Bo i husbil på Lagunen

Välkommen till husbilsparken

På Lagunen camping kan du bo i husbil i vår trevliga husbilspark. Upplev Bohuslän och västkusten på bästa sätt – hos oss bor du nära naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter som du behöver på en camping. Vi har fyra olika områden med uppställningsplatser specifikt för husbil – alla i härliga miljöer.

Husbilsparken Solsidan

I husbilsparken Solsidan finns uppställningsplatser bara för husbilar. Våra campingtomter är utvecklade och anpassade till livet i husbil och har öppet året om! Vi har hämtat inspiration från USA och fjällvärlden och utvecklat ett vinnande koncept för husbilar.

På respektive ställplats kan du enkelt koppla ditt avlopp direkt på anslutningen i marken – du slipper därmed tömma din tank. Dessutom finns en asfalterad yta att ställa din husbil på samt en stensatt uteplats och gräsmatta tillhörandes varje husbilsplats. I området finns också en grillstuga med långbord och öppen spis – som gjort att samlas i året om. På tomt 1–14 finns egen eldstad.

Detta ingår

Hårdgjord yta, Vatten, el och avlopp, Free Wi-Fi, Stensatt uteplats, TV-anslutning

Maxlängd tomt 1–14: 7,5 m
Maxlängd tomt 15–23: 8,5 m
Maxlängd tomt 24–25: 7 m

Boka solsidan

Husbilsparken Terrass

Här hittar du våra allra nyaste campingtomter för husbilar. Dessa husbilsplatser ligger ett stenkast bort från våra serviceutrymmen så som rymliga familjebadrum, där det finns gott om plats – två duschar, toalett och handfat – öppna året om.

Varje uppställningsplats har eget vatten och avlopp. Du parkerar din husbil på en jämn asfalterad yta och framför husbilen har du en stensatt uteplats. Uppställningsplatserna som vi byggt upp på Terrass är tillverkade med 900 miljoner år gammal sten från Krokstrand. Stenen är Idefjordgranit och en restprodukt från stenbrottet. 390 ton sten körde vi hit, 340 ton användes till murarna och resten återfinns i ”Lagunen Bikepark”.

Detta ingår

Hårdgjord yta, Vatten, el och avlopp, Free Wi-Fi, Stensatt uteplats, TV-anslutning

Maxlängd för husbilen: 8 m

Boka Terrass

Husbilsparken Strand

Som namnet antyder är de här tomterna designade för dig som vill ha det där lilla extra på husbilssemestern. Dessa uppställningsplatser ligger precis intill stranden på campingens havssida. Öppet året runt!

När du bor på dessa husbilsplaster har du nära till allt som campingen har att erbjuda. Stranden och morgondoppet ligger bara några steg bort och närheten till affären gör det enkelt att köpa nybakat bröd på morgonen. Varje tomt har eget vatten och avlopp. Du parkerar din husbil på en jämn grusad yta och du har en stensatt uteplats framför husbilen. Naturligtvis ingår el, TV och Wi-Fi.

Detta ingår

Hårdgjord yta, Vatten, el och avlopp, Free Wi-Fi, Stensatt uteplats, TV-anslutning

Boka strand

Big rig

För dig som har en stor husbil eller husvagn så finns de perfekta uppställningsplatserna på Big Rig. Här finns det gott om utrymme att manövrera på och du bor centralt på campingen med närhet till det du behöver.

Från Big Rig når du Grillstugan och husbilsparken genom att ta tunneln under vägen och sen promenera några minuter. Varje husbilsplats har en hårdgjord yta med egen gräsmatta och ligger i etage där varje gäst har sin egen avgränsade yta. På husbilsplatsen kan du ansluta din avloppsslang direkt från husbilen.

Detta ingår

Hårdgjord yta, Vatten, el och avlopp, Free Wi-Fi, Stensatt uteplats, TV-anslutning

Maxlängd för husbilen: 12 m

Boka Big rig

Vinter i Husbilsparken

Vill du använda din husbil på vintern och se mer av Bohuslän året runt? Ställ husbilen hos oss och njut av västkusten när du vill. Boka din vinterplats på Lagunen! Pris 5495 kr + el.

Boka vinterplats

Grillväder?

På Lagunen kan du välja mellan flera olika grillplatser, alla i vacker miljö nära skog och hav.

Läs mer om våra grillplatser

Camping med husbil

I Lagunen campings husbilspark bor du på egen campingtomt med privat uteplats, vatten, avlopp, el internet och TV – det ultimata boendet som är väl anpassat för dig som reser med husbil. Här finns även husbilsplatser med privat eldstad med grillfunktion – perfekt när du vill grilla en god middag tillsammans med vännerna. Husbilsparken finns både på Havssidan och Solsidan.

På Havssidan bor du antingen intill den saltdoftande stranden eller högre upp på höjden med utsikt över Lagunen, och på Solsidan har du campingens bästa läge för sol och vackra kvällar. Du som bor i husbilsparken har även nära till den populära Grillstugan – här kan du grilla din mat och avnjuta en middag i goda vänners lag – året runt! Upplev Bohuslän och västkusten på bästa sätt genom att bo på Lagunen camping!