Fira påsk på västkusten!

Boka påsken på Lagunen!

Ett aktivt och roligt påsklov!

På Lagunen finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva i påsk. I år kan ni tävla i vem som är bäst på äventyrsgolf, ta en runda i ”Lagunen-promenaden”, basta och bada badtunna, prova på E-MTB, titta på påskbrasan och massa mer!  För alla barnen har vi såklart vår äggjakt som vi i år kombinerar med en härlig promenad för hela familjen. 

Eller varför inte ta er en dagsutflykt till Koster och Kosterhavets Nationalpark och upplev skärgården på riktigt. Efter alla dessa aktiviteter kan ni fylla på med energi i form av mat och dryck på Lagunen Beach Bar, det kommer också vara underhållning 30/3.

Hoppas vi ses!

Vad händer på Lagunen i Påsk?

Här kan hela familjen uppleva en mysig och rolig Påsk på västkusten! Nedan är några saker ni kan hitta på hos oss i Påsk:

  • Påsk-basta
  • Påskbrasa på stranden
  • Underhållning 30/3 på Lagunen Beach Bar
  • Påskpromenad för barn och vuxna
  • Äventyrsgolf-tävling
  • Äggjakt för barnen
  • Cykla MTB

Läs mer om alla specifika aktiviteter nedan:

Boka boende!

Aktiviteter på Lagunen i påsk!

På Västkusten spenderas tiden bäst utomhus, och det gäller också under påsken. Här kan du uppleva en aktiv påsk. Se några av våra förslag nedan!

Äggjakt för barnen

I år kombinerar vi vår äggjakt med en härlig promenad runt om Lagunen.

Ni får en härlig promenad där ni tillsammans med barnen går runt och letar efter våra färgglada ägg placerade längs rutten. Äggen kan vara placerade högt och lågt, bakom och framför. När ni ser första ägget så färglägger ni första rutan på ert svarspapper med samma färg som ägget har, samma med andra och tredje osv. När promenaden är slut kommer ni förbi butiken och visar fram er färgkod ni har fått ihop, och om ni har rätt färgkod får du ett påskägg.

För att delta så köper man sin ”biljett” i receptionen. Vi har begränsat antal biljetter så det är först till kvarn som gäller.

En biljett kostar 60 kr. 

Lördagen 30 mars

Påskbrasa på stranden

På påskafton kommer vi som vanligt följa vår tradition med en stor påskbrasa på stranden. Vill du och familjen delta och titta på påskbrasan i solnedgången så är det bara att komma ner till stranden!

Detta går inte att missa!

Lördagen 30 mars, 21.00

Påsk-basta

Upplev vår bastu på Lagunen under vissa tider och dagar i Påsk. Vi ser till att bastun är uppvärmd, och du som incheckad gäst har möjlighet att basta gratis dessa tider:

Onsdag
12:00 – 16:30

Skärtorsdag
12:00 – 16:30

Ingen bokning gäller, bastun är öppen för alla incheckade gäster dessa tider.

Cykla i Lagunen Bikepark

Vill du ha en fartfylld påsksemester? I Lagunen Bikepark finns många möjligheter till det! I vår bikepark kan alla cykla och ha roligt, oavsett förkunskaper. Öva svängar eller hopp på teknikytan eller lär dig hur man får fart utan att trampa. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan. Här finns något för alla, en perfekt aktivitet för hela familjen.

Vill du, så kan du i påsk hyra MTB-cykel hos oss! För att göra detta så kommer du in i receptionen och hyr din cykel där!

Läs mer om vår Bikepark ››

Spela äventyrsgolf med familjen!

Nybörjare eller golfproffs? På Lagunen finns vår vackra bana för äventyrsgolf som passar hela familjen. För oss ska en äventyrsbana både vara rolig att spela på och vacker att se och uppleva. Utmana familjen i påsk och kora familjens golfproffs!

Tävling!

Alla som spelar äventyrsgolf i påsk och lämnar in sitt scorekort i receptionen har möjlighet att vinna en övernattning i ett av våra glampingtält! Vi kommer att dra ett vinnande scorekort efter påsk och kontakta den lyckliga vinnaren!

Alla dagar från 22/3 – 31/3

60kr/person.

Lämna in scorekort senast 31/3. Dragning av vinnare 3/4.

Läs mer om golf på Lagunen ››

Påskpromenad på Lagunen!

I år kommer vi anordna en poängpromenad runtom Lagunen med frågor kopplat till Lagunen och Strömstad. Om du vill delta på denna poängpromenad så hämtar du ett svarsformulär i receptionen. Du ska svara på alla tolv frågor och lämna in formuläret till receptionen för att delta.

Längs promenaden finns det frågor för både vuxna och barn. Barnen får såklart också ett litet deltagarpris.

Personen med flest rätt på vuxenpromenaden vinner ett presentkort innehållande en natt i våra Bergsbyn stugor. Presentkortet kan nyttjas hösten/vintern 2024.

Alla dagar från 22/3 – 31/3

Lagunen Beach Bar i Påsk!

Direkt vid strandkanten hittar du Lagunen Kök & Bar med fantastisk havsutsikt över viken. Här kan du i påsk njuta av god mat och dryck.

Boka boende nu