorna har 5 bäddar och en härlig hotellkänsla.

5 bäddar, 30 kvm, TV, Kök med diskmaskin, Dusch och toalett, Egen terrass med utsikt, Espressomaskin, Bergvärme och solceller, Free Wi-Fi

I stugorna på Bergsbyn Terrass bor du naturnära och miljövänligt – varje stuga drivs nämligen av bergvärme och solpaneler som sitter på taket. Dessa stugor är våra allra mest bekväma och så nära en hotellkänsla du kan komma på en camping. Upplev en äkta Bohuslänsk stuga som möter modernt nytänkande i bästa tänkbara kombination.

Boka Bergsbyn terass

Ekebostugan

För dig som vill ha en kompakt stuga med loft så är Ekebostugan det perfekta valet för dig. Närheten till strandlekar, havsbad och spännande äventyr på västkusten gör det till ett perfekt val för barnfamiljen.

2 bäddar + 4 på sovloft, 24 kvm, TV, Kök, Dusch och toalett, Egen uteplats, Free Wi-Fi

En klassisk stuga i enklare standard där du har nära till stranden, receptionen och restaurangen. Här bor ni bekvämt på två våningsplan och vaknar upp till ljudet av skvalpande vågor. Till stugan hör en privat altan där du kan njuta av solen från morgon till kväll.

Boka ekebostugan

Hyr lyxiga stugor på västkusten!

Välkommen till våra charmiga stugor på Västkusten. Här kan du njuta av en magisk natur med havet som granne. Upplev en avkopplande och inspirerande miljö med aktiviteter som cykling, fiske eller bara njuta av stillheten. Välj mellan olika typer av stugor för att hitta den perfekta lösningen för din semester. Boka din stuga Västkusten idag och upplev en minnesvärd vistelse i harmoni med naturen.

Välkommen att hyra stuga i Bergsbyn. Här hittar du hemtrevliga stugor med modern touch. Varje stuga har 5 bäddar med två separata sovrum – som gjort för barnfamiljen! Bad, klippor och upplevelser hittar du på ett stenkasts avstånd. En perfekt stuga på västkusten!

För dig som vill hyra en lite lyxigare stuga så har vi det perfekta valet för dig – Bergsbyn Terrass. Här bor du bland trädtopparna med en magisk vy över landskapet. Stugorna har 5 bäddar och en härlig hotellkänsla. En lyxig stuga på västkusten!

För dig som vill ha en kompakt stuga med loft så är Ekebostugan det perfekta valet för dig. Närheten till strandlekar, havsbad och spännande äventyr på västkusten gör det till ett perfekt val för barnfamiljen.

Aktuella paket!

Här hittar du Lagunens aktuella erbjudanden och paket. Allt för både stora och små.

Se alla paket

Basta och bada

Boka en dag för avkoppling med dina nära och kära, och njut av bastubad precis vid havet.

Läs mer

Bo i stuga på Västkusten

Är du ute efter att hyra stuga nära havet och få uppleva magiska västkusten och Bohuslän? Då har du hittat rätt! Hos oss på Lagunen camping hittar du hemtrevliga stugor i flera olika storlekar – här finns något för alla som vill upptäcka västkusten. Ta en heldagsutflykt i Strömstad, en båttur på Kosterhavet eller en lugn dag med krabbfiske från Malis brygga. Njut av att vakna upp till ljudet av skvalpande vågor, måsars skrik och Kosterhavets havsbris.