Fira påsk på västkusten!

Boka påsken på Lagunen!

På Lagunen finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva i påsk. Ni kan till exempel spendera dagarna cyklandes i Lagunen Bikepark eller utmana varandra i äventyrsgolf. Vem är egentligen golfproffset i familjen? Ta er en dagsutflykt till Koster och Kosterhavets nationalpark och upplev skärgården på riktigt. Efter alla dessa aktiviteter kan ni fylla på med energi i form av mat och dryck på Lagunen Kök & Bar.

Hoppas vi ses! 🐣

Vad händer på Lagunen i påsk?

På Västkusten spenderas tiden bäst utomhus, och det gäller också under påsken. Här kan du uppleva en aktiv påsk. Se några av våra förslag nedan!

Påskbrasa på stranden

På påskafton kommer vi som vanligt följa vår tradition med en stor påskbrasa på stranden. Vill du och familjen delta och titta på påskbrasan i solnedgången så är det bara att komma ner till stranden!

Lördagen 16 april, 21.00

Cykla i Lagunen Bikepark

Vill du ha en fartfylld påsksemester? I Lagunen Bikepark finns många möjligheter till det! I vår bikepark kan alla cykla och ha roligt, oavsett förkunskaper. Öva svängar eller hopp på teknikytan eller lär dig hur man får fart utan att trampa. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan. Här finns något för alla, en perfekt aktivitet för hela familjen.

Läs mer om vår Bikepark ››

Laga mat över öppen eld

På Lagunen har vi ca 30 grillplatser och eldstäder samt en vedeldad pizzaugn. När du bor hos oss har du alltid tillgång till ved. En del av våra grillplatser hör ihop med ett visst boende. Om du tex bokar en campingtomt i Husbilsparken på Solsidan 1-14, har varje tomt sin egen eldstad med grillgaller. Vi på Lagunen gillar att laga mat över öppen eld! Vill du lära dig mer om utomhusmatlagning inför din vistelse?

Läs mer om Outdoor cooking ››

Äggjakt för barnen!

På påskafton kommer vi att arrangera en äggjakt på solsidan för barnen. Alla barn som deltar får ett godis-ägg.

För att delta så köper man en biljett i Lagunens butik. Vi har bara 40 biljetter så det är först till kvarn som gäller!

En biljett kostar 40:-

Kom förbi butiken för att köpa biljetter.

Lördagen 16 april, 14.00 

Spela äventyrsgolf med familjen!

Nybörjare eller golfproffs? På Lagunen finns vår vackra bana för äventyrsgolf som passar hela familjen. För oss ska en äventyrsbana både vara rolig att spela på och vacker att se och uppleva. När vi byggde denna golfbana hämtade vi inspiration från våra lokala riktiga golfbanor – Mjölkeröd, Strömstad och Dynekilen. Utmana familjen i påsk och kora familjens golfproffs!

Läs mer om golf på Lagunen ››

Påskpromenad på Lagunen!

I år kommer vi anordna en poängpromenad runtom Lagunen med frågor kopplat till Lagunen och Strömstad. Om du vill delta på denna poängpromenad så hämtar du ett svarsformulär i receptionen. Du ska svara på alla tolv frågor och lämna in formuläret till receptionen för att delta.

Personen med flest rätt på poängpromenaden vinner ett presentkort innehållande en natt i våra Bergsbyn stugor. Presentkortet kan nyttjas hösten/vintern 2022.

Lördagen 16 april, 09.00 – 21.00

Lagunen Kök & Bar i Påsk!

Direkt vid strandkanten hittar du Lagunen Kök & Bar med fantastisk havsutsikt över viken. Här kan du i påsk njuta av god mat och dryck.

Boka boende nu

Båtbiljetter på köpet!

Alla som bokar boende minst tre nätter hos oss i påsk, får två båtbiljetter till Koster på köpet. Hämtas i receptionen.

Boka boende nu